2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nem tudom nekem sajnos nem az jött le a cikkből h keddig lezsírozzuk az ügyet.... az hogy Cesc nem nyilatkozik nem tudom hova tenni ; ami persze lehet pozitív is (hogy ne hergelje az arsenal drukkerekket) és már rég igent mondott Pep-nak a háttérben,és akkor Laporta ki is fizeti Wengert (35-40) vagy negatív és nem akarja nyíltan a Barca-t se elutasítani de megpróbál közömbös maradni(inkább apu nyilatkozik ),mondván ha megegyeznek a klubbok megyek ha nem nem ,vagyis nem adunk érte 45 millát !Rivaldo11 írta:Olvasva a hírt a főoldalon, immáron biztos vagyok Cesc hazahozatalában.
Az meggyőződésem, hogy Laportáék még egy nagyot szeretnének dobni, és abban is hiszek, hogy Fabregas haza akar térni. Szakmailag szinte ordít, mennyire szükség lenne Rá, ráadásul abban abszolút nem vagyok biztos, hogy nem ajánlunk 40 körüli összeget érte...
Senderos hova lépett???A Milanban kölcsönben volt egy évet.lionelmessi19 írta:Én is hasonlóképp gondolom a dolgot.Rivaldo11 írta:Olvasva a hírt a főoldalon, immáron biztos vagyok Cesc hazahozatalában.
Az meggyőződésem, hogy Laportáék még egy nagyot szeretnének dobni, és abban is hiszek, hogy Fabregas haza akar térni. Szakmailag szinte ordít, mennyire szükség lenne Rá, ráadásul abban abszolút nem vagyok biztos, hogy nem ajánlunk 40 körüli összeget érte...
Hozzátenném még azt, hogy az Arsenal se zárkózik el szerintem a dologtól, talán épp mert tudják rég, hogy Cesc menne, amikor lehet.
Gondolom ezt abból, hogy a 45 milliós dolog egyáltalán nem tűnik olyan árnak, amit akkor szoktak megszabni, ha meg akarják tartani az illetőt mindenképp. Szerintem ez egy tárgyalási alapot képez inkább, a részükről is. És nézzük csak meg. 30 és 45. ezek nincsenek olyan messze egymástól, mindkét klub enged pár milliót, kapnak még egy Henriquét, aki még jól is jöhet nekik most hogy Touré és Senderos is lelépett, aztán mi jól járunk, ők meg nem, és mindenki boldog!
Én is hasonlóképp gondolom a dolgot.Rivaldo11 írta:Olvasva a hírt a főoldalon, immáron biztos vagyok Cesc hazahozatalában.
Ez nagyon igy van!!! Az Ibra transzfert még rá lehetett fogni, h kényszerhelyzet volt, de erre már semmiképp. Ha létrejön ez az üzlet, akkor a vezetőségünknek ismér sikerül segget csinálni a szájából. Kétszeresen is, a RM csesztetése végett, meg azért a nyilatkozatért is, amelyben Txiki azt mondta, a klubb nem fog nagy összegett kiadni Fabregasért, mert ő hagyott el minket.Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.
Egyébként meg semmi szükség a gyerekre. Ahogy senki másra sem aki 15millánál többe kerül, főleg nem ha csak a helyet veszi el a fiataljaink elől.
Nagyon elszaladt velünk a ló. Imádjuk hangoztatni, hogy "més que un club", közben meg elkezdjük szórni a pénzt, nem vigyázunk az értékeinkre és már csak a trófeák lebegnek a szemünk előtt. A szurkolótábor -vagy annak véleménye- is félelmetesen átalakult.
Az akkori vezetőség se tehetett túl sokat, mert angliában előbb lehet profi szerződést kötni mint spanyolban. Így könnyen el tudják csábítani a fiatalokat és szinte semmit, vagy csak nagyon keveset kell értük fizetni. Ez történt Fabregassal, Piquével és Meridaval is, meg még lehet h mással is csak most más nem jut eszembe.KicsiDumszi írta:Sziasztok!
