Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.24. 07:31:18

Szerintem jól játszott, szépen résztvett az összjátékban.

nekem nagyon tetszettek a nagyon pontos úgymond 'ész' passzok.Jól lát a pályán!

Pl amikor a levegőből a labdát kapásból sarokkal...hmmm nem rossz :) :)

Jó lesz ez még nem volt 100%, de ha belelendül tökéletes lesz!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.24. 07:07:24

Zlatan teljesitményére nem lehet panasz. Első hivatalos mecsén gólpasszal mutakozott be és volt jópár helyzete, h gólt is szerezzen. :wink:

Látszik rajat, h egy zseni amikor a labdához ér. Messivel már nagyon jól megértik egymást és ez az idő előrehaladtával még jobb lesz. :wink:

Az első félidőben lehetet rajta látni, h nem mindig tudja, h hol a helye, de szerintem Pep a szünetben elmagyarázta neki és a második játékreszben ezzel sem volt gond.

A gólpassz gyönyörű volt.
Elégedett vagyok Ibrahimovic játékával, csak igy tovább!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.24. 01:56:00

Sanama írta:Hát akkor még öt hasonló kupát a kezedbe Zlatan,persze idén :D
Kép
Hmm tetszik ez a kép. 8) Azt hiszem rég fogott már olyan kupát amit nem a Sriea a elnyeréséért, vagy az olasz kupért kaptak volna. :D

Számomra nagyon meggyőző volt, az, hogy 99% vesztes pózban nem támadja le a kapust szerintem nem nagy baj, csinálja azt majd más. Nem hiszem, hogy ugyanazokat a dolgokat kéne csinálnia, mint Eto'onak, hisz nem a kameruni pótlására jött. Jó volt látni, főleg a legelején, aztán a vége fele, is, hogy nem csak a16-on állt és várta, hogy csoda történjen, hanem ment a labda fele, jól helyezkedett. :)

Nem tudom, szerintem ebbe a "nagy" önzetlenségbe benne van az is, hogy azért nem volt 100%, hogy ha rálövi gól lesz, így szerintem egy picit félt is elválalni, de amint megrúgja első gólját, szerintem megtörik a jég. Kicsit sajnáltam, hogy nem ő rúgta a 11-est, hisz végül, ha előny szabály lett volna, akkor meglett volna az első gólja is, na de ez legyen a legkisebb bajunk.

Nagy szerencséje van Ibrának szerintem, hogy ide igazolt, mert a Barcelonánál ritka, hogy egy játékost nem fogadnának be, a meccs előtt is Henry nagyon barátian adott tanácsokat Zlatannak.

Amúgy én a szuperkupán mindenképp kiporálnám így a csatár sort:
Ibra - Henry - Messi. Szerintem szélen jobb volt, de hát Pep azt hiszem jobban tudja. A fej játékot kicsit hiányoltam, mondjuk, lehet ezért megköveznek, de szerintem az ilyen szélről belőtt beadások soha nem voltak az erősségink, hisz Xavi ugye nem szokott kihúzódni a szélre, Alves beadásai meg nem valami pontosak, többnyire elég magasan elszállnak.

Amúgy mindenkivel nagyon elégedett vagyok, főleg Maxwellel, biztos vagyok benne, hogy kifogja szorítani Abidal, sokkal jobban beleillik a jákunk.

Szép volt fiúk! 6/1
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.24. 01:24:52

Hát akkor még öt hasonló kupát a kezedbe Zlatan,persze idén :D
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.08.24. 00:45:19

Teljesen elégedett vagyok vele. Jobban játszott mint elvárható lett volna egy 2. Barca meccsét játszó játékostól véleményem szerint. A letámadás jó volt, nem nagyon lesz sztem ettől sokkal több, de nem is kell. Egy 194 centis emberről beszélünk, aki ne a letámadástól fáradjon el egy meccsen, bár álldogálni sem kell (de ez most nem állt fenn). Inkább pozíciót védekezett ma le, ami számomra kielégítő teljesen. Előre játékban látni, hogy még sokszor rossz ütemben próbált kiugrani, vagy kapta a labdát (volt mindkettőre példa), de voltak biztató pillanatok. Továbbra is tartom, hogy kb. októberre teszem azt, amikorra már bele fog illeszkedni a játékunkba valamilyen szinten. Viszont már most sem okoz csalódást.
Én szeretek gyönyörű megmozdulásokat látni, ezt pedig már ma is szolgáltatott ( félolló, oxival Henry indítása, Maxwellel való összjáték az első félidőben, gólpassz).

