Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Erre csak annyit tudok mondani,hogy szánalmas a Spanyol Bírótestület részéröl!Mikaos írta:2 meccs Tito vs. 0 meccs Weligton
Mindennel egyetértek, kivéve a Weligton nyomoronc el nem tiltását. Tolerálhatatlan, remélem ilyen soha többé nem fordul elő. Sajnos sokszor tapasztaltam már azt, hogy egy kicsit technikásabb és/vagy gyorsabb csapat és játékos sokkal többet kap a lábára, azoknak nehezebben fújja már le a bíró a 20. alkalommal is. Tehát egy ilyen veszély sztem mindig fenn is fog állni, hogy szétrúgnak minket, de nem ennyire. Én am hosszabb eltiltást adnék a bírónak.Titinho írta:Na úgy néz ki, hogy a Spanyol Bírótestület sem nézte jó szemmel a szombati Málaga-Barca meccsen dirigáló Delgado Ferreiro ténykedését. A testület vizsgálatot indított a b.aszk bíró ellen, aki egyes források szerint 2-4 hónapos eltiltásra is számíthat.
Helyes...ilyen nyomorék nem való a pályára.
Weligton egyébként úgy néz ki, hogy megússza eltiltás nélkül.
Mindkét katalán lap, a SPORT és a Mundo Deportivo is TOLERÁNTHATATLANNAK minősíti a b.aszk bíró ténykedését és kiemelt hírként kezelik.
Nem sűrűn szoktak egyébként a bírókkal ennyire foglalkozni, de most van miért azt hiszem.
Nem kívánok ilyen gyökereket a Madridnak, szerintem ez a malaga produkció nem fog megismétlődni a Reallal sem és mással sem. Ez kritikán aluli bíráskodás volt, az értékelőben mintha azt hallottam volna, hogy ez a spori a legfoglalkoztatottabb spanyol "ítész"!?Lord_Xy írta:Botrányos volt amit ez a bíró-weligton duó összehozott. Ien focihoz nem értő barmokat a pálya közelébe nem szabadna engedni. Engem már csak egyvalami vigasztal, az hogy játszik még a reallal is a malaga. Kiváncsi vok h C.Ronika hogy reagál le egy ien sípcsontralépős szitutOtt már weligtonnak fogok drukkolni
amellett, hogy a "baromság" jelző nem engem minősít, megjegyezném, hogy az orvosi vizsgálat szerinti "belső combizom húzódás" az egy élvonalbelo focistánál cca. annyit tesz, mint mikor te egy átmulatott éjszaka után kiíratod magadat a jólelkű körzeti orvossal!danikaa10 írta:Azért azt jegyezzük meg, hogy még nagyon a szezon elején járunk simán belelendülhet Titi is, ez a kamu sérülés meg baromság, tényleg fájt Henry lába.mess2009 írta:Már a meccs előtt írtam, hogy Henryvel komoly bajok vannak!, most középen is ugyanúgy befuccsolt mint bal, vagy jobbszélen!
ez azért is nagyon gáz mert így csonka a csatársor és előbb, utóbb ráfázunk! mellesleg sztem, a mostani sérülése kamu mostmár talán Pep is megelégelte a bénaságát!
a kis pedro persze még nem egy csodacsatár, de most is jobban mozgott Henrynél! (azzal együtt, ahogy mondtam egyelőre ő még nem "a" megoldás)
amúgy a mit a Malagáról és a bíróról írtok, max. egyetértek, és ha ennyien egyformán látjuk azt remélem talán az illetékeseknek is feltűnt valami!!
Mi? Bár nem ide tartozik, de ez szerintem nem igaz. Tudtommal nem alkalmaznak soha sehol meccs közben videóbírót.sjd írta: És azt azért meg kell jegyeznem, h a vb-döntőn Zidanet is visszajátszásról állították ki.
Szerintem meg pont azért van kevesebb szabálytalanság és lap Angilában, mert ott az ilyen Weligtonok már a meccs elején piros lappal mennének le, ezért nem is próbálkoznak.MQuC írta:A bírót nem érdemes szidni, mert azok mind gyökerekTisztelet a kivételnek. És ők sem láthatnak mindent.
Én tavaly a bírókról akartam halállistát vezetni, de az is számolhatatlanul hosszúra nyúlt volnaZsolti írta:Jóisten...lassan számolni kellene,hogy hány jogos tizit nem kaptunk meg eddig a szezonban...sztem már tuti 7 fölött járunk...:/
...de hál istennek nem ezen múlik a dolog..