2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az Argentín és a Portugál meccs is igen necces a Kameruniról nem is beszélve, bátor ember vagy én ezeket mind X re tettem volnaBarcaman14 írta:Én ezt raktam:
Gabon-Kamerun V 2.00
Togo-Marokkó H 2.10
Dánia-Portugália V 2.10
Franciaorsz.-Románia H 1.46
Argentína-Brazília H 2.08
300ft8.035ft
Vélemény?
És reméljük lesz 8.035 forintomBlest írta:Volt 300 forintod.
Sztem igen,nagy kockázat.Sanama írta:No, szerintetk Magyar-Svéd H megrakni nagy kockázat?
Nem tudom, mit rakjak rájuk, szívem szerint H-t tennék,de...
Ötletek?
Biztos, hogy be is fogok tenni ellenük egy Palermot, Napolit, esetleg Sampot, Genovát. Ezek a csapatok jó oddsokat kapnak idén a Milan ellen még sztemSanama írta:Értem,csak vicceltem.gekkodan írta:
NemArra gondoltam, hogy pár nagy ligában már látni, melyik csapatokkal kell játszani
Inter,Juve mehet. Milanra 1 tippet nem mernék tenni ebben az évben. Max azt,hogy kikapnak
Értem,csak vicceltem.gekkodan írta:
NemArra gondoltam, hogy pár nagy ligában már látni, melyik csapatokkal kell játszani
NemSanama írta:Barca 6kupa, erre gondoltál ?Mindig megvárom, hogy legalább 2-3 nagy ligában lemenjen pár forduló. Addig piszok nehéz okosnak lenni. Most már látni azért 1-2 dolgot Wink![]()
![]()
Barca 6kupa, erre gondoltál ?Mindig megvárom, hogy legalább 2-3 nagy ligában lemenjen pár forduló. Addig piszok nehéz okosnak lenni. Most már látni azért 1-2 dolgot Wink
Mindig megvárom, hogy legalább 2-3 nagy ligában lemenjen pár forduló. Addig piszok nehéz okosnak lenni. Most már látni azért 1-2 dolgotSanama írta:Akkor nyomjad a tippeidet, mert mindig nyertélgekkodan írta:Alakultok srácok? A tavaly év végi nyereményemből jókat ittam nyáron, most visszamegy a pénzem és szerdától ismét csatlakozom hozzátok a bugi világában:)![]()
Akkor nyomjad a tippeidet, mert mindig nyertélgekkodan írta:Alakultok srácok? A tavaly év végi nyereményemből jókat ittam nyáron, most visszamegy a pénzem és szerdától ismét csatlakozom hozzátok a bugi világában:)