Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.23. 10:37:14

Bányász írta: Én meg láttam. :)
Határozottan emlékszem egy szitura amikor pl Iniesta volt középen Henry pedig a balszélen.(de tényleg :) ) Viszont szerkesztettem az előző hszem.Nem fogok vitatkozni ez ügyben. :) Te úgy láttad én meg így ez van.
Egyébként nem kritizáltam a teljesítményét remélem nem az jött le.(de csak azért nem mert nem láttam az első félidőt. :) )
Lehet, hogy igazad van - mindenesetre nem lehetett hosszú ideig, hogy Iniesta középen volt :)
A következőt nem Neked írom:

Ibránál sem értettem e kritikákat, és most sem értem, hogy miért hibás a középcsatár akkor, ha nem támad a csapatunk rendesen? És tudniillik ezáltal ér keveset labdába az elől lévő játékos, a 2.félidőben ez Henry volt.

Azt szerintem mindenki aláírja, hogy nem igazán játszott jól Henry, de egyesek azért nagyon erős túlzásokba esnek.
Én úgy fogalmaznék, hogy tegnap a támadásokat nem tudta kreatívan segíteni, de csomót segített a védelemben, olyanokat sprintelt hátra és szerelt, hogy öröm volt nézni (1.félidő). Ha csak sétálgatott volna, akkor megérteném a kritikákat, de így nehezen.
Persze az sem vita-téma, hogy kell valakit igazolni majd a helyére, de nehogy már ezután a meccs után elküldjük a sóhivatalba...
fcbarcelona1102
Barça C

2009.09.23. 01:04:01

chi omega írta:titi nagyon rossz volt :(

reméljük nem arról van szó, hogy már nem tudja motiválni magát egy ilyen meccsre. mert akkor tényleg kéne a balszélre valaki más..
ideje lenne h betaláljon, jót tenne az önbizalmának....
Visca el Barca!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.09.23. 00:39:04

titi nagyon rossz volt :(

reméljük nem arról van szó, hogy már nem tudja motiválni magát egy ilyen meccsre. mert akkor tényleg kéne a balszélre valaki más..
fcbarcelona1102
Barça C

2009.09.23. 00:14:14

Zsolti írta:
gekkodan írta:Attól még, hogy Buszkeccről is sokan gondolják ezt, a két srác ma nem említhető egy lapon. Henry olyan gyenge volt ma, hogy az feltűnő volt és kiváltképp akkor lett borzalmas, amikor bement centernek (sokan mondják, hogy az az igazi posztja, hát most megmutatta, hogy mennyire érzi a centert).

Aggasztó, hogy 2 éve spórolunk a balszélsőn minden áldott nyáron, hozunk egy védőt 25 milkáért, de sem Silva, sem Mata nem ér meg nekünk ennyit. Jövő nyáron egyszerűen nem lehet megúszni ezt a vásárt. Mondom ezt annak tükrében, hogy Titi tavaly elkapott egy jó bő félévet.
és mé' nem? mert saját nevelés? :roll:
ettől függetlenül én is azt gondolom,hogy télen,de legkésőbb nyáron el kell hozni valakit,de az a valaki inkább robinho legyen..
szerintem is, robinho ha elejétől fogva normális csapatba kerül, és nem hagyják elkajlodni, meg hogy ilyen balhés élete legyen, talán most a világ egyik legjobbja lenne... remélem télen jön barcába...guardiola megneveli...henryt meg nem kell fikázni, ő már bizonyított középcsatárként is...más kérdés már nem fiatal meg nem kapta el még a fonalat
Visca el Barca!
barcakek
Barça C

2009.09.23. 00:12:41

nem kapott labdát a 2. félidőben így nem is szabad kritizálni.... állhatott volna ott elöl ibra is ugyanez lett volna... felesleges szapulni henryt ha meglesznek a helyzetei majd remélhetőleg belövi őket... és az első félidőben is hajtott küzdött csak valahogy nem kapott olyan labdákat és megindulni se volt lehetősége nagyon.ha két hónap múlva is ugyanez lesz a helyzet akkor megértem azokat akik szapulják de most....mindenki pánikol pedig még nincs oka rá....
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.23. 00:12:01

Mikaos írta:
Bányász írta:Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.
Szerintem csak középcsatárt játszott már miután beálltak. Azért nem hiszem, hogy szélső lett volna ekkor, mert Pedrot és Iniestát sosem láttam középen.
Én meg láttam. :)

Határozottan emlékszem egy szitura amikor pl Iniesta volt középen Henry pedig a balszélen.(de tényleg :) ) Viszont szerkesztettem az előző hszem.Nem fogok vitatkozni ez ügyben. :) Te úgy láttad én meg így ez van.

