2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dawe írta:És mi bizony ottlennénk:DMessike írta:Anarius írta:Remélem felélénkül a meccs a cserékkel és megnyerjük.Am. ha bejut a debrecen a bl-be még a barcával is összekerülhet....
De szupi is lenne.Jönne majd ide a Barca!!:![]()
Erre senki?danikaa10 írta:Amúgy, ha 1-1-e (vagy más döntetlennel) zárul a 90 perc mi történik?
Bocsi de a Wembley kupát a Celtic nyertefcbarca0827 írta:Csakhogy azt most a Tottenham nyerte... És, gondolom nem Touré volt a csk... Egyébként attól még, hogy most rajta van a szalag, még Puyol fogja felkapni!t.henry5511 írta:Wembley kupa is kupa:D
És mi bizony ottlennénk:DMessike írta:Anarius írta:Remélem felélénkül a meccs a cserékkel és megnyerjük.Am. ha bejut a debrecen a bl-be még a barcával is összekerülhet....
De szupi is lenne.Jönne majd ide a Barca!!:![]()
Én bízom benne,h csak arról van szó,h hárman játszanak ott ezen a meccsen és fél óránként váltják egymást.Mivel 30 percnél jött le,sztem 60nál megint csere lesz...westerngom írta:-remélem, Puyi nem sérülés miatt került a kispadra!??
Csakhogy azt most a Tottenham nyerte... És, gondolom nem Touré volt a csk... Egyébként attól még, hogy most rajta van a szalag, még Puyol fogja felkapni!t.henry5511 írta:Wembley kupa is kupa:D
Anarius írta:Remélem felélénkül a meccs a cserékkel és megnyerjük.Am. ha bejut a debrecen a bl-be még a barcával is összekerülhet....
Arra is rálehetett volna jönni.Am nembvsc1911 írta:De rájöttem csak hogy a második félidő elkezdődött már?
egész jó minőségben http://www.sport.ro/live1/ bár lehet hogy ezt csak Román ip-röl lehet nézni (egy próbát azért megér).boixosnoisbarca írta:sziasztok!nem adja semmi a meccset?Eurosport 2 ,Digi sport vagy valami???
Tényleg nem tudsz magadtól rájönni?bvsc1911 írta:Megy már a meccs?
Eddig nagyon jó, meggyőző hozzászólásaid vannak...nemespatro írta:Ibrának jáccania kell mert ha nem jáccik nagyon nehezen fog öszeszoki a társakkal és akk nem fog neki menni a bajnokságba a góllövés
Ez egy nagyon értelmes hozzászólás volt már bocs.nemespatro írta:Ibrának jáccania kell mert ha nem jáccik nagyon nehezen fog öszeszoki a társakkal és akk nem fog neki menni a bajnokságba a góllövés