Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nevezd ahogy akarod,akkor is csak baromság marad sztem...És merőben túlzó,érthetetlen,kifordított reakciója az általad idézett hsz-nek.zsuni írta: örülök, hogy kb mindenkinek leesett mit akartam irni, csak neked nem. akkor elmondom: radikális irónia. sajnálom, hogy egyáltalán nem tudsz a "sorok között olvasni", és hogy csak a felszínt érinti a szövegértelmezésed. de ez már a te dolgod, hogyha szeretsz szemellenzősen csak előre és előre tekinteni.
Azért mégsem azt írta,h csak mákkal nyeritek a meccseiteket.A fenti dolgok igazak szerintem.és ezt nevezhetjük egyrészt szerencsének (ami ugye kell a focihoz is),de az ellenfelek balf...ékségének iszsuni írta:ez nyilván még csak nem is érinti a szerencse kérdését..Hol írt csak érintőlegesen is a mákról?
Azt írta,h az ellenfeleiteknek is bőven vannak lehetőségeik,kapufáik is akadnak és mégsem tudnak betalálni.
Azt tudom,h írtak/írtunk már hasonlókat,mint ez a -helyesírási mintapéldányzsuni írta:és hogy mire is gondoltam? :
nagyon sokan irták már itt le ezt, és ehhez hasonló gondolataikat, de amig csak az én hozzászólásom megnemértésével foglalkozol, semmi mást sem látsz.Hat telleg kivancsi leszek hogy meddig lessz ijen szerencselye a Real-nak.
örülök, hogy kb mindenkinek leesett mit akartam irni, csak neked nem. akkor elmondom: radikális irónia. sajnálom, hogy egyáltalán nem tudsz a "sorok között olvasni", és hogy csak a felszínt érinti a szövegértelmezésed. de ez már a te dolgod, hogyha szeretsz szemellenzősen csak előre és előre tekinteni. egyébként meg:Na,ismét a tőled megszokott csoda hsz Rolling Eyes
Látod,alapvetően ezért is vannak a villongások a két fél között,mert ilyen szépen le tudjátok fordítani néhányan (de leginkább te) a postokat.
Totális mázli?Hol írt csak érintőlegesen is a mákról?
Azt írta,h az ellenfeleiteknek is bőven vannak lehetőségeik,kapufáik is akadnak és mégsem tudnak betalálni.Ez neked egyenlő azzal,h csak malaccal hozzátok a meccseiteket.LOL.
Írta is a kollega,h nem azt mondja,h minden meccsen ki kéne kapnotok,de mégis sikerült erre a következtetésre jutnod.Grat!
A BARCA-s részhez meg külön gratulálok,roppant értelmes dolgot hoztál ki a hsz-ből...
Az egyik kedvenc kifejezésed jut erről a postról eszembe.
SZÁNALMAS. Brick wall
ez nyilván még csak nem is érinti a szerencse kérdését..Hol írt csak érintőlegesen is a mákról?
Azt írta,h az ellenfeleiteknek is bőven vannak lehetőségeik,kapufáik is akadnak és mégsem tudnak betalálni.
nagyon sokan irták már itt le ezt, és ehhez hasonló gondolataikat, de amig csak az én hozzászólásom megnemértésével foglalkozol, semmi mást sem látsz.Hat telleg kivancsi leszek hogy meddig lessz ijen szerencselye a Real-nak.
én nem láttam a szabálytalanságot, de feketepont roystonnak. azért ne rugdossunk már le másokat hónapokra uram.Uhh szegény, nem szidni akarom Drenthet de azért elég nagy favágónak tűnik, nyilván nem csak emiatt, megesik, nyilván mielőtt jönnétek, hogy bezzeg a Szent Barcások, mi is sérítettünk már le játékost, de nem egy nagyon csúnya becsúszása volt a Tenerife ellen is.