Egyébként nem kritizáltam a teljesítményét remélem nem az jött le.(de csak azért nem mert nem láttam az első félidőt. :) )
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.23. 00:09:47

gekkodan írta:Attól még, hogy Buszkeccről is sokan gondolják ezt, a két srác ma nem említhető egy lapon. Henry olyan gyenge volt ma, hogy az feltűnő volt és kiváltképp akkor lett borzalmas, amikor bement centernek (sokan mondják, hogy az az igazi posztja, hát most megmutatta, hogy mennyire érzi a centert).

Aggasztó, hogy 2 éve spórolunk a balszélsőn minden áldott nyáron, hozunk egy védőt 25 milkáért, de sem Silva, sem Mata nem ér meg nekünk ennyit. Jövő nyáron egyszerűen nem lehet megúszni ezt a vásárt. Mondom ezt annak tükrében, hogy Titi tavaly elkapott egy jó bő félévet.
és mé' nem? mert saját nevelés? :roll:
ettől függetlenül én is azt gondolom,hogy télen,de legkésőbb nyáron el kell hozni valakit,de az a valaki inkább robinho legyen..
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.23. 00:07:07

Bányász írta:Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.
Szerintem csak középcsatárt játszott már miután beálltak. Azért nem hiszem, hogy szélső lett volna ekkor, mert Pedrot és Iniestát sosem láttam középen.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.23. 00:06:52

Attól még, hogy Buszkeccről is sokan gondolják ezt, a két srác ma nem említhető egy lapon. Henry olyan gyenge volt ma, hogy az feltűnő volt és kiváltképp akkor lett borzalmas, amikor bement centernek (sokan mondják, hogy az az igazi posztja, hát most megmutatta, hogy mennyire érzi a centert).

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bányász

2009.09.23. 00:05:43

Mikaos írta:
Bányász írta:Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...
Szerinted mikor volt szélső Pedro és Iniesta mellett???
Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.

Szerk:egyébként hagyjuk sztem mert nem is láttam az első félidőt csak a másodikat. :) (az meg kérdés,h a Barca esetében beszélhetünk e szélsőkről amikor szinte mindenki megfordul minden oldalon.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.09.23. 00:08:53-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.23. 00:04:28

Bányász írta:Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...
Szerinted mikor volt szélső Pedro és Iniesta mellett???
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.23. 00:03:42

nem akarok vészmadárkodni, én is örültem annak,hogy tavaly volt egy nagyon jó fél éve,lehet még több is,és örömöt szerzett végre a BARCÁSOKNAK, de nyáron is írtam,hogy a posztjára nagyon el tudtam volna képzelni Riberyt (nyilatkozatai előtt),vagy Valenciából Silvát,és akkor a már mindent megnyert,és nem is fiatal Henry a padról bőven tudna segíteni.

Remélem ezen a dolgon semmi sem fog elmenni az idei szezonban,és magára talál megint. Atma ellen tetszett a hozzáállása,mégha nem is jött össze neki a gól. most és atma előtti meccseken kevés volt szerintem is.

jövőre már 1000%,hogy kelleni fog valaki a posztjára.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász

2009.09.23. 00:03:20

Mikaos írta:.
Pedro vagy Iniesta többet csináltak elől? Lehet, mivel szélsők, és ezáltal többször érnek labdába...na, de egyáltalán nem voltak jók.
Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...
Kép

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.23. 00:01:35

Első félidőben egyáltalán nem volt trutyi..másodikban meg az egész csapat az volt,nemcsak ő....érdekes módon Sergit mér nem veszi senki elő???
ő trágya volt az elsőben is...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 23:59:57

Ennyi erővel az egész csapatot lehetne kritizálni a 2.félidőben...
Pedro vagy Iniesta többet csináltak elől? Lehet, mivel szélsők, és ezáltal többször érnek labdába...na, de egyáltalán nem voltak jók.

