2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gekkodan írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8269
Na ez az amit rühellek a Madridban és ez az ami miatt az életbe nem igazolnék oda, ha mondjuk ilyen szinten játszanék. És nem a Barca-szív beszél belőlem. Hanem az a tény, hogy kilóra, eszköznek veszik a játékosokat, majd kifacsarják és a marketingnek alárendelve ha már elkoptak, kivágják őket, mindezt úgy, hogy még őszinték sem tudnak lenni.
Rohadt nagy sz@rkeverés van egész nyáron. És nem Robben az első. Sneijder, Van der Vaart, Salgado...
Ezekért a fiúkért még nem is olyan régen vagyonokat fizettek, hogy ők legyenek a csapat vezérei. Aztán jön egy C.Ronaldo meg egy Kaka és mindenki mehet a kukába.
Kritikán aluli.
Én úgy látom: Össze-vissza hazudozásuk folytak nálatok, amit már Robben is megerősített a nyilatkozatában.mocsok írta:nem tudom. sneijder eladása érdekes volt. elakartuk adni nyugodt körülmények közt, ő folyamatosan azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne, bizonyitani stb. igy egyik este összehoztak egy tárgyalást ahol összegyűlt valdano, pellegrini és sneijder. ezután azt a hirt kaptuk, hogy sneijder marad. másnap pedg már azt lehetett olvasni, hogy mégis eligazol.minden bántószándék nélkül kérdezném a realosoktól:
nem fura, h 24 órán belül két játékosuk is ilyen nyilatkozattal "búcsúzik" a realtól?
nos, ebből én ugy következtetek, hogy: sneijdert elakartuk adni, mert sokan voltunk. ő nem akart menni, igy tárgyalás lett. pellegrinitől megtudta, hogy számit rá, de csak padon. sneijdernek ez nem tetszett és ugy döntött megy.
ez nem biztos, hogy igy történt. csak a hierkből indulok ki.
robbent meg mint mondtam már, nem értem. mármint az eladását. rejtély számomra. valoszinűleg egy hiba pereznél.
nem tudom. sneijder eladása érdekes volt. elakartuk adni nyugodt körülmények közt, ő folyamatosan azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne, bizonyitani stb. igy egyik este összehoztak egy tárgyalást ahol összegyűlt valdano, pellegrini és sneijder. ezután azt a hirt kaptuk, hogy sneijder marad. másnap pedg már azt lehetett olvasni, hogy mégis eligazol.minden bántószándék nélkül kérdezném a realosoktól:
nem fura, h 24 órán belül két játékosuk is ilyen nyilatkozattal "búcsúzik" a realtól?
minden bántószándék nélkül kérdezném a realosoktól:NSO írta: Münchenbe repülése előtt Robben elmondta, nem önszántából hagyja el a Real Madridot, mivel a korábbi híresztelések ellenére szeretett volna maradni a spanyol csapatnál.
„Sok mindent olvastam a nyáron az átigazolásomról, de az igazság az, hogy nem akartam távozni – fogalmazott a holland az elutazása előtt. – A madridi szurkolóknak el kell mondanom, hogy itt szerettem volna maradni, de a klub el akart adni. Sok hazugság jelent meg. Döntenem kellett, hogy mi a legjobb nekem, mivel futballistaként az a legfontosabb számomra, hogy játsszak. Úgy gondolom, hogy Münchenben szívesen fogadnak majd. Szerintem a Realnál emberibben is bánhatnának a játékosokkal, de most már örülök, hogy elhagyom a csapatot.”
Ruud, Gago, Metzelder. Minőségi cserék.mocsok írta:cseréink: higuain/raul, granero, ruud, m. diarra, arbeloa, metzelder, guti, gago stb. azért ezeket senkiknek nevezni...bali 15 írta:Költeni sajnos mindig muszáj de nem annyit amennyit mint ti.mocsok írta: egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
pedig elnökötök szerint ez ellentmond a barca igazolási politikájárol..
Nekünk egy név kellett az jött is. Nektek kellett felzárkózni a mi szintünkre.
Most hogy jött Ibra megint előttetek járunk de nem annyival mint tavaly.
És most hogy eladtátok Robbent és Sneijdert már cseréitek sincsenek azokra a nagy sztárposztokra.
persze nem biztos, hogy ők lesznek a cserék, lehet, hogy például granero a kezdőben lesz. ez csak az én feltételezésem.
Francisco Franco diktatúrájának már vége....Hunfranco írta:
Nekünk a spanyol állam keresztbe tesz,
Pontosan, erről ti tehettek!mocsok írta:francba. tudtam, hogy még erről is mi tehetünk.Na szerinted mi lehhet az oka annak, hogy ennyire felszöktek az árak?...
én már várok egy perez nyilatkozatot, mikor elnézést kér az egész barcelona stábtol, hisz miatta sokat kellett költeni nektek is.
ameddig florentino nem nyilatkozik, én elnézést kérek az ő nevében is: SAJNÁLOM, SAJNÁLJUK.
Igen, itt jön be az a dolog, hogy nem akarunk a Bilbaó szintjére süllyedni (tisztelem őket, és szurkolok nekik, hogy ne essenek ki az első osztályból, de igazából nem sok mindent tudnak felmutatni ezzel a baszk vonallal - viszont vannak elveik, amikhez tartják magukat).mocsok írta:egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
pedig elnökötök szerint ez ellentmond a barca igazolási politikájárol.
cseréink: higuain/raul, granero, ruud, m. diarra, arbeloa, metzelder, guti, gago stb. azért ezeket senkiknek nevezni...bali 15 írta:Költeni sajnos mindig muszáj de nem annyit amennyit mint ti.mocsok írta: egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
pedig elnökötök szerint ez ellentmond a barca igazolási politikájárol..
