Lehet, hogy igazad van - mindenesetre nem lehetett hosszú ideig, hogy Iniesta középen voltBányász írta: Én meg láttam.
Határozottan emlékszem egy szitura amikor pl Iniesta volt középen Henry pedig a balszélen.(de tényleg) Viszont szerkesztettem az előző hszem.Nem fogok vitatkozni ez ügyben.
Te úgy láttad én meg így ez van.
Egyébként nem kritizáltam a teljesítményét remélem nem az jött le.(de csak azért nem mert nem láttam az első félidőt.)

A következőt nem Neked írom:
Ibránál sem értettem e kritikákat, és most sem értem, hogy miért hibás a középcsatár akkor, ha nem támad a csapatunk rendesen? És tudniillik ezáltal ér keveset labdába az elől lévő játékos, a 2.félidőben ez Henry volt.
Azt szerintem mindenki aláírja, hogy nem igazán játszott jól Henry, de egyesek azért nagyon erős túlzásokba esnek.
Én úgy fogalmaznék, hogy tegnap a támadásokat nem tudta kreatívan segíteni, de csomót segített a védelemben, olyanokat sprintelt hátra és szerelt, hogy öröm volt nézni (1.félidő). Ha csak sétálgatott volna, akkor megérteném a kritikákat, de így nehezen.
Persze az sem vita-téma, hogy kell valakit igazolni majd a helyére, de nehogy már ezután a meccs után elküldjük a sóhivatalba...