2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem jó helyen van PSV-bensjd írta:Azóta arról is volt szó, hogy az Arsenal vinné
Azóta arról is volt szó, hogy az Arsenal vinnéBarcaman14 írta:Azt hiszem megvan oldva a szélső kérdésfcbarca10 írta:Hatalmas hír a www.sport.es -en!
Arról írnak, hogy Hollandiából új csillagok emelkednek ki:
Luis Suárez és Dzsudzsák Balázs
Azért ez nem rossz, hogy külön cikket írnak róla Katalóniában!Persze ez csak vicc.Balázsnak még ezt az évet le kéne húznia a PSV-ben és a következő idényben már feljebb léphet egy szintet.
Csak így tovább Dzsudzsi
anno a Cassano-Totti-Montella 3as alatt szerettem meg a Romát,azt a Romát, amelyik 4est szórt a Juvénak és az Internek is(nem mellesleg a legszebb focit játszotta Capello utsó Romában töltött idényében), és elhiheted nekem Miihii,h zseni a srác... csak elszállt vele a ló már 21-22 éves korára, ráadásul iszonyat balhés, pedig a tehetsége megkockáztatom még Tottiénál is nagyobb (lenne).miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... bb-272721/
Antonio vhova naon beüthette a fejét nemrég...Gyengén félrebeszél.
Méghogy ő a második legjobb
Ahha,én meg a harmadik,ha egy pöttyet többet bírnék futni
Minden esélye megvan. A Lyon ellen hibázott ugyan, de azt követően magabiztos volt. a A stamford bridgen Ini mellett övé a főszerep a védéseivel, és a BL döntőn is volt egy-két nagyon fontos védése. Az első félidőben remekül időzített kifutások, a másofdikban meg Messi gólját követően-tehát lélektanilag igen fontos pillanatban!- a nagy MU ziccernél védett egy rendkívül fontosat.ab1daL írta:Valdés fog nyerni szerintetek?Hát örülnék neki, de sztem Van der Sar megkapja, meg igen talán a védőknél Terry lesz a befutó de a többi poszton mi vagyunk a befutók.
Azt hiszem megvan oldva a szélső kérdésfcbarca10 írta:Hatalmas hír a www.sport.es -en!
Arról írnak, hogy Hollandiából új csillagok emelkednek ki:
Luis Suárez és Dzsudzsák Balázs
Azért ez nem rossz, hogy külön cikket írnak róla Katalóniában!
Hát szerintem Vidic kizárt, hogy megnyeri, a BL-döntőben mutatott teljesítménye után.gygerike írta:Szerintem kivéve a védők közt de rem ott is a többibe reális az esély hogy nyerünk
Teljesen reális ez a névsor.Természetes, h a tavalyi szezon legjobb csapatából került ki a legtöbb jelölt.Az se kizárt, h minden kateóriában nyerünk.takivini írta:UEFA Club Football Awards (mi a magyar neve?) jelöltjei: (igazából nem ellenfeleink játékosai hanem a mieink,de ide illik a dolog)
Kapusok:
Petr Cech (Chelsea FC)
Víctor Valdés (FC Barcelona)
Edwin van der Sar (Manchester United FC)
Védők:
Gerard Piqué (FC Barcelona)
John Terry (Chelsea FC)
Nemanja Vidic (Manchester United FC)
Középpályások:
Steven Gerrard (Liverpool FC)
Xavi Hernández (FC Barcelona)
Andrés Iniesta (FC Barcelona)
Támadók:
Samuel Eto'o (FC Barcelona)
Lionel Messi (FC Barcelona)
Cristiano Ronaldo (Manchester United FC)
Asszem hogy ez kicsit alázás
Akkor Cesc le lenne húzva a wc-n. De nem kell félnünk, kacsa ez úgy is.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... en-271960/
na,az lenne még a vicc,ha fabregas mégis elköszönne az arsenaltól,de nem felénk venné az irányt,hanem milánóba..
Az az érdekes h minden oldal megjeleníti h Cesc már a Milané de a saját szurkolói oldala még egy cikket sem ír h Cesc akár csak a célkeresztben lennesocio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... en-271960/
na,az lenne még a vicc,ha fabregas mégis elköszönne az arsenaltól,de nem felénk venné az irányt,hanem milánóba..