Nekünk egy név kellett az jött is. Nektek kellett felzárkózni a mi szintünkre.
Most hogy jött Ibra megint előttetek járunk de nem annyival mint tavaly.
És most hogy eladtátok Robbent és Sneijdert már cseréitek sincsenek azokra a nagy sztárposztokra.
Ez nem igaz, hogy elkezdtünk költeni. Mi az eredményeink után költöttünk pénzt, és nem a sikertelen évek után több száz millió eurót...mocsok írta:ugy irigyellek, hogy te ennyire benne vagy a dologban.Fevernova írta:Végülis szinte Perez-é a Marca de tök mindegy CAlderon is így bukott le!
Áhh igazi Madridisták! Teljesen külön faj a Barcás meg a Madridista!további sok sikert!
robben eladása szerintem is butaság. innen kivülröl nem tudom, hogy mi értelme volt. nem tudom pellegrininek mekkora beleszolása volt ebben az ügyben. szerintem robben elégedetlen volt azzal, hogy csereként számitottak rá. lehet, hogy nagy veszteség lesz.
sneijdert már nem sajnálom ennyire.
egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
francba. tudtam, hogy még erről is mi tehetünk.Na szerinted mi lehhet az oka annak, hogy ennyire felszöktek az árak?...
Költeni sajnos mindig muszáj de nem annyit amennyit mint ti.mocsok írta: egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
Na szerinted mi lehhet az oka annak, hogy ennyire felszöktek az árak?...mocsok írta:egyébként jól tudom, hogy ti is nagyn elkezdtetek költeni? elöször ibra nagyon drágán, most meg csigrinszkij is drágán érkezett.
ugy irigyellek, hogy te ennyire benne vagy a dologban.Fevernova írta:Végülis szinte Perez-é a Marca de tök mindegy CAlderon is így bukott le!
Áhh igazi Madridisták! Teljesen külön faj a Barcás meg a Madridista!
Fevernova írta:Végülis szinte Perez-é a Marca de tök mindegy CAlderon is így bukott le!
Áhh igazi Madridisták! Teljesen külön faj a Barcás meg a Madridista!
Jó játékos, csak nem a Madridban...Ide valahogy nem illett, szerintem az angol liga lett volna neki a legjobb, de az Inter is jó lehet...A holland viszont még máig tartom hogy 1 igazán jó játékos.
Miért érdekes? Nem a hivatalos lapja, nem a Madrid tulajdona. Az hogy sokan minek tartják, az nem túl mérvadó! Madrid szurkoló újság, persze, de pl a Barcelona csapata sem felel azért, ami megjelenik a sport-ban vagy akár itt ezen az az oldalon.azért érdekes, amit írsz, mert a Marcát sokan a Real "háziújságjának" tartják...szóval ennek fényében érdekes, amiket leírtál ferninho, písz
Épp azért fontos a 25...Mert jó sok volt a kiadás. Nem tudom honnét szedték egyesek, hogy a pénz nem számít. Hogyne számítana! Egyébként szépen faragjuk le a kiadást, a transfermarkt számítása szerint akkor Robben eladásával -170 millánál tartunk, ami persze nem kevés, de azért jobban hangzik, mint a 250 milliók.Hát ez a Robbenes dolog tényleg óriási hülyeség. Ha jól tudom maradni akart a másik meg befolyt 25 millió kiadtak 200-at
Ezt azért illett volna tudnia 1 madridistánakAsys írta:Bocsika, de ez a két bajnokságos mondat szúrta a szememetferninho írta:amúgy meg hülyeség ez a mennyit bukatatok rajta dolog... lehet ha ő nincs nem nyerünk zsinórban 2 bajnokságot ami sztem többet ért mint 12 millió...![]()
Sneijder 2007 augusztusa óta volt soraitokban, tehát csak egy bajnokságot nyertetek a hollandal
Én nem úgy értettem. Tudom, hogy nem Robben az egyetlen távozó én csak rá értettem, mert kb. úgy jött volna le, mintha valami fenomenálisan nagy összeg jött volna be, az amúgy is szűkölködő Real Madridnak.raulgonz írta:Nagy marhaságot írtál...Ha jól tudom maradni akart a másik meg befolyt 25 millió kiadtak 200-at Laughing
Távozó:
# Míchel Salgado (Blackburn Rovers)
# Gabi Heinze (Marsella)
# Huntelaar (Milan)
# Fabio Cannavaro (Juventus)
# Faubert* (West Ham United)
# Parejo (Getafe)
# Javi García (Benfica)
# Saviola (Benfica)
# Codina (Getafe)
# Bueno (Valladolid)
# Negredo (Sevilla)
# Sneijder (Inter de Milán)
# Robben (Bayern de Munich)
???M.Torres(Getafe,Zaragoza,Atlético)
???Van Der Vaart(Liverpool,Arsenal,Bayern)
Tehát ezen játékosoknak az ára szerinted 25 misi???
Negredo, Robben, Snejder, Torres VDV, Huntelaar ára összesen 100 misi körül van. A többiek elhanyagolható lóvéért, vagy ingyen mentek...
Bocsika, de ez a két bajnokságos mondat szúrta a szememetferninho írta:amúgy meg hülyeség ez a mennyit bukatatok rajta dolog... lehet ha ő nincs nem nyerünk zsinórban 2 bajnokságot ami sztem többet ért mint 12 millió...