Van egy olyan érzésem, hogy pénteken gólt is fogunk látni tőle. :wink:
gonosz
Jugador d'estrella

2009.08.24. 00:22:35

Szerintem első meccsnek jó volt. Én nagyon szkeptikus voltam vele szemben, de alázatosan játszott, a csiki-csuki pedig menni fog, csak gyakorolnia kell, éreznie a többieket. Jó lesz!!! :lol:
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.08.24. 00:18:25

Jó lesz ez..letámadásban senki se várja tőle azt,amit Etootól,mert Ibra nem tud egyszerűen annyit futni,nem olyan alkat..Kicsit olyan Ronaldinho érzésem volt..rég láttam ennyi trükköt egy Barca meccsen. 8)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.24. 00:11:08

amúgy a fejjátéka nem olyan nagy szám ahhoz képest, hogy milyen magas, meg hogy állítólag ez nagy előnye eto'o-val szemben. az interben sem kifejezetten fejelte a gólokat, szóval egyelőre szkeptikus vagyok, ami ezt a beívelés-fejelés témát illeti.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.24. 00:09:50

Ez a meccs helyén volt, kb. ennyit vártam, bár ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni azt mondom jóval több letámadással. Most már mondhatom, hogy így tovább ,lépésről-lépésre. Hamarosan viszont már elvárom tőle, hogy úgymond kitalálja a társak gondolatait, s tudja mikor kell megindulni, s mikor kell hova passzolni. A közeli egyérintős csiki-csukikkal nem is szabad, hogy gondja legyen ilyen adottságok mellett.

Azért ne várjuk a csapattól, hogy teljesen rá játsszon, így azt hiszem érthető, hogy ha fejleszti magát, összeszokik a többiekkel, akkor megmaradhat nagyrészt a gyors, sokpasszos játék maximálisan kijátszva a helyzetet, meg lehet találni gyors kiugratásokkal (ez egész egyszerűen elvárás), s a beívelgetés csak egy újabb darab lesz a repertoárban.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.24. 00:06:59

Ibra ma igazán jó volt.
Szemkápráztató megoldások, önzetlenség, agresszívabb letámadás (még nem az igazi), javuló helyezkedés (egyre jobb lesz), alázatosság, gólpassz, és tul.képpen gól (csak nem ért :D).

Alakul a "csúcs-Tridente". Ma is mit fociztak ott elől...te jó ég.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.24. 00:04:35

Sanama írta:Én ma elégedett vagyok vele. Láthatóan többet futott , mint Szerdán, voltak életveszélyes helyzetei, Bilbao kapusa 2bravurt mutatott be.

Ami számomra hatalmas pozitívum,hogy önzetlen. Az a beívelést,amit ballal visszatett Messinek, Milánóban 10/10szer rárúgta volna, úgytűnik valami mégis csak jelent,hogy Barcelonaban van. Remélem ennek lesznek még jelei bőven.

A 11est ha nem fújja be a bíró,akkor meg van az első Zlatan gól,de semmi gáz szerintem.

Amit látok,hogy nem megy az a folyamatos helyezkedés. Mikor hirtelen labdát szerzett a csapat, nem tudta rögtön,hogy merre ,hogy, és párszor rosszul modult.

