2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
oda mondott keményenVaratrix írta:- Hoeness: "Ha Schuster ennyire ismeri a Real Madridot, akkor hogyan lehetséges, hogy már nem ő az edző? Meglepnek a spanyol lapok koholmányai a Madrid igazolásaival kapcsolatban, de a valóságról, a 800 milliós adósságról már nem írnak."
Hoppá...
Az igaz,h sztem sem gáz,ha Nash megjelenik BARCA és real mezben is.Miért ne?Budo írta:mondjuk, ha itt tartunk, Varatrix reakciója se rossz...miihii írta: Varatrix hsz-éből ez h jött ki neked,Joker?![]()
![]()
Hisz' cs annyit írt,h szerinte nem kellett volna két riválist futtatni,meg,h értetlenkedik,h egy kosaras mirt teszi ezt...
Érdekes reakció
Ajándékba kapott a mindkét csapattól egy-egy dedikált mezt. sztem azt se tudja, hogy riválisok
nincs ezen mit értetlenkedni, én is virultam volna, ha Ronaldinho-tól egy aláírt mezt.
Én elfogadtam volna a madridos Kaká által dedikált mezt. Aznap el is passzolnám az eBayen. megéri bővenBudo írta:mondjuk, ha itt tartunk, Varatrix reakciója se rossz...miihii írta: Varatrix hsz-éből ez h jött ki neked,Joker?![]()
![]()
Hisz' cs annyit írt,h szerinte nem kellett volna két riválist futtatni,meg,h értetlenkedik,h egy kosaras mirt teszi ezt...
Érdekes reakció
Ajándékba kapott a mindkét csapattól egy-egy dedikált mezt. sztem azt se tudja, hogy riválisok
nincs ezen mit értetlenkedni, én is virultam volna, ha Ronaldinho-tól egy aláírt mezt.
Anyagi szempontból mégis mi jöttünk ki jobban. "Picivel" több porondon maradtunk állva, mint a Madrid, ezáltal több meccsünk voltbojanfan írta:hát igen, főleg, hogy átlagban idén többen voltak kint a santiago bernabeuban, mint a camp nouban.
mondjuk, ha itt tartunk, Varatrix reakciója se rossz...miihii írta: Varatrix hsz-éből ez h jött ki neked,Joker?![]()
![]()
Érdekes reakció
Varatrix hsz-éből ez h jött ki neked,Joker?joker23 írta:Mi van?Senki sem mondhatja hogy Kaká a bálványa csak akkor ha Kaká helyett Barcás játékos van????????Varatrix írta:
Nem is értem, hogy egy egy sportoló (aki nem focista), miért reklámoz egy focicsapatot.
Pláne miért két riválist.
Nem nem Steve ezt nem szabad.
Vegyél példát Koby Bryanttől.
Mi van?Senki sem mondhatja hogy Kaká a bálványa csak akkor ha Kaká helyett Barcás játékos van????????Varatrix írta:Nem is értem, hogy egy egy sportoló (aki nem focista), miért reklámoz egy focicsapatot.lluisllach89 írta:Nem rossz, nem rossz
nem reklámozta. azt mondta, hogy Kaká a barátja (és bálványaNem is értem, hogy egy egy sportoló (aki nem focista), miért reklámoz egy focicsapatot.
Nem is értem, hogy egy egy sportoló (aki nem focista), miért reklámoz egy focicsapatot.lluisllach89 írta:Nem rossz, nem rossz
Úgy értelmezd hogy ez egy focimeccs volt nem pedig egy NFL football vagy egy MLB baseball meccs. Hanem egy európai focimeccs amire az amcsik magasan tojnak. Ha ilyen szempontból nézzük akkor csoda hogy AMERIKÁBAN ennyi embert érdekelt ez a meccs.CS0ki írta:értelmezzük már a hírt! Az adott stadion rekordjáról beszélünk, nem országos rekord vagy ilyesmi.Azt azért megjegyezném, hogy a 94-s vb óta nem volt ilyen tömeg, nem lesznek ennyien a madrid meccsen sem, ám valahogy a szomszédban mindig erre megy ki a téma hogy milyen csúcs, milyen rekord, csak néha nem jön össze
Rekordhajhász cikkek, ebben megegyezhetünk.CS0ki írta:értelmezzük már a hírt! Az adott stadion rekordjáról beszélünk, nem országos rekord vagy ilyesmi.Azt azért megjegyezném, hogy a 94-s vb óta nem volt ilyen tömeg, nem lesznek ennyien a madrid meccsen sem, ám valahogy a szomszédban mindig erre megy ki a téma hogy milyen csúcs, milyen rekord, csak néha nem jön össze
értelmezzük már a hírt! Az adott stadion rekordjáról beszélünk, nem országos rekord vagy ilyesmi.Azt azért megjegyezném, hogy a 94-s vb óta nem volt ilyen tömeg, nem lesznek ennyien a madrid meccsen sem, ám valahogy a szomszédban mindig erre megy ki a téma hogy milyen csúcs, milyen rekord, csak néha nem jön össze
LA Galaxy-BarcaLaji írta:
Ilyen vitákba ne menjünk bele...
"Ma este megdőlhet a nézőcsúcs (ami a labdarúgó mérkőzéseket illeti) a Fedex Field stadionban, amit eddig egy 1997-ben esedékes MLS mérkőzés jelentett. A Real Madrid ellen már nem kapható belépő, így a helyszínen mintegy 92 ezer néző tekintheti meg az eseményeket."
Személy szerint a csoportba a Pool-t ,16között pedig a Chelsea kívánom nektek.CS0ki írta: Remélem is, hogy angolt kapunk, mondjuk az MU-t! Vagy esetleg még a Bayernt!Minimum a csoport második hely meglesz, tavaszra meg már jöhet bárki, addigra össze kell, hogy álljon a csapat!
Remélem is, hogy angolt kapunk, mondjuk az MU-t! Vagy esetleg még a Bayernt!Kemény dió lesz a BL keményebb mint mostanában bármikor. Ugye 8-an vannak a pot 1be abból Sevilla,Barca kihúzva. Marad 4angol ,Milan ,Bayern
Itt nagy a sansz hogy kap egy angolt maga mellé a csoportba. Én ugy gondolom hogy az eme épülő Reálnál a csoportelsőségre bármelyik angolnak nagyobb esélye van talán az Arsenallal 50-50. Utána is simán kaphat angolt mert vszínű hogy minden angol team csoport első lesz. A Barcánál ugye ez alap . És így 6 csapatból lenne 3angol. 40% adok arra hogy 2angol csapattal találkozik a 4-eddöntőig.
Érdekes lesz.
Láttam!Csoki, szerkesztettem.
Kemény dió lesz a BL keményebb mint mostanában bármikor. Ugye 8-an vannak a pot 1be abból Sevilla,Barca kihúzva. Marad 4angol ,Milan ,BayernCS0ki írta:Ezt már fél éve lehetett tudni...a bl-királyai, a hatalmas real madrid csak a 2. kalapban van a bl-csapatok körében. szép baleset.
Ilyenkor a jegyeladásból származó pénz hanyad része illeti a két csapatot