2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Úgy, hogy azt írtad: "2. Telefonon közölni fele? MINIMUM egy személyes találkozón elmondani és kezet nyújtva, sok sikert kívánva elmondani neki a szitut."Titinho írta:
Amúgy az, hogy tartozik ide Salgado szerződésbontásához, hogy Pep nem hívta fel Samut?Mindegy én nem értem, de nem is akarom inkább.
Messi eddig 6 gólt lőtt a Realnak:Capon írta:Eddig szerintem Messi meccs/gól statja jobb is mint SamuéKb. 2 éve Messi mester 3asával tartottuk otthon az 1 pontot.
Salgado sem Real nevelés. A Celta Vigoban kezdte a pályafutását 93-ban, majd 95-99-ig a felnőtt csapat tagja is volt.Varga Tamás írta:1. Samu nem saját nevelés, és 'csak' 5 évet töltött el nálunk.
Casillas semmi bántót nem mondott, nem kéne mindenben a rosszat meglátni. Csak poénkodott kicsit semmi több, amúgy meg sok sikert kívánt Eto'o-nak ami egy kedves gesztus , elvégre riválisokról van szó.Casillastól ez nem volt szép. Amúgy Messi több gondot okozott neki. A tavaszi el classico a kettőjük csatája is volt. Ne gondolja, hogy Ibra nem fog. Messi az első el classicóján nagyon jól játszott. 3 gólt lőtt.
A Barca megbosszulja az öreg Salgadot, szééép.bali 15 írta:Na, hallom hogy milyen szépen elbántak Salgado-val.
Ez azért már nem semmi. A jövő szezonban mégjobban meg kell alázni a őket.
Szerintem minden ottani meccsén vert egyetVaratrix írta:Henrynak is jó a mérlege a Bernabéuban.
Casillastól ez nem volt szép. Amúgy Messi több gondot okozott neki. A tavaszi el classico a kettőjük csatája is volt. Ne gondolja, hogy Ibra nem fog. Messi az első el classicóján nagyon jól játszott. 3 gólt lőtt.Capon írta:Replay írta:Iker Casillas ma elmondta, hogy nagyon örül, hogy Eto'o elment az Interbe, mert számára egy rémálom volt minden egyes találkozásuk.
Nem baj, ott lesz neki LeoAzért Messi is lőtt már pár gólt neki az elmúlt években. Pontosan nem tudom mennyit de szerintem már simán 10 körül jár. Szal nem fog unatkozni Iker az elkövetkezendő években. Eddig szerintem Messi meccs/gól statja jobb is mint Samué
Kb. 2 éve Messi mester 3asával tartottuk otthon az 1 pontot. Idén is szórt neki egy 3-ast.
Replay írta:Iker Casillas ma elmondta, hogy nagyon örül, hogy Eto'o elment az Interbe, mert számára egy rémálom volt minden egyes találkozásuk.
Nem baj, ott lesz neki Leo
Kedves Miki!ozsimiki írta:
U.i.: Eto'ot meg tényleg ne hozzuk már fel, nem ugyanaz a szitu...
Azért az más eset!G-Jay írta:Jah mert Pep aztán jól megbeszélte Samu-val a dolgot...Titinho írta: 2. Telefonon közölni fele? MINIMUM egy személyes találkozón elmondani és kezet nyújtva, sok sikert kívánva elmondani neki a szitut.
Jah mert Pep aztán jól megbeszélte Samu-val a dolgot...Titinho írta: 2. Telefonon közölni fele? MINIMUM egy személyes találkozón elmondani és kezet nyújtva, sok sikert kívánva elmondani neki a szitut.
én nem hasonlitottam soha iniestahoz, ahogy a mdridisták 99%-a sem. tehetséges srác ennyi, én sokat várok tőle.Azért az Iniestához való hasonlítás meglepő és mulatságos.
Azért az Iniestához való hasonlítás meglepő és mulatságos.zsuni írta: ha láttál volna 1 getafe meccset amin játszott, akkor értenéd miért mondják rá hogy tehetséges. már ott is megmutatta mit tud.
Lehet hogy bántaná a nem realista madridistákat de kijelenthető: Ilyen csúfság a Barcánál szóba se kerülhetett volna.zsuni írta: salgado évek óta kritikán aluli játékot mutat, és mivel most szűkös a keret mennie kellett. mie bben a fantasztikusan vérlázító? ja tudom. mert a MADRID csinálta. az ne jusson eszetekbe, hogy már nem fér be a csapatba.