Egyébként,ha ezeket megoldja,mert meglehet, és még egy kicsit többet fut, akkor teljesen elégedett leszek vele.
szerintem nem erőlködik ibra, hogy önzetlenebb legyen, mint az interben, ott is osztogatta a gólpasszokat. most pl henry labdájánál a legtökéletesebb megoldást választotta, nem volt önzetlenség, szimplán perfekt játék.
kár, hogy a gólja helyett befújták a büntetőt, pláne, hogy szerintem nem volt az, dehát ez legyen a legnagyobb baj.

leginkább azokkal a kritikákkal értek egyet, amik szerint a mozgása még nem teljesen passzol a csapatba, ez így van, meg kell szokniuk egymást. bár szerintem eleve kevésbé lesz gólratörő a helyezkedése, mint eto'o-nak, guardiola más szerepet szán neki.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.24. 00:01:44

Hát nagyon nem fogtunk mellé vele, ez már a 2. meccsén látszik :wink: Jól játszott, csak a gól hiányzott. Majd pénteken... 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
merx
Capitá del Barça

2009.08.23. 23:59:30

azért hozzá kell tenni hogy kb a 30. percig egyáltalán nem keresték őt a társak :? ezt hiányoltam a csapat felől
az alázat már megvan, mintha kicsit megszeppent lett volna egész meccsen 8)
még 2 meccs és "kész" lesz :twisted:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.23. 23:49:28

Én ma elégedett vagyok vele. Láthatóan többet futott , mint Szerdán, voltak életveszélyes helyzetei, Bilbao kapusa 2bravurt mutatott be.

Ami számomra hatalmas pozitívum,hogy önzetlen. Az a beívelést,amit ballal visszatett Messinek, Milánóban 10/10szer rárúgta volna, úgytűnik valami mégis csak jelent,hogy Barcelonaban van. Remélem ennek lesznek még jelei bőven.

A 11est ha nem fújja be a bíró,akkor meg van az első Zlatan gól,de semmi gáz szerintem.

Amit látok,hogy nem megy az a folyamatos helyezkedés. Mikor hirtelen labdát szerzett a csapat, nem tudta rögtön,hogy merre ,hogy, és párszor rosszul modult.

Egyébként,ha ezeket megoldja,mert meglehet, és még egy kicsit többet fut, akkor teljesen elégedett leszek vele.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.08.23. 23:48:52

barca's claw írta:Ez az ember egy elmebeteg. Össze vissza sarkazgatott, már a fejemet fogtam...ez nem normális, de tényleg. :D
önéletrajz...?
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.23. 23:46:47

Picit mintha lassult volna a játékunk amikor hozzá került a labda.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barca's claw
Barça C

2009.08.23. 23:44:00

Ez az ember egy elmebeteg. Össze vissza sarkazgatott, már a fejemet fogtam...ez nem normális, de tényleg. :D
miihii
KHAL

2009.08.23. 23:42:22

Na ez már így összességében elég jó volt ma.Helyenként már színezte a játékot és aktívabb volt talán futásban is.Ha múltkor is így tette volna neki,akkor nem lett volna egy rosszalló szavam sem. :P
Ma nincs 8)
Láthatóan még kicsit sok neki ez a játék,pedig még nem is pörgettük annyira.De ugyanakkor az is érezhető,h megbírkózhat vele:GYAKOROLNI,GYAKOROLNI,GYAKOROLNI :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
noname
Llegenda del Barça

2009.08.23. 23:33:53

Zseniális passzai voltak, de még nem mozgott együtt a csapattal. A mai játékával én elégedett vagyok, fantasztikus lesz, ha hozzászokik a csapathoz. :D
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.23. 23:33:35

torrestoni írta:Letámadásban már jobb, megtette az első lépést, de ahogy Pep is mondta, ettől is sokkal több kell, lesz rá idő. Az összjátékban nem rossz, viszont a mozgása eddig elég darabos, nem tud még együtt élni a játékkal úgy, hogy könnyedén helyzetbe tudják hozni. A technikai kvalitásait szerintem senki sem vitatta, ebből a szempontból miért nincs már a keretben Ronaldinho? Talán a leghosszabb folyamat az lesz (a többire nincs idő :D ), hogy jól működjenek a posztcserék Henry-val és Messivel. A mérsékelt kritikák objektívek és jogosak voltak, még sokat kell tanulnia.
szerintem nem lesz hosszú folyamat, első tétmeccsnek, első rendes meccsnek akinek ez nem volt tőle elfogadható,és biztató, az nagyon nem szereti a svédet. nem rád értem.

