2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát nem...,de azért csak jobb lenne ha ott a goals mellett balra egy 2-es szerepelne:DDKissTito14 írta:Pálya ide vagy oda: így sem pontatlanok a srácok.2barcafan2 írta:Egy rövid kis statisztika a félidőben:
Titinho írta:
Tavaly ha a Malagai pályán tudtunk győzni 4-1-re akkor ez semmi ahhoz képest.
Íme:
Malaga - Barcelona : 1-4
Itt se gurult a labda sehova.
Nagyon de nagyon fel kell pörögni, remélem Pep gatyába rázza őket és a 2. félidő elejét megnyomva sikerül begyötörni 2 gólt és azzal le is zárhatjuk a meccset.
Csak az a gond, hogy semmi ötlet nincs a játékunkban, így nehéz lesz. De Pepben bízok, hogy kitalál valami okosat.
Jó itten éppen tél volt és a srácokról nem dőlt a víz mint most.Titinho írta:Tavaly ha a Malagai pályán tudtunk győzni 4-1-re akkor ez semmi ahhoz képest.danikaa10 írta:Most nem tudom, mert igazából, Pep se tudja lecseszni a fiúkat, hisz a talaj tényleg katsztrófa, meleg is van, de kitudja lehet/remélem a második félidő mozgalmasabb lesz, bár megjegyzem ennél nem lesz nehéz.
Íme:
Malaga - Barcelona : 1-4
Tavaly ha a Malagai pályán tudtunk győzni 4-1-re akkor ez semmi ahhoz képest.danikaa10 írta:Most nem tudom, mert igazából, Pep se tudja lecseszni a fiúkat, hisz a talaj tényleg katsztrófa, meleg is van, de kitudja lehet/remélem a második félidő mozgalmasabb lesz, bár megjegyzem ennél nem lesz nehéz.
Mintha akárki más jól játszana...BlauGranaGroc írta:Elég jóllakottnak tűnik a társaság, a svéd isten meg lehet kupákat és bl-t akar nyerni, de azért tenni is kellene.
Abidal miért is? Egy alap szélső védő elvárásain kívül mivel mutat többet ma? Semmivel. Ma hozza azt a formát, amit alapból elvárnának tőle. De több pluszt semmit. Egy-két váratlan megoldást ha előhúzna, más lenne a szitu, mint a múlt meccsen a brazil srác.. Hozza az alap szintet. De hogy jó formában lenne... Nana. Majd belejön, de még az odébb van, hogy jó formáról beszéljünk.Ilúvatar írta:esküszöm hogy én is pont erre gondoltam!maister6000cm3 írta:Meglepően jó formát mutat Abidal