Nagyon várom a mai mérkőzést. Jobban, mint a spanyol Szuperkupát.
A Sahtar egy játszani próbáló együttes, elég jó kerettel. Tudatos csapatépítés, képzett játékosok, a keleti régióból a legszimpatikusabb gárda.
A mai meccsen már még gördülékenyebb összjátékot várok. A védelem úgy tűnik rendben van, egyáltalán nem lepődnék meg Maxwell pályára lépésén, bár Pep óvatosságból talán Abidalt küldi pályára kezdőként.
Piqué legutóbb már sokkal összeszedettebben, ügyesebben játszott, s jó néhány szép megiramodása, indítása is volt, kulcsfontosságú lenne, hogy a fejlődés töretlen legyen, s visszataláljon az elmúlt szezonbeli formájához.
Nagyon várom, hogy végre együtt legyen a pályán a Sergi - Touré - Xavi hármas, rendkívül kíváncsi vagyok, hogy Yaya egy kissé előrébb húzódva miként állja meg a helyét. Xavitól a szokásos jó játék nem kétség, Busquets is elvégzi a maga feladatát, talán még Touré az, akinek szoknia kell ,hogy megállás nélkül mozogni előrébb, s gyorsan passzolgatni. Nem lesz annyi ideje, mint egyébként, amikor a védekezés az elsődleges feladata, s általában ő az, aki hátramegy labdáért.
A jobb oldalon most már Alves és Messi, valamint középen Zlatan gyönyörűen hangzik papíron, főleg ha Ibra nem lesz rest cserélgetni a pozícióját a többiekkel, többet támad le, s már az összjátékban is hasznosabb lesz. Henry számára már ideje lenne ismét egy átlagon felüli produkciót nyújtani, pontosabban játszani, s higgadtan befejezni az esetleges helyzeteket. Az nagyon tetszett, hogy a Bilbao ellen többször is bekúszott középre, sőt még a jobb oldalon is kalandozott, ez nagy fegyvertény lehet a jövőben.
Ma este jó játékot várok, erősnek tartom a Sahtart, letámadásban kifejezetten jók, azonban az kérdés, hogy most épp milyen formában lesznek. Egy korai gól eldöntheti a találkozót, a gólzáportól sem lenne hányingerem.
Külön öröm, hogy a számomra egyértelmű klasszis Méhes Gabi, Hajdú B. páros fogja közvetíteni, a mai magyar sportriporterek magasiskolája!
Lucescu egyébként nyilatkozott, s azt mondta egyértelműen a BLaugrana a favorit, de ő büszke a fiaira és magára is, mert egy mondhatni fiatal csapatról van szó, aki most már Európa elitjébe tartozik, s ebben a munkájának is nagy szerepe van. Pepet még a Bresciából ismeri, a klub elnöke közös barátjuk is, egyébként egy lakásban éltek. Ma már barátjának mondja, nagyon tiszteli és elismeri. Csigrinszkijról annyit mondott, hogy tény az átigazolás, de Dima még ma őket erősíti. Senki sem vesztett az ügyön szerinte, csak ő, aki egy fiatal, tehetséges vezéregyéniséget vesztett, de nem akarta megakadályozni, mert minden játékosának álma, ohgy ilyen csapatokban futballozhasson. Ő nem aggódik miatta, stb. Az átigazolás részleteiről nem tud semmit, mert az nem érdekli, az ő dolga teljesen más.
miihii írta:
Túl sok a véletlen ahhoz,h ennyiszer kerüljenek össze "épp aktuális" csapatok.
De ezt annyira nem hangoztatom,mert alátámasztani nem tudom

Hát, ezt Terrytől, Xavitól és Messitől kellene megkérdezni, szerintem csak amelyik golyóbis épp a kezükbe akadt.
danikaa10 írta:
Amúgy egy kérdés, én nem követtem nyomon a Chelsea meccseit, (csak a Barca ellenit). Terry tényleg ennyire jó, hogy minden évben ő kapja a legjobb védője címet?
Ez meg milyen kérdés? No, mindegy, olyan a válasz is: világklasszis.
Szerk.: Fecó, ez vitathatatlan