Szerintem sem indul a Barca tisztalappal, hanem címvédőként. Remélem, sikerül neki pár kupát összeszedni.House írta:Tiszta lappal indulnánk? Nem, egyáltalán nem. Ezzel nem arra célzok, hogy mostantól a bírók nekünk fognak mindig ítélni, hanem hogy a szurkolók/nézők szinte el fogják várni a Barcelona csapatától, hogy nyerjen, mert tudják, hogy igenis képesek rá, és ez hatalmas nyomás, talán még nagyobb is, mint tavaly az "újonc" csapatnál. Bízom benne, hogy Pep helyreteszi a focistáinkat, nehogy abba a hibába essünk bele, mint Rijkaardnál.füst írta: Szerintem maradjunk annyiban, hogy az elsőszámú bajnokesélyes továbbra is címvédő Barca. De ennyi, új idény előtt állunk, már nem számít, hogy tripláztatok, tiszta lappal indultok, ahogy mi is. Ti vagytok az esélyesebbek jelenleg, de volt már olyan a futballtörténelemben, hogy hegyről a völgybe... gondolom értitek mire célzok![]()
Barca vs Real
Egyet elfelejtesz, hogy Pep nem Rejkard, és nagyon kemény edző, azonkívül Ibrával erősödött a Barca. Egy nagyon jó csatár került a katalánokhoz A Barca kerete jobb. Ha nem lesz sérüléshullám, akkor minden rendben lesz. Remélem, bírni fogják a terhelést, mert kemény szezon lesz.füst írta:Elég nehéz úgy válaszolni, hogy nincs olyan mondatod, amivel ne kötnél bele, vagy ne sajnálnád le a Real Madridot.Ronaldinho_80 írta:Szerintem...
Szerintem maradjunk annyiban, hogy az elsőszámú bajnokesélyes továbbra is címvédő Barca. De ennyi, új idény előtt állunk, már nem számít, hogy tripláztatok, tiszta lappal indultok, ahogy mi is. Ti vagytok az esélyesebbek jelenleg, de volt már olyan a futballtörténelemben, hogy hegyről a völgybe... gondolom értitek mire célzok
és a Madrid is azt hiszem úgy erősített, hogy fel tudja venni a Barcával a versenyt. Minőségi játékosok jöttek enyhén szólva, össze kell még szokniuk, de ha a keretet nézzük... (na ez már kifejezetten szubjektív, de számomra meggyőzőbb a mostani Real kerete, mint a Barcáé) akkor nem hiszem, hogy olyan nagy minőségbeli különbség lenne.
A másik. Sajnos nem bírom megállni, hogy ne térjek ki a Juve-Real-ra. Nem tudom láttad-e a meccset avagy sem, de egyáltalán nem vopt Juve alázás, mint ahogy írtad. (nem ezekkel a szavakkal...).
De ha lett is volna.. igen is számít, hogy ez nem bl mérkőzés, hanem csak felkészülési meccs. A juvénak szinte teljesen ugyanaz a kerete, mint tavaly, ehez képest a Madridé...idő sem volt összeszokniuk, és ennek ellenére egyáltalán nem uralta a Juve a meccset. Ahoz a labdát is birtokolniuk kellett volna. 2 rögzített akcióból szereztek gólt, és védekeztek 10 emberrel. Ha úgy vesszük, szépen csinálták, és megérdemelték a győzelmet, de nem volt Juve gálázás. Esetleg ha a cselgáncs és a pankráció elemeit kellett volna pontozni, akkor a zebrák tényleg aláakt volna.
Szép napot.
A juventus megfogta 10 emberrel védekezve a reált. Elismerem, hogy dúrvák voltak. Lehet azt mondani, hogy felkészülési meccs, de ők így játszottak. Kemény az olasz védekezés.
-
- Entrenador del Barça
Tiszta lappal indulnánk? Nem, egyáltalán nem. Ezzel nem arra célzok, hogy mostantól a bírók nekünk fognak mindig ítélni, hanem hogy a szurkolók/nézők szinte el fogják várni a Barcelona csapatától, hogy nyerjen, mert tudják, hogy igenis képesek rá, és ez hatalmas nyomás, talán még nagyobb is, mint tavaly az "újonc" csapatnál. Bízom benne, hogy Pep helyreteszi a focistáinkat, nehogy abba a hibába essünk bele, mint Rijkaardnál.füst írta: Szerintem maradjunk annyiban, hogy az elsőszámú bajnokesélyes továbbra is címvédő Barca. De ennyi, új idény előtt állunk, már nem számít, hogy tripláztatok, tiszta lappal indultok, ahogy mi is. Ti vagytok az esélyesebbek jelenleg, de volt már olyan a futballtörténelemben, hogy hegyről a völgybe... gondolom értitek mire célzok![]()
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- albicelesteX
- A Vadász
Én igazából most annyira nem sz@rtam magam alá!Xabi Alonso!Na és???Különösképpen a többi sem érdekel!!!Biztos erősebbek lesznek!Ez tuti!A tavalyi önmaguknál!De a Barca-tól...Messze vannak még így is mint Makó...Nem érdekel a real madrid!Az legyen a madridisták baja!

