Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem ha a bajnokságba akarod benevezni, akkor a meccs napján automatikusan felajánlja neked, hogy egy játékosnak mezszámot kell adni.messideco írta:Sziasztok!
SAegitsegre lenne szuksegem. Hol lehet modositani a mezszamokat vagy a keretet idenykozben? Milito serult volt, igy nem adtam neki mezszamot.Legyszi segitsetek!
ÉS neked honnan jött ajánlat?messideco írta:sjay írta:Üdv mindenkinek!A Barcával kezdtem meg az első karrierem,de albaltáztam mert Március kezdetével csak a 4. helyen álltam (viszont a BL ben és a Spanyol kupában tovább jutottam) de az elnök elküldött a csapattól!Nem volt más választásom amilyen ajánlat jött el kellett fogadni!NAh egy 6 osztályú angol csapat ajánlatot tett és én elfogadtam, szerintetek mit kellene tenni?Hagyjam ott és várjak egy normálisabb csapatra vagy próbáljam meg ezt menedzselni?a tanácsokat előre is köszönöm:Sjay![]()
Engem is kirugtak az Arsenal elerol. En a helyedben megprobalnam...
sjay írta:Üdv mindenkinek!A Barcával kezdtem meg az első karrierem,de albaltáztam mert Március kezdetével csak a 4. helyen álltam (viszont a BL ben és a Spanyol kupában tovább jutottam) de az elnök elküldött a csapattól!Nem volt más választásom amilyen ajánlat jött el kellett fogadni!NAh egy 6 osztályú angol csapat ajánlatot tett és én elfogadtam, szerintetek mit kellene tenni?Hagyjam ott és várjak egy normálisabb csapatra vagy próbáljam meg ezt menedzselni?a tanácsokat előre is köszönöm:Sjay
Egyébként megcsináltam és működik.Perrero írta:huncm.fw.humessi4ever írta:A magyarositás 3 fájlát és az új adatbázist hova kell másolni mert az fmhungary nem működik
Köszi, így már valóban működikpotike1 írta:D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930\data\match events
az events.cfg nevezetű fájlt kell bemásolni erre a helyre, és működni fog.
Bemásoltam ahova mondtad, de sajnos nem sikerült. De ha magyarítani szeretnék akkor alapból már oda kell másolni az Lang_bt fájlt.Titinho írta:Phúú...azt hiszem, hogy valahogy így van: FM09 mappa/data/uptade/930/ide kell bemásolni.Hunter91 írta:Láttam hogy a Lang_bt fájlt át kell másolni az adatbázis mappájába is, ezt meg is csináltam, de ugyanazt a hibát találja. Lehet, hogy nem jó helyre másoltam, de elmondanod hova is kell pontosan másolnom?!
Előre is Köszönöm
De most így fejből nem emlékszem pontosan, de azért próbáld meg.
Igen ehhez kell a 9.3.0-s patch, mivel azzal készült.Morminho írta:Ehhez kell a 9.3.0-s patch?Titinho írta:Nem is kellett sokat várni rá. Íme: FM09 ADATBÁZIS
Ehhez kell a 9.3.0-s patch?Titinho írta:Nem is kellett sokat várni rá. Íme: FM09 ADATBÁZIS
Phúú...azt hiszem, hogy valahogy így van: FM09 mappa/data/uptade/930/ide kell bemásolni.Hunter91 írta:Láttam hogy a Lang_bt fájlt át kell másolni az adatbázis mappájába is, ezt meg is csináltam, de ugyanazt a hibát találja. Lehet, hogy nem jó helyre másoltam, de elmondanod hova is kell pontosan másolnom?!
Előre is Köszönöm