Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiába a sok sztár.... Előbb kellene nektek egy jó védelem....Robinho Real írta:Énis röhögök rajtatok h oda vissza megverünk titeket ebben az évben,ne felejtsétek ti csatár nélkül játszotok![]()
![]()
Csatár nélkül? Miről beszélsz ember? Eto'o, Larsson, Giuly, Maxi Lopez, Ezquerro, és Ronaldinho - NEM ELÉG???Robinho Real írta:Énis röhögök rajtatok h oda vissza megverünk titeket ebben az évben,ne felejtsétek ti csatár nélkül játszotok![]()
![]()
Ti megálltátok ezt röhögés nélkül srácok??? Bevallom én nem!Robinho Real írta:Hello mindenkinek ahogy a nevem mutatja én az ellentábort képviselem.Csak feljöttem megnézni az oldalatokat h milyen,nekem tetszik.Jah az átigazolásokkal kapcsolatosan meg szerintem mi jobban igazoltunk eddeg meg ha a jövöbeli érkezőket nézem akkor inkább igaz.Robinho,Baptista?,Ramos?,Ballack?.Sztem megint a mi csapataink fogják játszani a bajnoki cimért a harcot,de a Barcát nem érzem olyan erősnek mint most volt sztem mi jobbak leszünk ebben az évben!Már csak azért is mert nektek gyakorlatilag nincs csatárotok csak Eto'o.Lopez mindig padol,meg nállunk minőségi játokosok,klasszis játkosok vannak.Még nállunk van 7-8 klasszis addig nállatok 3-4....sztem ez keves egy ilyen csapathoz.
Nekünk biztos hogy nincs.Szakacs írta:Az AC Milan elnyerte az elővásárlási jogot az Anderlecht hátvédjére, Vincent Kompany-ra.
ti errol vmit hallotatok ?
en ugy tudtam h nekunk van elovasarlasi jogunk
Nem vok 1 BoixosSzakacs írta:boixos mondjal nekem egy romas fan oldalt magyar koszi
A mai napig hihetetlennek tartom, hogy Davids 1 millió euró miatt (úgy emlékszem ő 3 milliós fizetést akart, de a Barca csak 2-t ajánlott neki, vagy keverem az ajánlott évek számával!?... mindegy, részletkérdés) inkább elment tőlünk az Interbe, és ott a padot koptatta, majd nem ért el semmit, holott nálunk meghatározó embere lehetett volna a csapatnak, és máig reflektorfényben állna, így meg most hova jutott.... Spurs? Pfffff....... nevetséges! Úgy kell neki, nesze neked pénz!!!!Kitfisto írta:DavidsSpurs
Egen, már lejárt az 1 hét, szal elvileg bármelyik pillanatban itt lehet már...Enrique írta:Bannoltuk, de lehet h már lejárt a dolog...Swineherd írta:off: Kitfistoval mi van????![]()
![]()
A válogatottban valóban rendszerint csatárok helyett szokott beállni, de inkább visszavontabban játszik ott is....Rivaldinho írta:azl ehet de a válogatottban bal oldali csatár!