Yaya Touré
- levproff
- Director del Fútbol
Óriási hiba lenne Őt elegedni...Nem elég, hogy a védelem így is rossz, de ha Ő elmegy még rosszabb lesz.
Nagyon nagy a teherbírása és ez sokat számít.
Remélem nem fog távozni.
Nagyon nagy a teherbírása és ez sokat számít.
Remélem nem fog távozni.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Megint megy a szarkavarás. Kolo szerint boldogtalan, többet akar játszani, és az ügynöke is a távozást említgeti.
Sajnos úgy tűnik, hogy nyáron elmegy. Pedig a csapat egyik alappillére. Fölösleges volt eddig is Busit játszatni helyette sokszor, lehet meglesz az eredménye...
Sajnos úgy tűnik, hogy nyáron elmegy. Pedig a csapat egyik alappillére. Fölösleges volt eddig is Busit játszatni helyette sokszor, lehet meglesz az eredménye...
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Egyébként én sem értem mi ez a "nem játszatjuk Tourét dolog" , mert engem már kezd idegesíteni h inkább Busquets játszik mostanába, és ekkora luxust h a világ egyik legjobb vkp-ja a meccsek kb. felén játszon /egy kis túlzással/ .... szal egyszerűen nem értem Pepet!! oké h fiatalokban nagyon bízik, de könyörgöm Busquets hol van Touré szintjétől???A normális az lenne h meccsek 80% -a Yaya a többin meg Busquets bohóckodjon aztán kész!!!
2 bajnokin játszott zsinórban, meg a Kupában Touréval. Nem kell túlmisztifikálni, főleg, hogy Touré sem volt mostanában olyan hűde frankó. Bár még így is jobb Businál.
Kazan ellen tuti ő kezd.

Miért nem játszott ma sem? Sérült lenne, vagy mi?
Csak én nem értem, miért Busquets az első számú vkp. újabban? Ok, h tehetséges a gyerek, de Tourétól azért még igencsak messze van.

-
- Jugador del Barça
Amúgy hol írták azt, hogy Yaya elmegy?
Nem hinném, hogy eladnánk...bár az tényleg érdekes, hogy mostanában Mascherano és Sissoko neve is felmerült. Fabregas nem vkp-nak jönne, az biztos. Mostanában nagyon jól tolja az Arsenalban a 4-3-3-as (!!) új felállásban, irányító szerepkörben.
Nem hinném, hogy eladnánk...bár az tényleg érdekes, hogy mostanában Mascherano és Sissoko neve is felmerült. Fabregas nem vkp-nak jönne, az biztos. Mostanában nagyon jól tolja az Arsenalban a 4-3-3-as (!!) új felállásban, irányító szerepkörben.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
1:Touré nem MEHET sehova, megtiltom neki!!!!!!!!!!blaugrana1201 írta:Ha Toure elmenne(rem nem megy sehova) és érkezne Fabregas akkor Cesc nem lenne jó védekező kpnak?Tudom hogy inkább "Xavis" de elég jól védekezik és keményebb is.Idővel egy Xavi,Fabregas,Iniesta középpálya süti lenne!Egyébként Fabregas is azt nyilatkozzta hogy szeretne mindenbe fejlődni hogy minnél szélesebb legyen a középpályás repertoárja talán ha egyszer átjönne akkor Pep elindithatná egy kicsit a védekező iránybaFORCA Barca!!!!

2:Szerintem Fabrega sérülékeny a vkp poszthoz... Tavaly is összecsúszott Xabival, aztán mi lett belőle... Ő inkább csak szervezzen, meg segítsen majd be

-
- Barça B
Ha Toure elmenne(rem nem megy sehova) és érkezne Fabregas akkor Cesc nem lenne jó védekező kpnak?Tudom hogy inkább "Xavis" de elég jól védekezik és keményebb is.Idővel egy Xavi,Fabregas,Iniesta középpálya süti lenne!Egyébként Fabregas is azt nyilatkozzta hogy szeretne mindenbe fejlődni hogy minnél szélesebb legyen a középpályás repertoárja talán ha egyszer átjönne akkor Pep elindithatná egy kicsit a védekező irányba
FORCA Barca!!!!

Touré nem fog elmenni, de ehhez az is kell, h meg legyen becsülve. Mert szvsz nem korrekt, h Busquets az ő kárára játszik annyit. Ha legalább megközelítené Yayát, de nem, idén nagyon gyenge Sergio.
-
- Barça C
Nem fogják eladni Tourét!A Barca nem Real!!!!!!
Forca Barca!
-
- Barça C
Yaya Tourénak zseniális indításai vannak időnként!És igen,feljebb lehetne tolni. Támadhatna meg védekezhetne is!
Forca Barca!
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Pláne akkor, ha úgy alakul még a csatársort is ki tudja húzni az ingoványból egy megmozdulásával!bali 15 írta:Ha eladnánk Yaya-t akkor elkövetnénk azt a fatális hibát amit a Real követett el Makelele-vel pár éve. Mind tudjuk hogy annak mi lett a vége.
A jelenkor footballcsapatai elképzelhetetlenek egy jó vkp nélkül.