Elég nehéz úgy válaszolni, hogy nincs olyan mondatod, amivel ne kötnél bele, vagy ne sajnálnád le a Real Madridot.Ronaldinho_80 írta:Szerintem...

Szerintem maradjunk annyiban, hogy az elsőszámú bajnokesélyes továbbra is címvédő Barca. De ennyi, új idény előtt állunk, már nem számít, hogy tripláztatok, tiszta lappal indultok, ahogy mi is. Ti vagytok az esélyesebbek jelenleg, de volt már olyan a futballtörténelemben, hogy hegyről a völgybe... gondolom értitek mire célzok

és a Madrid is azt hiszem úgy erősített, hogy fel tudja venni a Barcával a versenyt. Minőségi játékosok jöttek enyhén szólva, össze kell még szokniuk, de ha a keretet nézzük... (na ez már kifejezetten szubjektív, de számomra meggyőzőbb a mostani Real kerete, mint a Barcáé) akkor nem hiszem, hogy olyan nagy minőségbeli különbség lenne.
A másik. Sajnos nem bírom megállni, hogy ne térjek ki a Juve-Real-ra. Nem tudom láttad-e a meccset avagy sem, de egyáltalán nem vopt Juve alázás, mint ahogy írtad. (nem ezekkel a szavakkal...).
De ha lett is volna.. igen is számít, hogy ez nem bl mérkőzés, hanem csak felkészülési meccs. A juvénak szinte teljesen ugyanaz a kerete, mint tavaly, ehez képest a Madridé...

Szép napot.
odanézz SMS
-
- Barça C
Szerintem meg egy nagy laza 4-es lesz Madridban, és Barcelonában is...
Ne hasonlítsuk össze a két csapatot, nem érdemes... a Real egy összevásárolt médiacsapat, ahol nagy nevek vannak, de csapat egyelőre sehol...bár van olyan érzésem, h Pellegrini a köv. Del Bosque, de hát a Madrid ott elkúrta, h megvette az anti Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának...Kaká nagy fogás, de ő sem az igazi, neki Milánóban volt a helye.....a védelem továbbra is gyenge, Pepe egy vicc, ő rajta fognak elmenni a meccsek, bár az is igaz, hogy Ramos és Arbeloa minőségi/klasszis játékosok....a középpálya pedig továbbra sem az, ami anno 2002-ben volt, hol van Zidane-féle ufo aki csukott szemmel is képes volt villani, osztogatni? X.Alonso és L.Diarra hatalmas erőssége a fővárosiaknak, de sztem túl sok lesz a támadójátékos elől...bár azt hozzáteszem, hogy a Benzema meg a higany az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb duója lehet..
Egyébként meg a Juventus is verte őket, mint a huzat, és nem kifogás az, h felk meccs volt, mert BL-meccsen még csúnyább lett volna a vége, szóval felesleges a rizsa..
Igazolhatnak bárkit, ha nem küzdenek meg egymásért, nincs csapategység.....és ügye egy fecske nem csinál nyarat, náluk a monteveresz megmászása a cél, csak nehogy úgy pofára essenek, h évekig ne térjenek magukhoz...
Ez a Real nálam ott bukott meg, h Perez újra színre lépett...
A Barca meg veri a Realt a két meccsből 1-szer biztosan, nem fog visszaesni ez a csapat, úgy, mint 2006-ban....
Persze az is benne van, h valami csoda folytán a Real végigaláz mindenkit...a kupában...
Ne hasonlítsuk össze a két csapatot, nem érdemes... a Real egy összevásárolt médiacsapat, ahol nagy nevek vannak, de csapat egyelőre sehol...bár van olyan érzésem, h Pellegrini a köv. Del Bosque, de hát a Madrid ott elkúrta, h megvette az anti Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának...Kaká nagy fogás, de ő sem az igazi, neki Milánóban volt a helye.....a védelem továbbra is gyenge, Pepe egy vicc, ő rajta fognak elmenni a meccsek, bár az is igaz, hogy Ramos és Arbeloa minőségi/klasszis játékosok....a középpálya pedig továbbra sem az, ami anno 2002-ben volt, hol van Zidane-féle ufo aki csukott szemmel is képes volt villani, osztogatni? X.Alonso és L.Diarra hatalmas erőssége a fővárosiaknak, de sztem túl sok lesz a támadójátékos elől...bár azt hozzáteszem, hogy a Benzema meg a higany az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb duója lehet..
Egyébként meg a Juventus is verte őket, mint a huzat, és nem kifogás az, h felk meccs volt, mert BL-meccsen még csúnyább lett volna a vége, szóval felesleges a rizsa..
Igazolhatnak bárkit, ha nem küzdenek meg egymásért, nincs csapategység.....és ügye egy fecske nem csinál nyarat, náluk a monteveresz megmászása a cél, csak nehogy úgy pofára essenek, h évekig ne térjenek magukhoz...
Ez a Real nálam ott bukott meg, h Perez újra színre lépett...
A Barca meg veri a Realt a két meccsből 1-szer biztosan, nem fog visszaesni ez a csapat, úgy, mint 2006-ban....
Persze az is benne van, h valami csoda folytán a Real végigaláz mindenkit...a kupában...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
30 millát szerintem mesze nem ér meg Alonso, de ez a madrid dolga. Már nem a legfiatalabb. Stabil teljesítményre képes, ám szerintem a csúcson már túlvan, de sebaj.
Úgy látszik, maradt még a bankok pénzéből.
Cr 94, Kaká 65, Albiol 15, Benzema 35(?), Alonso 30...
És ez is kevés lesz.
Szerk: Ne állj le Perez! még ott van Ribery, ha szerencsétek van 80 misiért a tiétek lehet.
Úgy látszik, maradt még a bankok pénzéből.
Cr 94, Kaká 65, Albiol 15, Benzema 35(?), Alonso 30...
És ez is kevés lesz.