Meg voltam elégedve a mai teljesítményével, szép megoldások, egy gólpassz (ahol Messi kvalitásai is kellettek,de a felismerés se volt gyenge),és jó mezőny munka.

külön örültem,h a 11est nem ő lőtte, sokkal nagyobb dolog lesz számára mezőnyből betalálni, az több +t is ad majd neki.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.23. 23:00:20

Letámadásban már jobb, megtette az első lépést, de ahogy Pep is mondta, ettől is sokkal több kell, lesz rá idő. Az összjátékban nem rossz, viszont a mozgása eddig elég darabos, nem tud még együtt élni a játékkal úgy, hogy könnyedén helyzetbe tudják hozni. A technikai kvalitásait szerintem senki sem vitatta, ebből a szempontból miért nincs már a keretben Ronaldinho? Talán a leghosszabb folyamat az lesz (a többire nincs idő :D ), hogy jól működjenek a posztcserék Henry-val és Messivel. A mérsékelt kritikák objektívek és jogosak voltak, még sokat kell tanulnia.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.23. 22:53:49

Szerintem is jó megoldásai vannak. Néha olyan jó passzokat ad hogy
ámulni lehet. Remélem Pep megmondja neki az öltözőben hogy mit csinált jól és rosszul.
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.08.23. 22:49:42

még hogy rosszul tolja mennyi helyzete meg jó megoldása volt már
miihii
KHAL

2009.08.23. 13:38:45

Mikaos írta:
Más:
mihii: félig van igazad :) ha egy játékos lesérül, akkor mindig onnantól kell számolni a felépülését (és jelen esetben még a beilleszkedést is) - az mindegy, hogy előtte 1 évig mindig aktív volt. (Tehát az első mondatod a lényeg)
Miért van csak félig igazam? :D
Július elején kezdett az inter edzeni,akkor kezdte az alapozást a svéd.Legalább 3 hetet mozgott aktívan a sérülése előtt.Tudom,h ez nem sok,de legalább ennyivel is beljebb volt a kamerunihoz képest.Zlatannak kábé egy-másfél hetet kellett kihagynia a keze pihentetése végett.Utána már mozgolódhatott,(persze nem teljes edzéseket) hisz' nem a lábával volt gond. :wink: Samu csak akkor indult neki a 0-ról,amikor átment olaszba.És azért,mert Z lesérült,még nem veszett el az az előzetes interes felkészülés,sztem...
Szal Ibra már edzett,amikor Samu még sehol sem volt,és kábé akkoriban kezdett csak a kameruni,amikor Zlatan lesérült.Tehát egy hét maradt ki a nagyembernek teljesen,míg Eto'onak majd' egy hónap hozzá képest. :wink:
ÉS kábé egy héttel több állt a rendelkezésére Samunak a beilleszkedésre,de volt vagy 1 hónap mínusza játékban/edzésben.
Ennyi. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
koandras
Barça C

2009.08.23. 11:19:25

Vicc amit Ibrával csinál a sok fórumozó...
Az első meccsén valóban nem kőtt gólt... mindössze 45 percet kapott, de kialakított legalább két gólhelyzetet, és majdnem adott Messinek egy gólpasszot.
A meccs hasonlított a Chealse ellenire, de emberek, mégis lőttünk 2 hatalmas kapufát, és rengeteg kinemhasznált lehetőségünk volt.
A csapatban folyamatosan zajlottak a cserék, mire valaki be tudott volna melegedni, már nem is volt a pályán....
Nem lesz itt nagy gond... Guardióla tudja mit csinál... Előző évben pl bajnokcsapatot...
Ibrának egy baja van... nagy az orra XDXD
PEACE
Lezárt