Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Loki meccs az max x, de még az se nagy csapat a LyonLoki-Lyon H 7,25
Bayern-Juve H 2,05
Fio-Pool H 3,85
Ez így összesen 57-es szorzó
Én meg inkább a reál meccset venném ki.socio66 írta:Ezek kb a biztosnak tűnő meccsek:
Bordeaux-Maccabi H 1,25
MU-Wolfsburg H 1,35
Milan-Zürich H 1,20
Real-Marseille H 1,20
APOEL-Chelsea V 1,30
Barca-Kijev H 1,08
Unirea-Stuttgart V 1,80
Rubin-Inter V 1,60
Arsenal-Olympiakos H 1,18
Ha nagyon tutira akarok menni,akkor kivehető az Inter,Stuttgart,esetleg a MU.
De úgy meg alig 'marad' szorzó.
Én a Loki-meccsben simán érzek egy döntetlent,csak hát X-et megrakni meg azért..
Szerintem egy kétszáz forintos szelvényen bármit meg lehet fogadni egészséges határokon belül... Nagyobb összeget nem tennék a Lokira.socio66 írta:Már a Bl felé kacsintgatva,épp néztem,hogy 7-es szorzó van a Lokira.
Azért az komoly..![]()
Lehet,hogy egy szelvényen megteszem,végül is itthon leszünk,telt ház a Puskásban,ráadásul a Lyonnál nincs Lisandro és egyébként sem tartom őket olyan nagyra most.
Szerintetek?
Szerintem ha reálisan nézzük akkor nyerni fog a Lyon. Nekik ellenünk oda-vissza kötelező a három pont, mivel még ugyancsak oda-vissza játszanak a 'Pool-al ahol nem ők az esélyesek, plusz még mennek Firenzébe is. Az tuti hogy sokkal nehezebb meccs lesz, mint a Liverpooli. Ezt garantálom. Én néztem idén pár Lyon meccset. Ha komolyan veszik bombaerősek. Gomis, Bastos, Kallström stb...socio66 írta:Már a Bl felé kacsintgatva,épp néztem,hogy 7-es szorzó van a Lokira.
Azért az komoly..![]()
Lehet,hogy egy szelvényen megteszem,végül is itthon leszünk,telt ház a Puskásban,ráadásul a Lyonnál nincs Lisandro és egyébként sem tartom őket olyan nagyra most.
Szerintetek?
Nekem a Valencián már a 2. megy el 1 héten belül...Sanama írta:Szintén.szajko írta:ez vmi hihetetlen az atlético az uccsó percbe kiegyenlít és elmegy a tippmixem...én kib.szott szerencsétlen vagyok.... ez hihetetlen.![]()
2hete nem nyertem egy fillért sem, és nem egy ilyen utolsó perces bukás volt.
Szintén.szajko írta:ez vmi hihetetlen az atlético az uccsó percbe kiegyenlít és elmegy a tippmixem...én kib.szott szerencsétlen vagyok.... ez hihetetlen.![]()
Ez bejött!fcbarca0827 írta: Laza:
Bremen - Hannover H
Wolfsburg - Hannover H
(0-1) Liverpool - Hull City H
Tottenham - Burnley H
(0-1) Real Madrid - Tenerife H
(1-0) Malaga - Barcelona V
300 Ft2490 Ft
jó de a kettő közte az se nevezhető papírformának.Perrero írta:1-1nél még volt remény.. sztem nem sokan tippeltek volna arra h a vigen nyer
Azért az eléggé messze volt...Perrero írta:300ból lett volna 37ezrem ha a cselzi 2vel nyer...gekkodan írta:
Aki rájuk tett velem együtt, az kezdhet aggódni
2-1 a Wigannek, emberelőnnyel.
Chelsea-piros, Cech az egyenlítés után 51. perc, tizenegyes.Barcaman14 írta:Nem kell izgulni, eddig rengeteg meccset hátrányból felállva nyertek idéngekkodan írta:A Chelsea viszont elkezdett égni Wiganben...Reméljük most is ez fog történni