Szerk: Ne állj le Perez! még ott van Ribery, ha szerencsétek van 80 misiért a tiétek lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
A tavalyi önmagukhoz? Mert az biztos... A tavalyi Barcához? Soha nem lesz olyan...A mostani Barcához? Ki tudja... Reméljük nem!
Sőt én biztos vagyok benne, hogy nem... Ez az év még tutira a mienk!
hát a tavalyi önmagukhoz képest biztos erősebbek lesznek,DE...én is biztos vagyok benne,h a mostani Barca is van olyan jó,mint a tavalyi!!(Eto'o ugyan elment,de itt van nekünk helyette Ibra

Sztem is a MI ÉVÜNK lesz

"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Bár, már lionelmessi19 megmondta a frankót...bojanfan írta: ezek után biztos, hogy sokkal erősebbek lesznek.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Most mi is volt a marhaság a mondataiban? Világválogatott leszlionelmessi19 írta:Legszivesebben kitöröltem volna, akkora marhaság, már megbocsáss.bojanfan írta:ha ezek leigazolják még maicont is, akkor ott egy világválogatott lesz. ez már abszurd. ezek után biztos, hogy sokkal erősebbek lesznek.
A mi oldalunkon szerinted mi volt tavaly, meg most idén is? Nem egy világválogatott ? Dehogynem.
De egyébként is, biztos hogy erősebbek? Ráadásul sokkal? eszem megáll.

Biztos hogy sokkal erősebbek lesznek

Oltári nagy hülyeséget nem mondott, láttam én már tőled ennél ordítóbb agymenést is...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Barça B
Fuh...grat a Madridnak,h övék Xabi
Ő az egyik kedvencem a spanyol válogatottból!!(főleg a gyönyörű szabadrúgás-gólja után a bronzon
)
Ezzel az igazolással mindenképpen erősebbek lesznek,mint tavaly...
Kemény lesz az El Clasico

Ő az egyik kedvencem a spanyol válogatottból!!(főleg a gyönyörű szabadrúgás-gólja után a bronzon

Ezzel az igazolással mindenképpen erősebbek lesznek,mint tavaly...
Kemény lesz az El Clasico

"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
A Realnak komoly erősités Xabi Alonso leigazolása.Egy olyan játékos aki sokat dolgozik és a szivét is kiteszi a pályán.Sokkal bisztosabb lesz vele a Madrid játéka.
A tavalyinál komolyabb verseny lesz majd, aminek örülök mert a egy erős Real elleni győzelem értékesebb, mint egy gála mecs ahol alázunk, legalábbis számomra.