Hogy kinek van igaza ebben a vitában, vagy ki a hibás. Ezt roppant egyszerű megmondani, az akkori Barcelona vezetése, mert elengedte akkor Fabregas-t. Az még nem is lett volna baj h távozott, de ilyen játékosoknál akik itt nevelkednek egyértelműen tehetségesek. A fiatalokat is kölcsön lehet adni, hallottunk már opciós jogokról, vagy a játékos árának egy bizonyos %-os arányának a birtoklásáról. Ezt kellett volna tenni, és mindjárt nem 45 millió lenne az ára.
Sajnos a foci üzlet, és a játékosok az termékek.
Igazad van,nagy hiba volt opció nélkül eladni CescetKicsiDumszi írta:Sziasztok!
Hogy kinek van igaza ebben a vitában, vagy ki a hibás. Ezt roppant egyszerű megmondani, az akkori Barcelona vezetése, mert elengedte akkor Fabregas-t. Az még nem is lett volna baj h távozott, de ilyen játékosoknál akik itt nevelkednek egyértelműen tehetségesek. A fiatalokat is kölcsön lehet adni, hallottunk már opciós jogokról, vagy a játékos árának egy bizonyos %-os arányának a birtoklásáról. Ezt kellett volna tenni, és mindjárt nem 45 millió lenne az ára.
De ha jól tudom, nem volt a Barcának lehetősége opciós jogra.KicsiDumszi írta:Sziasztok!
BlauGranaGroc írta:Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.baas11 írta:Nekem nem úgy tűnik mintha ő "kopogtatna" nálunk ,inkább fordítva .... amúgy az miért baj ha elment az Arsenal-ba ? Tilos vagy hogy van ez ?
Ez nem a Barca filozófiája, hanem teljesen más csapatoké(klub neveket gondolom nem kell írnom).House írta:Igaz, amit mondasz BlaugranaGroc, de gondolj bele, hogy Pep Etoot már tavaly is el akarta küldeni, mert jövőre lejár a szerződés, itt maradni pedig csak nagy fizetéssel akart maradni. Ráadásul az egyértelműen látszik, hogy Fabregast Pep akarja, mint sokmás Barca drukker. Márpedig ilyen fiatal nem nagyon lesz már, és valószínüleg olcsóbb sem lesz.
Egy szó, mint száz: Meg tudom érteni, amit mondasz, de én ezt a filozófiát is!
szerk: Az is benne lehet a pakliban, hogy ne ugyanazt kövessék el, mint a 05-06 közötti változásoknál. (Nem volt sok változás.) Bár most nincsenek ilyen nagybulis srácok nálunk.
Hát valamelyikőnknek értelmezési gondjai vannak, mert szerintem pont nem úgy írtam.abreu írta:"mélltoztasson itt is focizni"BlauGranaGroc írta: Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.
Kb úgy írod mint ha ő könyörögne hogy visszajöhessen.
"mélltoztasson itt is focizni"BlauGranaGroc írta: Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.
Igaz, amit mondasz BlaugranaGroc, de gondolj bele, hogy Pep Etoot már tavaly is el akarta küldeni, mert jövőre lejár a szerződés, itt maradni pedig csak nagy fizetéssel akart maradni. Ráadásul az egyértelműen látszik, hogy Fabregast Pep akarja, mint sokmás Barca drukker. Márpedig ilyen fiatal nem nagyon lesz már, és valószínüleg olcsóbb sem lesz.BlauGranaGroc írta:Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.baas11 írta:Nekem nem úgy tűnik mintha ő "kopogtatna" nálunk ,inkább fordítva .... amúgy az miért baj ha elment az Arsenal-ba ? Tilos vagy hogy van ez ?
Egyébként meg semmi szükség a gyerekre. Ahogy senki másra sem aki 15millánál többe kerül, főleg nem ha csak a helyet veszi el a fiataljaink elől.
Nagyon elszaladt velünk a ló. Imádjuk hangoztatni, hogy "més que un club", közben meg elkezdjük szórni a pénzt, nem vigyázunk az értékeinkre és már csak a trófeák lebegnek a szemünk előtt. A szurkolótábor -vagy annak véleménye- is félelmetesen átalakult.
