Mikaos írta:
Amúgy innen látszik, hogy mennyire problémás ember. A múltkori nyilatkozata után (hogy ő vele sosem volt baj a klubnál) már-már majdnem megesett a szívem (de tényleg), ám ezek a hírek ismét visszalendítettek a valóságba.
Az a baj, hogy ezt az ügyet addig nem lehet lezárni, amíg Eto'o önmaga nem zárja le. Ehhez viszont nem kéne szerepelnie ilyen hírekkel az újságokban.
(Már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy így akarja elterelni a figyelmet Ibra zseniális játékáról. Ha észreveszitek, az egész Inter + Eto'o egy nyilatkozat-hadjáratot csinál Ibra v. a Barca ellen - normális ez?)
Sztem kicsit túlpörgöd ezt a Samu-Zlatan dolgot már
Elvárod (többször írtad),h vonatkoztasson már el mindenki Eto'o-tól és külön kezelje Ibrát,meg ne hasonlítgassuk,estébé,estébé...
Erre meg ha lehet vhogy cinkelni a kamerunit Zlatannal ("fú,ez olyan passz volt,amit Samutól sose láthatunk",...) ,megteszed,itt is máris kevered bele a svéd kedvencedet.
Ez az összeesküvés elmélet meg

LOL!
Hol csinált Samu nyilatkozat hadjáratot a BARCA ellen?Linkeld be légyszi,mert én csak ezzel találkoztam a témával kapcsolatban,és ebben sokmindent mond,de h nem a Blaugrana ellen,az szent:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10112
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10104
Az,h murinnyo miket nyilatkozik az exéről,nem meglepő.De ne keverd már össze a szezont a légbőlkapott elméleteiddel!Szted ez normális?
Am Pep is többször lenyilatkozta,h nem a viselkedésével,játékával volt gond.De tudom a válaszodat:ez csak amolyan kötelező szöveg volt.Zlatanról meg az első fél meccse utáni dícséret,az nem.Persze.
Elfogultság nélkül nem tudsz írni Te sem,de persze elvárod mindenki mástól.
Abban egyet értünk,h Samu is lezárhatná már ezt a dolgot,könnyebb lenne neki is,meg mindenki másnak is.Már elég idő eltelt ahhoz,h csak előre nézzünk.Mi most már első sorban Ibra játékára koncentráljunk,Samunak meg az Interre kellene.Nem újra kapargatni a sebet,amit az utak szétválása okozott.Mert amúgy is érzékenyen érintett szinte mindenkit a váltás -persze más-más érzelemmel- ,ne rondítsuk már el ilyen kicsinyes dolgokkal még jobban a dolgot.