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Hát ezt én is remélem, Ő azok közé tartozik, ha pályán van nyugodtabban ülök a tv elé, akkor is, amikor előre játékban "gyengébb" formációban állunk fel.Fernando írta:Touré nem megy sehova és pont.![]()

Ha eladnánk Yaya-t akkor elkövetnénk azt a fatális hibát amit a Real követett el Makelele-vel pár éve. Mind tudjuk hogy annak mi lett a vége.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Egyetértek, kell ebbe a csaptba, bár nem mondanám, hogy a Málaga nagy formába lenne, 3 veresék, 1 győzelem.Fernando írta:Touré nem megy sehova és pont.![]()
Amugy a Málaga ellen remélem játszik. Kell egy erős Szikla a csapatba, mert nagy formában a Málaga.Jó meccs lesz.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Barça C
Nekem Yaya a kedvencem. Tudom, hogy más játékos egyéniségét jobban lehet kedvelni a Barcában, de engem valahogy az első perctól lenyűgözött a játéka. Nagy szerepe van abban, hogy a kis középpályásaink ilyen lazán szedik szét az összes európai csapat védelmét. Remélem nem megy el máshová, mert Sergi B. egyenlőre nem Barca szintű szűrő. Tehetséges, de még fejlődnie kell.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Touré nem megy sehova és pont.
Amugy a Málaga ellen remélem játszik. Kell egy erős Szikla a csapatba, mert nagy formában a Málaga.
Jó meccs lesz.

Amugy a Málaga ellen remélem játszik. Kell egy erős Szikla a csapatba, mert nagy formában a Málaga.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szerintem nem most fog eligazolni. Még ezt a szerződést kitölti. Nem itt fog visszavonulni az tuti, mivel Kolot nem hozzák ide neki, és ő mindenképp együtt akar játszani vele is. Szóval szerintem 2 év, és mivel mindent megnyert itt, tovább áll majd a Cityhez, vagy ahol épp Kolo játszik majd.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Kicsit off: de mit takar az, hogy az ujsagban Melyik újságról van szó? Mert, gondolom ezt te is tudod, hogy csak nagyon kevés lapnak lehet hinni. Amúgy remélem van Touréban annyi tisztelet a klubbal szemben, hogy marad, hisz sokat adtak egymásnak, még ha ez nem is a pénzben mutatkozik meg a Barca részéről, hanem a csapatban való játékban mondjuk. Csak az ügynök ne szóljon bele.robi0327 írta:Angliaba elek es az volt benne az ujsagba hogy a Mancity megtudta hogy Toure "csak" 40000ezer fontot keres hetente,es ok felajanlottak neki 80000ezret,szoval ha a hirek igazak akkor eleg bajba leszunk mert szerintem nem lenne jo ot elvesziteni.Ti mit tudtok?

Angliaba elek es az volt benne az ujsagba hogy a Mancity megtudta hogy Toure "csak" 40000ezer fontot keres hetente,es ok felajanlottak neki 80000ezret,szoval ha a hirek igazak akkor eleg bajba leszunk mert szerintem nem lenne jo ot elvesziteni.Ti mit tudtok?
"a dekakirály Very Happy még jó, hogy nem láttam a bemutatását, tuti nem bíztam volna benne. még dekázni se tud... Rolling Eyes Laughing Very Happy biztos izgult "
Nem akarom védeni Yayát.. de engem elküldtek a suliból dekázóversenyre...( a legtöbbet én dekáztam a suliból)
3nál elpattant a labda.... a mai napig ezzel szívatnak
Nem akarom védeni Yayát.. de engem elküldtek a suliból dekázóversenyre...( a legtöbbet én dekáztam a suliból)
3nál elpattant a labda.... a mai napig ezzel szívatnak

Nem álmodozni kell...
én mindig azt várom a meccseken (többek között) h ő szánja el magát lövésre meg esetleg egy kis akciózásra. fantasztikus a pali!!
és olyan löketeket tud küldeni h félelmetes!! csak sajnálom h itt barcelonában ezt még annyira nem mutatta meg (talán az első évében jobban...)
és olyan löketeket tud küldeni h félelmetes!! csak sajnálom h itt barcelonában ezt még annyira nem mutatta meg (talán az első évében jobban...)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egy betonpillangó stoplisbakanty írta:Tegnap este ismét hatalmasat játszott. Az ő játéka egy igazi tanulmány: egyszerű és hatékony.
Volt egy lefordulásos-ott hagyós csele![]()
nagyon megette a City játékosa.
Csak dicsérni tudom![]()
Egy bivaly erős játékos, de mégis úgy mozog a pályán, mint egy balerina(költői tulzás)

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tegnap este ismét hatalmasat játszott. Az ő játéka egy igazi tanulmány: egyszerű és hatékony.
Volt egy lefordulásos-ott hagyós csele
nagyon megette a City játékosa.
Csak dicsérni tudom
Egy bivaly erős játékos, de mégis úgy mozog a pályán, mint egy balerina(költői tulzás) 
Volt egy lefordulásos-ott hagyós csele

Csak dicsérni tudom

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.