Nem valószínű. perez nem szokott akkora bevásárlásokat tartani, mint ahogy az be van állítva. Mármint mennyiségileg. Most hatalmas átalakítások voltak, és így is csak 7 játékos jött. Azért az nem olyan sok. Régebben meg évente 1-2 játékos jött csak, jürészt egy nagy név, de volt, hogy rajta kívül senki. Én a nyárra 3-4 igazolást várok maximum, függetlenül az eredményektől.Ha szokásukhoz hívek maradnak, akkor kirúgják a fél csapatot és vesznek egy másik felet 100 milláért, és nincs milyen összeérésről beszélni
hát igen mi is várjuk hogy egyszer összeálljon az alap csapat , de ahogy nézem lehet hogy ez nem fog bekövetkezni úgy hogy Pellegrini a rotáció miatt mindig másik csapatot küld pályáradanikaa10 írta:Hoppá most látom, hogy a következő fordulóban, a Sevilla otthonába megy a Real. Mondjuk ez tényleg nem lesz könnyű meccs, és itt asszem nem lesz elég ha rúgnak egy korai gólt és beállnak védekezni, de össszeségében szerintem hozni fogják a meccset.
Most már nagyon remélem, hogy Pelle az alap csapatát fogja pályára küldeni, kíváncsi vagyok mire képes legjobb összeállításában ez a Madrid a Barca után talán a 2. legerősebb csapat ellen.
Ilyet nem lehet kijelenteni.robi0327 írta:
Szerintem a Realnak nem arra kell törekedni hogy ezt a Barca-t megverje a bajnokságban,mert szerintem esélytelen
Legyen így.robi0327 írta:Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem kell őket komolyan venni,de szerintem a Real meg az idén nem lesz egy "világverő" csapat és az első hely szerintem nem lesz kétséges.
Én nem mondanám, hogy esélytelenek lennének. Emlákezz csak az előző szezonra, hiába játszottunk fényévekkel jobban náluk, ha ők 1-0 meg 2-0okra hozták a meccseiket. 3 pontot értek? Igen. A mi 3-0ás 4-0ás győzelmeink mennyit értek? 3-mat.robi0327 írta:
Szerintem a Realnak nem arra kell torekedni hogy ezt a barcat megverje a bajnoksagba,mert szerintem eselytelen,az ujj fiuk nagyon jok de ami ennel a barcanal van ezt a jatekot nem fogjak tudni felulmulna,szerintem sokkal inkabb a Blre kene koncentralniuk hogy ottlegyenek az elodontobe es vegre megtornek a spanyol csapatok az angol uralmat.
sjd írta:Csak aztán januárig kitartson a "megfelelő eredmény", mert hiába lesz onnantól szép focitok ha megint 12 pont hátrányból indultokmarci. írta:Teljes mértékben igazat adok a károgóknak!
Eddig ez egy 0.Semmi játék , semmi látványosság ,csak az eredmény megfelelő.
DE!
Az is hülye,aki ilyenkorra focit vár.Bőven lesz vagy január , amire itt láthatunk a kis zsugát,addigra fog (kb) összeérni a csapat.Addig meg az az cél,minél jobban tartsuk magunkat a Barcával szemben.
Na,ismét a tőled megszokott csoda hszzsuni írta:nyílvánvalóan a 6 tétmeccsen rúgott 21 gól, a totális mázli szüleménye. pedig az ellenfelek annyira jók voltak, hogy a Madrid vereséget érdemelt volna, mert midnen ellenfél 5 percenkjént lövi a kapufákat, de a Realnak sikerül minden meccsen bemákolnia 1 helyzetből 3-4 gólt. a Barca pedig gálázik egész évben, csak szerencsétlenségükre, 600 helyzetből néha csak 2 megy be. így volt ez a getafe, az inter, a malaga ellen is, sőt a gijon ellen is egy 56-0ás siker lett volna az igazságos. puszi az álmodozóknak, és a vakoknak.most nem akarom hogy bárkinek is űgy tűnjön hogy aggodalmaskodok csak egyszerűen idegesít a Real...
nem igaz, nem nagy szám az egész nem játszanak olyan jól mint mi(na most ez a Malaga meccs jó, ez kivétel) nem sok extra van a játékukban se védekezésben se támadásban...
góljaik egynémeike szép de azon kívül semmi..
de mégis..
