nekem nagyon tetszettek a nagyon pontos úgymond 'ész' passzok.Jól lát a pályán!
Pl amikor a levegőből a labdát kapásból sarokkal...hmmm nem rossz

Jó lesz ez még nem volt 100%, de ha belelendül tökéletes lesz!
Hmm tetszik ez a kép.Sanama írta:Hát akkor még öt hasonló kupát a kezedbe Zlatan,persze idén![]()
szerintem nem erőlködik ibra, hogy önzetlenebb legyen, mint az interben, ott is osztogatta a gólpasszokat. most pl henry labdájánál a legtökéletesebb megoldást választotta, nem volt önzetlenség, szimplán perfekt játék.Sanama írta:Én ma elégedett vagyok vele. Láthatóan többet futott , mint Szerdán, voltak életveszélyes helyzetei, Bilbao kapusa 2bravurt mutatott be.
Ami számomra hatalmas pozitívum,hogy önzetlen. Az a beívelést,amit ballal visszatett Messinek, Milánóban 10/10szer rárúgta volna, úgytűnik valami mégis csak jelent,hogy Barcelonaban van. Remélem ennek lesznek még jelei bőven.
A 11est ha nem fújja be a bíró,akkor meg van az első Zlatan gól,de semmi gáz szerintem.
Amit látok,hogy nem megy az a folyamatos helyezkedés. Mikor hirtelen labdát szerzett a csapat, nem tudta rögtön,hogy merre ,hogy, és párszor rosszul modult.
Egyébként,ha ezeket megoldja,mert meglehet, és még egy kicsit többet fut, akkor teljesen elégedett leszek vele.
önéletrajz...?barca's claw írta:Ez az ember egy elmebeteg. Össze vissza sarkazgatott, már a fejemet fogtam...ez nem normális, de tényleg.
szerintem nem lesz hosszú folyamat, első tétmeccsnek, első rendes meccsnek akinek ez nem volt tőle elfogadható,és biztató, az nagyon nem szereti a svédet. nem rád értem.torrestoni írta:Letámadásban már jobb, megtette az első lépést, de ahogy Pep is mondta, ettől is sokkal több kell, lesz rá idő. Az összjátékban nem rossz, viszont a mozgása eddig elég darabos, nem tud még együtt élni a játékkal úgy, hogy könnyedén helyzetbe tudják hozni. A technikai kvalitásait szerintem senki sem vitatta, ebből a szempontból miért nincs már a keretben Ronaldinho? Talán a leghosszabb folyamat az lesz (a többire nincs idő), hogy jól működjenek a posztcserék Henry-val és Messivel. A mérsékelt kritikák objektívek és jogosak voltak, még sokat kell tanulnia.
Miért van csak félig igazam?Mikaos írta:
Más:
mihii: félig van igazadha egy játékos lesérül, akkor mindig onnantól kell számolni a felépülését (és jelen esetben még a beilleszkedést is) - az mindegy, hogy előtte 1 évig mindig aktív volt. (Tehát az első mondatod a lényeg)