Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel mindenki tisztában van, válogatottra értemRivaldo11 írta:Nem szeretném lelohasztani a lelkesedést, de azért a válogatottnak most jön a neheze ( ennyit Matthaussal is elértünk, csak ott más sorrendben jöttek a meccsek), a Lokival kapcsolatban meg mindenképp szükség volt Platini "átszervezésére", ami a selejtezőket illeti. a régi rendszerben az életben nem jutott volna el magyar csapat a főtábla közelébe.ozsimiki írta:
wááááááááá, gyerüüünk!!!
mekkora lenne ha bejutnának a csoportbaúgy kell nyomni ahogy eddig, szervezetten, koncentrálva,és akkor rosszul ebből a meccsből nem igen jövünk ki,persze lesz még egy visszavágó is, de akkor is, mostanában ennyire várni magyar focival kapcsban nem igen volt mit, most meg Bl+VB selejtezők
eddig mindkét porond okés.
Ennek ellenére szép siker lenne kiverni a svéd után a bolgár bajnokot is, és idehozni egy igazán nívós csapatot!
Biztos vagyok a Debrecen továbbjutásában.
Megvan, hogy miért nem volt képem: nem volt meg a megfelelő "plugin" a firefoxhoz, csak az a baj, hogy újra kell indítani a böngészőt, hogy véglegesítse a telepítést, akkor meg elmegy minden.bowlinggolyo írta:"Jó" neked nekem semmim sincs :SElBartimaeus írta:Azzal is próbáltam, csak hang.Most meg az újonnan érkezőket nem engedi szerverhez. Megtelt, így legalább hangom van...
Az 50es 60as éveket idézi
http://www.radio.hu/index.php?option=co ... &Itemid=86bowlinggolyo írta:Melyiken megy?piton írta:Én a Magyar rádiót halgatom,de már nem bírom...
Már nekem is megvan a jegyem!danikaa10 írta:Hihetetlen, hogy vezetnünk. És igaz, hogy ez még nem a végeredmény, de akkor is. Főleg azért örülök, mert jövőhéten megyek Pestre a második mérkőzésre.
Melyiken megy?piton írta:Én a Magyar rádiót halgatom,de már nem bírom...
Én a Magyar rádiót halgatom,de már nem bírom...bowlinggolyo írta:"Jó" neked nekem semmim sincs :SElBartimaeus írta:Azzal is próbáltam, csak hang.Most meg az újonnan érkezőket nem engedi szerverhez. Megtelt, így legalább hangom van...
Nem szeretném lelohasztani a lelkesedést, de azért a válogatottnak most jön a neheze ( ennyit Matthaussal is elértünk, csak ott más sorrendben jöttek a meccsek), a Lokival kapcsolatban meg mindenképp szükség volt Platini "átszervezésére", ami a selejtezőket illeti. a régi rendszerben az életben nem jutott volna el magyar csapat a főtábla közelébe.ozsimiki írta:wááááááááá, gyerüüünk!!!csababarca írta:Bodnár bődületesen nagy góljával 0-1 ide
mekkora lenne ha bejutnának a csoportbaúgy kell nyomni ahogy eddig, szervezetten, koncentrálva,és akkor rosszul ebből a meccsből nem igen jövünk ki,persze lesz még egy visszavágó is, de akkor is, mostanában ennyire várni magyar focival kapcsban nem igen volt mit, most meg Bl+VB selejtezők
eddig mindkét porond okés.
"Jó" neked nekem semmim sincs :SElBartimaeus írta:Azzal is próbáltam, csak hang.Most meg az újonnan érkezőket nem engedi szerverhez. Megtelt, így legalább hangom van...
wááááááááá, gyerüüünk!!!csababarca írta:Bodnár bődületesen nagy góljával 0-1 ide
Azzal is próbáltam, csak hang.Drigo írta:Nem tudom, hogy mivel próbáltátok, de ha nem Internet Explorerrel, akkor próbáljátok meg azzal, Firefoxszal nekem sem jött be, aztán IE-vel is viszonylag sokáig töltött, de végül behozta, azóta flottul megy.
Nekem meg megfőttKissTito14 írta: nekem sincs:S
nekem sincs:S
Tv2: Én is így voltam ezzel a kép-hang effektussal, gondoltam az elején hogy Hajdú B talán ennyire belerázódott meg rutinos lett hogy meggyorsult a reakcióideje de aztán fény derült a turpisságraskadi írta:hát engem nagyon idegesített, hogy elöbb jött a hang,
mint ahaogy megtörténtek volna a dolgok...
mindkét gólnál, szögleteknél..wááágrrr
gundi és hajdúb meg kicsit olyan volt a végén, mintha
versenyezni próbáltak volna ki beszél többet, és ki a
"jobb arc"...
mindenki vince ottój anéha-néha belebambult a kamerába
mindenféle komment nélkül,de az meg nem az ö, hanem a
szerkesztök hibája...
az, meg hogy lesz bl magazim,nem újdonság.
az m1-n is volt...ez meg ugyan az a kintröl kapott müsor lesz
szvsz
más:
jó lesz ma a loki?
remélem megússzák kapott gól nélkül,
és ha 1-2 akadna , az maga lenne a
nagyonnagykirályság