20-30 perc alatt 2-3-4 gólokat vágnak... és az ellenfélnek most csomó helyzete van , kapufáik... nem csak most a tenerife ellen az előző meccseket is...
és megússzák..
most nem azt akarom hogy fú most kapjanak ki mindig de azért remélem lesz 'igazságosság' az idénybe hogyha nem jók akkor kikapnak..
ez az ellenfeleken is múlik persze...
a gólarányos vezetés meg nem érdekel senkit szerintem majd később ha valaki pontokkal vezet az az érdekesebb..
Azért annyira azért nem pörögtek fel, egyértelműen jobbak voltak mint az első félidőben, de azt írhatjuk annak a számlájára is, hogy Pellegrini leordította a játékosok felét. Nyilván volt köze a játék javulásához (ami még igy is kevés) Kakának, de az első gólnál is Alonso adta a passzt, a másodiknál Benzema volt nagyon harcos, igaz a 3. gól teljes mértékben Kaká érdeme.The Deadman/Real fan írta:A tegnapi meccs is mutatta hogy még kell idő ahhoz hogy teljesen össze álljon a csapat , a védelem se volt annyira rossza ahhoz képest hogy még egyszer sem állt össze a kezdő védelmünk , Pepe is csak most tért vissza és kell idő hogy ahhoz hogy összeszokjon Albiollal . A legfontosabb ami a tagnapi meccsből kiderült hogy Kaká nélkül a középpályánk egy nagy nulla . Ahogy beállt egyből megváltozott a helyzet . Igaz hogy csak rövid ideje van itt de legalább annyira ha nem jobban szüksége van rá a csapatnak mint nálatok Xavira , Xavi nélkül a ti középpályátok se olyan jó .
tavaly se volt annyira necces a végére az a 12 pont..Csak aztán januárig kitartson a "megfelelő eredmény", mert hiába lesz onnantól szép focitok ha megint 12 pont hátrányból indultok
Csak aztán januárig kitartson a "megfelelő eredmény", mert hiába lesz onnantól szép focitok ha megint 12 pont hátrányból indultokmarci. írta:Teljes mértékben igazat adok a károgóknak!
Eddig ez egy 0.Semmi játék , semmi látványosság ,csak az eredmény megfelelő.
DE!
Az is hülye,aki ilyenkorra focit vár.Bőven lesz vagy január , amire itt láthatunk a kis zsugát,addigra fog (kb) összeérni a csapat.Addig meg az az cél,minél jobban tartsuk magunkat a Barcával szemben.
