Na 1 kis összegzés a részemről!
A csoport:
Bayern
Juventus
Bordeaux
Makabi Haifa
Vélemény: A csoport élére a Juventust várom, a bajorok jelenlegi elég gyenge formája miatt őket csak a második helyre taksálom.
B csoport:
Man. United
CSSZKA Moszkva
Besiktas
Wolfsburg
V: Természetesen a legnagyobb favoritnak a United számít, de nem tudom mire lesznek képesek Ronaldo nélkül Európa legrangosabb sorozatában. A második hely a németek és az oroszok között fog eldőlni szerintem.
C csoport:
Milan
Real Madrid
Marseille
Zürich
V: Talán ez lehet a második halálcsoport! Én Reálra tippelnék mint csoportgyőztes...sokkal sikeresebbek lehetnek a nemzetközi futballban mint eddig voltak, főleg ha a "csapat" is összeszokik. A másik továbbjutó talán a Marseille lehetne ha összekapnák végre magukat.
D csoport:
Chelsea
Porto
Atletico Madrid
Apoel
V: Itt is egyértelmű favorit az első "kalapból" kikerülő csapat, a Chelsea.
A 2. helyre, bízom benne hogy az Atletico kerül, és végre nem lenne akkora arányú angol klub a 16 között, főleg ha a Real is összekapja magát.
E csoport:
Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen
V: Magyar szempontból elég nehéz csoportba kerültünk. A cél szerintem a tisztes helytállás lehet csak. Favoritom itt is az angol klub, második pedig a Lyon lehet, tekintettel a Fiorentina eddigi nemzeti szereplésére.
F csoport:
Barcelona
Internazionale
Dinamo Kijev
Rubin
V:Természetesen egyértelmű favoritnak a Mi, azaz a címvédő Barca számít és a második helyezett is elég egyértelmű, az Inter! A két csapatt közötti meccsek igazán pikánsnak igérkeznek, mivel mind a két klub országának bajnoka, és az Eto'o - Ibra csere által...amit ugye nem kell részleteznem.
G csoport:
Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea
V:Szvsz ez számít a legkönyebb csoportnak, a továbbjutók a 3 élcsapat közül kerül ki, megtippelni nem tudnám most.
H csoport:
Arsenal
AZ Alkmaar
Olympiakosz
Standard
V:Az angol csapatok szerencséje itt is érvényesül, az Arsenal számít a legnagyobb favoritnak. "Legnagyobb" ellenfele az Olympiakosz lehet.
Bocsii hogy ennyire hosszú lett, de legalább áttekinthető!
Jaéés BARCA MINDÖRÖKKÉ!! Idén 6 kupa a cél