Na feltettem a 9.3.0-ás pathcet, és egy adatbázis frissítést hozzá.
Minden oké, megy is a game. Az
AS ROMA-val kezdtem egy szezont. Egy pár helyen majd ráfér az erősítés a csapatra, de megbírkózom vele.
Na de nem ez a lényeg. Elkezdtem ugye kirúgni az összes edzőt, gyúrót, figyelőt (ahogy eddig is szoktam) és a helyükre újakat, jobbakat hozok. Meg is volt nekem a metódusom, hogy melyik edzéshez milyen edző kelljen, de az tuti akkor, hogy 7*-os volt. Például: a védekezés edzéshez kellett egy olyan edző akinek a védekezése 18 és a taktikája is 18, vagy 19 és 14 a másik, vagy 20 és 10 a másik. El is kezdtem így igazolgatni az edzőimet, de azt vettem észre, hogy ebben a 9.3.0-ás patchben nem jók ez a metódus. Például az előzőekben leírt védekezés edzéshez igazoltam edzőt, de nem 7*-os, hanem csak 4 vagy 5. Ugyanúgy az erőnléti vagy a taktikai edzésnél. Ezeknél elég volt az aerobic vagy fitness érték 18+ és már 7*-os volt az edzésem. Most leigazoltam egy szintén 18-as erőnléti edzőt, erre 4 meg 5 csillag ez is.
Van valamiféle új szempont ami szerint a 9.3.0-ás pacthben igazolni kell az edzőket

Valaki világosítson fel legyen szíves és dobjon meg egy linkkel, ahol meg tudom nézni az edzők megfelelő értékeit az edzésekhez.
Célom egyébként a ROMA-val, hogy 2 éven belül Bajnok és BL győztes legyek. Még egy kérdés: Vagner Love és S. Vukcevic mennyiért hozhatóak el a játék elején?
Köszi előre is.
Hunter91 írta:Láttam hogy a Lang_bt fájlt át kell másolni az adatbázis mappájába is, ezt meg is csináltam, de ugyanazt a hibát találja. Lehet, hogy nem jó helyre másoltam, de elmondanod hova is kell pontosan másolnom?!
Előre is Köszönöm
Phúú...azt hiszem, hogy valahogy így van: FM09 mappa/data/uptade/930/ide kell bemásolni.
De most így fejből nem emlékszem pontosan, de azért próbáld meg.