már rengetegszer leirtam, hogy a Barca csapatjátéka messze veri a Madridét. ezen nincs mit vitatkozni, ez így van. sokan azt hiszik, hogy 1 hónap elég összeszokni egy csapatnak, hát ahhoz, hogy kb meg tudják közeliteni a Barcelona csapatjátékát, minimum, nagyon minimum, egy fél év, de nem lepődnék meg ha 1 év is lenne belőle. De azért azt állitani, hogy a Real mákból húzza be a meccseket... tavaly még oké, az 1-0-áknál, de 3-4-5 rúgott gólnál a tavaly tavaszihoz hasonlitani a meccseket, meg a szerencsét, annyira okos, mint gilisztának magasugró versenyen indulnia.Én is túlzásnak éreztem a hozzászólást, de a tied nem különben az. Egy elfogult reálosnak is el kell ismerni, hogy tegnap kb ugyanolyan gyenge volt a real, mint a barca ( mi több a statisztika önmagáért beszél, a barca legalább ,ha pontatlan is volt,de kontrolálta a játékot és az ellenfél nem alakított ki helyzeteket. Ezzel szemben a Tenerife kb ugyanannyit birtokolta a labdát, mint a reál és kb. ugyanannyit lőtt kapura is. Ezzel együtt mindkét csapat gyönge volt tegnap) . A többi meccsen pedig úgy gondolom, hogy a barca volt meggyőzőbb, amit azt hiszem nem is kell szégyellnie a reálosoknak, hisz egyrészt a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk, másrészt a reálnak még nem volt, nem lehetett ideje teljesen összeállni. Nincs ebben semmi szégyellni való, egyszerűen el kellene ismerni. Nehéz? Nem kellene, hogy az legyen... Jó bajnokság lesz és győzzön a jobbik;) A bl-ben pedig örülnék, ha a 4 közt lenne mindkét csapat, unalmas az angol hegemónia, mellé még az inter és na jó, legyen egy angol is:)
Én is túlzásnak éreztem a hozzászólást, de a tied nem különben az. Egy elfogult reálosnak is el kell ismerni, hogy tegnap kb ugyanolyan gyenge volt a real, mint a barca ( mi több a statisztika önmagáért beszél, a barca legalább ,ha pontatlan is volt,de kontrolálta a játékot és az ellenfél nem alakított ki helyzeteket. Ezzel szemben a Tenerife kb ugyanannyit birtokolta a labdát, mint a reál és kb. ugyanannyit lőtt kapura is. Ezzel együtt mindkét csapat gyönge volt tegnap) . A többi meccsen pedig úgy gondolom, hogy a barca volt meggyőzőbb, amit azt hiszem nem is kell szégyellnie a reálosoknak, hisz egyrészt a világ jelenlegi legjobb csapatáról beszélünk, másrészt a reálnak még nem volt, nem lehetett ideje teljesen összeállni. Nincs ebben semmi szégyellni való, egyszerűen el kellene ismerni. Nehéz? Nem kellene, hogy az legyen... Jó bajnokság lesz és győzzön a jobbik;) A bl-ben pedig örülnék, ha a 4 közt lenne mindkét csapat, unalmas az angol hegemónia, mellé még az inter és na jó, legyen egy angol is:)zsuni írta:nyílvánvalóan a 6 tétmeccsen rúgott 21 gól, a totális mázli szüleménye. pedig az ellenfelek annyira jók voltak, hogy a Madrid vereséget érdemelt volna, mert midnen ellenfél 5 percenkjént lövi a kapufákat, de a Realnak sikerül minden meccsen bemákolnia 1 helyzetből 3-4 gólt. a Barca pedig gálázik egész évben, csak szerencsétlenségükre, 600 helyzetből néha csak 2 megy be. így volt ez a getafe, az inter, a malaga ellen is, sőt a gijon ellen is egy 56-0ás siker lett volna az igazságos. puszi az álmodozóknak, és a vakoknak.most nem akarom hogy bárkinek is űgy tűnjön hogy aggodalmaskodok csak egyszerűen idegesít a Real...
nem igaz, nem nagy szám az egész nem játszanak olyan jól mint mi(na most ez a Malaga meccs jó, ez kivétel) nem sok extra van a játékukban se védekezésben se támadásban...
góljaik egynémeike szép de azon kívül semmi..
de mégis..
20-30 perc alatt 2-3-4 gólokat vágnak... és az ellenfélnek most csomó helyzete van , kapufáik... nem csak most a tenerife ellen az előző meccseket is...
és megússzák..
most nem azt akarom hogy fú most kapjanak ki mindig de azért remélem lesz 'igazságosság' az idénybe hogyha nem jók akkor kikapnak..
ez az ellenfeleken is múlik persze...
a gólarányos vezetés meg nem érdekel senkit szerintem majd később ha valaki pontokkal vezet az az érdekesebb..