A tavalyinál komolyabb verseny lesz majd, aminek örülök mert a egy erős Real elleni győzelem értékesebb, mint egy gála mecs ahol alázunk, legalábbis számomra.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez is egy nagy igazolás, grt hozzá!
ez a csapat kizárt,h ne nehezítse meg a dolgunkat,de nembaj, jobb szeretem ha izgalmas körülmények közt dőlnek el a dolgok,és még mindig kihasználhatjuk azt az időszakot,amíg nem szoknak össze jobban. utána pedig kard ki kard...
azt is el tudom képzelni, ha mégse vállik be Pellegrini, akkor edzőre is szán egy rekordösszeget Perez, bár ahogy régebben írtam, nem írom le előre Pellegrinit, Villarreal-al szép dolgokat művelt, most kiderül,h befutott világsztárokból,h csinál egymásért küzdő csapatot.
ez a csapat kizárt,h ne nehezítse meg a dolgunkat,de nembaj, jobb szeretem ha izgalmas körülmények közt dőlnek el a dolgok,és még mindig kihasználhatjuk azt az időszakot,amíg nem szoknak össze jobban. utána pedig kard ki kard...
azt is el tudom képzelni, ha mégse vállik be Pellegrini, akkor edzőre is szán egy rekordösszeget Perez, bár ahogy régebben írtam, nem írom le előre Pellegrinit, Villarreal-al szép dolgokat művelt, most kiderül,h befutott világsztárokból,h csinál egymásért küzdő csapatot.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
Touré, Iniesta, Xavi
....Lass... - .....Xabi
C.Ronaldo - Kaka Robben
Azert nem olyan rossz.
Melletetek szol h nagyon osszeszokott kozeppajarol van szo a ti esetekben.
- Buitre
- Jugador d'estrella
nem azt mondtam, hogy jobb, sztem is a tietek marad még így is a legjobb, ráadásul össze is vannak szokva. viszont ezzel végre megteremtjük a stabilitást, és nem lesz alárendelt a Realfelveszik a versenyt a mi középpályánkkal.
Touré, Iniesta, Xavi. Az egész világ összes középpályásából se lehetne most egy jobb hármast összerakni.
-
- Capitá del Barça
Grat a Madridnak, h sikerült megszerezniük Xabit. Reménykedtem, h nem fog összejönni, de hát a pénz nagy úr. Kaka mellett szerintem a legkomolyabb igazolásuk. Amennyiben sikerül egységes csapatot formálni belőlük, akkor komoly vetélytársak lesznek.
- Andris
- Adminisztrátor
Legszivesebben kitöröltem volna, akkora marhaság, már megbocsáss.bojanfan írta:ha ezek leigazolják még maicont is, akkor ott egy világválogatott lesz. ez már abszurd. ezek után biztos, hogy sokkal erősebbek lesznek.
A mi oldalunkon szerinted mi volt tavaly, meg most idén is? Nem egy világválogatott ? Dehogynem.
De egyébként is, biztos hogy erősebbek? Ráadásul sokkal? eszem megáll.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Mascheranot nem engedte el Benitez, ez volt az egyetlen probléma. Valószínűleg kifizettünk volna 25 körüli összeget.Xavinho írta:Ezzel az igazolással tényleg veszélyessé vált a madrid, Xabival lesz középpályás védekezésük is. Laportáék meg szégyellhetik magukat,hogy nem adtak ki 25-28 vagy akár 30 milliót Mascherano-ért. Megért volna annyit és akkor Xabi maradt volna a Poolban.
Alonso tényleg nagyon jó igazolás, nálunk is bármikor szivesen láttam volna. De az túlzás h felveszik a versenyt a mi középpályánkkal.
Touré, Iniesta, Xavi. Az egész világ összes középpályásából se lehetne most egy jobb hármast összerakni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ezzel az igazolással tényleg veszélyessé vált a madrid, Xabival lesz középpályás védekezésük is. Laportáék meg szégyellhetik magukat,hogy nem adtak ki 25-28 vagy akár 30 milliót Mascherano-ért. Megért volna annyit és akkor Xabi maradt volna a Poolban.
Gratulálok! Alonso 30milióért egyáltalán nem olyan drasztikus!Buitre írta:hivatalos![]()
úgy érzem ezzel az igazolással értük el, hogy a Barca középpályájás sorával fel tudjuk venni a versenyt
Valóban jó kp lesz,de azért 1 hatalmas lemaradása van még a Madridi középpályának. Az,hogy nem ismerik úgy egymást,mint a saját tenyerüket,de ez idővel kialakulhat.
Xabi nagyon jó játékos az biztos. De én mégsem félek most sem,hogy Ő is odament, nem tudom megmondani miért,de így érzem.

ui: Mondjuk sokkal inkább tartom Xabit egy nagy lövőnek,mint egy forintos labdákat osztogató kp-nak.
Azért az még messze van, hogy ilyet kilehessen jelenteni. Majd a szezon felénél, már okosabbak leszünk!Buitre írta:hivatalos![]()
úgy érzem ezzel az igazolással értük el, hogy a Barca középpályájás sorával fel tudjuk venni a versenyt

Remélem összeér a csapatotok annyira, hogy másodikak lesztek a Bajnokságban illetve a BL-ben és a Spanyol kupában is döntősök, de nem nyeritek meg, hanem mindenhol kikaptok tőlünk!