Megint csak ki van emelve egy ember akkor, amikor az egész csapat nem játszott jól a 2.félidőben.
Valahogy az az érzése az embernek, hogy egy meccs után mindig kell találni egy bűnbakot, akire csak rosszat kell mondani direkt.

Az 1.-ben meg igenis nagyon sokat dolgozott az öreg (főleg a védelem ügyében), ennyi dicséretet el lehetne motyogni a kritikusoknak is.
haszi9
Barça B

2009.09.22. 23:59:08

Nagyon rosszul játszik ebben az idényben eddig remélem fejlődni fog :D
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.22. 23:55:22

Megerősítem a félidei beszólásom: értékelhetetlen volt ma. De a második félidőben alulmúlta az elsőt, ami azért nagy teljesítmény.

Nagyon gyorsan össze kéne kapnia magát, elég mázli, hogy Bojan sérült (mármint számára).
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.09.22. 23:53:31

Hát újfent borzasztó.

De a szombati bajnoki után tudjuk mostmár nagyjából, hogy tényleg inkább nem akar focizni, mint nem tud.

Duplanulla.
Még Alves gólpasszára is jó ha azt lehet mondani h kocogott. Még hátra is nézett közbe, nem a labdára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.09.22. 23:39:29

haze71 írta:Három perce gondolkodom valami emlékezetesre tőle. Erdménytelenül...
Az elmúlt 20-25 percben hányszor keresték a labdával? Hány olyand indítást kapott amiből lehetett volna valami? Am meg az összjátékokban benne volt sok pontos jó passza volt és ennyi. Sztem pl Sergio sokkal rosszabb volt nála. :roll:
haze71
Entrenador del Barça

2009.09.22. 23:32:42

Három perce gondolkodom valami emlékezetesre tőle. Erdménytelenül...
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.22. 23:30:14

PITBULL írta:
Pedig az?ezt elmagyaráznád???mert szerintem sem játszik rosszul Titi..végülis te biztos jobban tudsz mindent mint Pep:lol: ...ha katasztrofálisan játszana vszinü nem kezdene :roll: sőt lehet nem is játszana...
Magához képest az, nyilván nem az NB2-es focistákhoz viszonyítva.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.22. 23:02:04

haze71 írta:
Rivaldo11 írta:Egy gól átlendítheti a holtponton. Egyáltalán nem látom katasztrófálisnak a teljesítményét, de ha betalálna, nyílván picit felszabadulna.
Pedig az!
Pedig az?ezt elmagyaráznád???mert szerintem sem játszik rosszul Titi..végülis te biztos jobban tudsz mindent mint Pep:lol: ...ha katasztrofálisan játszana vszinü nem kezdene :roll: sőt lehet nem is játszana...
Kép
Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
haze71
Entrenador del Barça

2009.09.22. 22:59:23

Rivaldo11 írta:Egy gól átlendítheti a holtponton. Egyáltalán nem látom katasztrófálisnak a teljesítményét, de ha betalálna, nyílván picit felszabadulna.
Pedig az!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 22:59:20

Egyáltalán nem játszik rosszul.
Hihetetlen, hogy mennyit hajt az öreg, fut föl-le a szélen. Sajnos kétszer is viszonylag kulcshelyzetben hanyatt esett, de ezt szerintem ne rójuk fel neki.

A mezőnymunkája hibátlan, tul.képpen csak a gól hiányzik.
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.22. 22:58:49

gekkodan írta:Komoly aggályaim vannak a mai meccsen is, idén még nem láttam nagyon értékelhetőt tőle. Aggódom, hogy kiégett a srác, de remélem ez csak ilyen felületes parám.
A szezon előtt megfogalmaztam hasonlót hogy Titi megnyert mindent amit lehetett , vége felé van a pályafutásának szval motivációval gondok lehetnek.
Egyenlőre igazolja is, remélem feljavul. De ha nem akkor max Bojannak fog jutni sok játéklehetőség azzal sem járunk rossul kiderül mire is hivatott valójában a srác :wink:
Lezárt