Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Xavinho
Capitá del Barça

2009.09.30. 17:03:03

A Weligton dolgot rá lehetne hagyni ... mindenki aki látta tudja,hogy mi lett volna a helyes bírói döntés,nem érdemes tovább ragozni. Az a lényeg,hogy senkinek sem okozott komolyabb sérülést,senki sem fog hiányozni miatta a csapatunkból a következő fordulókban. Innentől kezdve inkább lehetne a következő meccsel foglalkozni,amit mindenképp nyernünk kell. Remélem,h Pedro át tudja menteni a formáját és Messi pihenhet kicsit. Henry helyén meg nyugodtan játszhat megint Iniesta,mert neki meg kellenek a meccsek,hogy felvegye a ritmust. Jeffrent meg csak akkor kell behozni,ha 2-3 góllal vezetünk,máskülönben max 10-12 perc.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.30. 16:57:51

Áhh, úgy megmondtam, hogy ez a Weligton gyerek megússza. :evil:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.09.30. 16:37:10

Mikaos írta:2 meccs Tito vs. 0 meccs Weligton
Erre csak annyit tudok mondani,hogy szánalmas a Spanyol Bírótestület részéröl! :roll: :evil:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.30. 15:58:23

Na, ezt hallgassátok, ez röhej:
Tito Vilanova-t két meccsre eltiltották a bíróval való összetűzés miatt.

Nos, ez azért LOL, mert az a barom Weligton egész pontosan 0 meccses eltiltást kapott sportszerűtlen játéka ellenére.

Ha ezt az esetet összehasonlítjuk (2 meccs Tito vs. 0 meccs Weligton), akár azt is hihetnénk, hogy Tito bizonyára leharapta a bíró fejét, azért kapott ekkora büntetést.
samy85
Capitá del Barça

2009.09.29. 09:26:22

Amit ez a Weligton művelt az elment volna 1 kick-box vb-n!
Amit szegény piqe kapott a fejére az 1ik corner szituációnál?
Hát az betette nálam a kaput!
Ráadásul ez a nyomorék játékvezető, mindig a szitu közelében helyezkedett és elengedett mindent a szeme elött!
Na ez Felháboritó!
Ahogy puhl is +mondta Messi után ki kellett vlna állitani!
akkor nem lett volna a meccs ilyen parázs hangulatú!!!
De remélem h a játékvezetői ellenőrök visszaminősitik ezt a vadbarmot a blast 8-ba! REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!
(AZÉRT IBRA JÓL ELKAPTA NEM?)
blaugrana1201
Barça B

2009.09.28. 17:48:34

Sajna nem láttam élöben a Malaga meccset!Mit csinált ez a Wellington gyerek?esetleg link vagy vmi?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.28. 17:28:36

Titinho írta:Na úgy néz ki, hogy a Spanyol Bírótestület sem nézte jó szemmel a szombati Málaga-Barca meccsen dirigáló Delgado Ferreiro ténykedését. A testület vizsgálatot indított a b.aszk bíró ellen, aki egyes források szerint 2-4 hónapos eltiltásra is számíthat. :wink:

Helyes...ilyen nyomorék nem való a pályára.

Weligton egyébként úgy néz ki, hogy megússza eltiltás nélkül. :?

Mindkét katalán lap, a SPORT és a Mundo Deportivo is TOLERÁNTHATATLANNAK minősíti a b.aszk bíró ténykedését és kiemelt hírként kezelik.

Nem sűrűn szoktak egyébként a bírókkal ennyire foglalkozni, de most van miért azt hiszem. :wink:
Mindennel egyetértek, kivéve a Weligton nyomoronc el nem tiltását. Tolerálhatatlan, remélem ilyen soha többé nem fordul elő. Sajnos sokszor tapasztaltam már azt, hogy egy kicsit technikásabb és/vagy gyorsabb csapat és játékos sokkal többet kap a lábára, azoknak nehezebben fújja már le a bíró a 20. alkalommal is. Tehát egy ilyen veszély sztem mindig fenn is fog állni, hogy szétrúgnak minket, de nem ennyire. Én am hosszabb eltiltást adnék a bírónak. :twisted: Amúgy is feszült voltam am aznap, ez a bíró meg tökéletesen segített levezetni valamennyire, mert volt kit szidni! :D Tehát igazából köszönettel tartozom neki. :lol:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.28. 11:39:41