Miért baj? Talán csak azért, mert a Barcaban tanították meg focizni és most a Barcanak kell több tíz milliót fizetni azért, hogy mélltoztasson itt is focizni.baas11 írta:Nekem nem úgy tűnik mintha ő "kopogtatna" nálunk ,inkább fordítva .... amúgy az miért baj ha elment az Arsenal-ba ? Tilos vagy hogy van ez ?
Mélységesen egyetértek, és egy szavadba sem tudok belekötni, nem is akarok. Jöjjön Cesc, mert minőségi játékos sok terhet levenne Pep válláról, pótolná azt, aki kell, fiatal, versenyhelyzetet teremtene, nem lenne gondja a nyelvvel se, és nagyon gyorsan a szurkolók sívébe kerülne. Ráadásul még Laporta is ezzel tudna hihetetlen szépen elbúcsúzni! Nagy szeretném Fabregast gránátvörös-kékben látni, egyszerűen vágyom rá.Sanama írta:Hát szerintem Laporta nagyon rajta van,hogy Cesc Barcelonában kössön ki.
Azt hiszem Rivaldo11 írta még Július elején,hogy van egy olyan érzése,hogy Joan visszahozza Fabregast. Remélem teljesül.
És ha csak Laporta fejével gondolkodom. Ez az Eto'o-Ibra csere nem nyert meg minden szurkolót. Illetve nem is így akart Ő egy meghatározó játékost szerződtetni,hogy egy másikat elveszít mellette,legalábbis szerintem.
Szóval, azért sok embert megnyerne azzal,ha Cesc 1hét múlva Barcelonaban lenne,és nem azért mert visszahozza,részben azért is.
Hanem mert tényleg eleget tenne ígérteinek,miszerint 2kulcsfigurát hoz idén nyáron.
Illetve ez a visszahozás kérdés is elég érdekes. Engem annyira nem zavar,hogy Fabregas régebben elment,és most visszavásárolnánk.
Ha nem Fabregast hoznánk,hanem vele egy szintű játékost ugyanígy ki kellene perkálni 35-40miliót. Még Mascherano is 30lett volna,pedig Ő távol áll Cesctől.
Én szerintem Laportáék nyélbe fogják ütni az üzletet, ez az utolsó nyaruk, itt egy hatalmas lehetőség, az árat is van mire fogni, annak ellenére,hogy jelen helyzetben türhető is. Szóval adottak a lehetőségek.
Fabregas a kérdéses, akar-e jönni vagy sem![]()
ui: Elmundo-n Fabregas apja nyilatkozott miszerint szerinte a fia marad Londonban.
Mikor nyilatkozta, hogy 2 kulcsjátékost fognak idén venni?Sanama írta: Szóval, azért sok embert megnyerne azzal,ha Cesc 1hét múlva Barcelonaban lenne,és nem azért mert visszahozza,részben azért is.
Hanem mert tényleg eleget tenne ígérteinek,miszerint 2kulcsfigurát hoz idén nyáron.k, itt egy hatalmas lehetőség, az árat is van mire fogni, annak ellenére,hogy jelen helyzetben türhető is. Szóval adottak a lehetőségek.
Jobban örülnék a Fabregas így, Fabregas úgy - Mata így, Mata úgy ---> Fabregas-nak.fcbarca10 írta:Cesc nem nagyon fog idejönni idén, túl sok vele a herce-hurca.
Eddig:
Filipe így, Filipe úgy ---->Maxwell
Villa így, Villa úgy ---->Zlatan
Remélem, hogy nem folytatódik a sorozat Fabregassal és a héten még Katalóniába kerül.
Hacsak: Fabregas így, Fabregas úgy ---->Hajnal![]()
Pontosan! Ez volt a mondandóm lényege.mr. írta:Nem is értem miért zavarja ez az embereket. Akinek baja van ez miatt Fabregassal az gondoljon bele hogy van egy Pique nevezetű srác a védelemben, akinek sokat köszönhetünk. Vagy az nem számít mert nálunk vált sztárrá?