Lord_Xy írta:Botrányos volt amit ez a bíró-weligton duó összehozott. Ien focihoz nem értő barmokat a pálya közelébe nem szabadna engedni. Engem már csak egyvalami vigasztal, az hogy játszik még a reallal is a malaga. Kiváncsi vok h C.Ronika hogy reagál le egy ien sípcsontralépős szitut :twisted: Ott már weligtonnak fogok drukkolni :lol:
Nem kívánok ilyen gyökereket a Madridnak, szerintem ez a malaga produkció nem fog megismétlődni a Reallal sem és mással sem. Ez kritikán aluli bíráskodás volt, az értékelőben mintha azt hallottam volna, hogy ez a spori a legfoglalkoztatottabb spanyol "ítész"!? :? Vajon akkor a többi milyen kvalitású lehet?
Mi leszünk az egyedüli, aki ezt elszenvedte, nem fogják engedni még egyszer. Ha ezt a hülyét nagyon elmeszelik, a többi mindent le fog fújni, főleg, ha "megélhetési játékvezetők"! :D
Lord_Xy
Barça C

2009.09.28. 10:33:47

Botrányos volt amit ez a bíró-weligton duó összehozott. Ien focihoz nem értő barmokat a pálya közelébe nem szabadna engedni. Engem már csak egyvalami vigasztal, az hogy játszik még a reallal is a malaga. Kiváncsi vok h C.Ronika hogy reagál le egy ien sípcsontralépős szitut :twisted: Ott már weligtonnak fogok drukkolni :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2009.09.28. 09:50:52

Na úgy néz ki, hogy a Spanyol Bírótestület sem nézte jó szemmel a szombati Málaga-Barca meccsen dirigáló Delgado Ferreiro ténykedését. A testület vizsgálatot indított a b.aszk bíró ellen, aki egyes források szerint 2-4 hónapos eltiltásra is számíthat. :wink:

Helyes...ilyen nyomorék nem való a pályára.

Weligton egyébként úgy néz ki, hogy megússza eltiltás nélkül. :?

Mindkét katalán lap, a SPORT és a Mundo Deportivo is TOLERÁNTHATATLANNAK minősíti a b.aszk bíró ténykedését és kiemelt hírként kezelik.

Nem sűrűn szoktak egyébként a bírókkal ennyire foglalkozni, de most van miért azt hiszem. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.28. 09:16:07

danikaa10 írta:
mess2009 írta:Már a meccs előtt írtam, hogy Henryvel komoly bajok vannak!, most középen is ugyanúgy befuccsolt mint bal, vagy jobbszélen!
ez azért is nagyon gáz mert így csonka a csatársor és előbb, utóbb ráfázunk! mellesleg sztem, a mostani sérülése kamu mostmár talán Pep is megelégelte a bénaságát!
a kis pedro persze még nem egy csodacsatár, de most is jobban mozgott Henrynél! (azzal együtt, ahogy mondtam egyelőre ő még nem "a" megoldás)
amúgy a mit a Malagáról és a bíróról írtok, max. egyetértek, és ha ennyien egyformán látjuk azt remélem talán az illetékeseknek is feltűnt valami!!
Azért azt jegyezzük meg, hogy még nagyon a szezon elején járunk simán belelendülhet Titi is, ez a kamu sérülés meg baromság, tényleg fájt Henry lába. :wink:
amellett, hogy a "baromság" jelző nem engem minősít, megjegyezném, hogy az orvosi vizsgálat szerinti "belső combizom húzódás" az egy élvonalbelo focistánál cca. annyit tesz, mint mikor te egy átmulatott éjszaka után kiíratod magadat a jólelkű körzeti orvossal!
abban pedig hogy Henry még javulhat én is bízom, ettől függetlenül
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.27. 17:06:52

Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy Angliában kevesebb szabálytalanság van. Nekem úgy rémlik, hogy elég sok a favágó, akik végzik is sokszor a dolgukat, sok lábszár törik.... A bírók folyamatosan magyaráznak a játékosoknak, túljátszva a szerepüket, engedve a kemény játékot. Ez persze nem baj, csak azt akartam mondani, hogy nem hiszem, hogy Angliában kevesebb szabálytalanság lenne.
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.09.27. 14:50:21

örülök, hogy nyertünk, hogy zlatan megint betalált - csakúgy mint piqué :wink: . meg van a három pont, ez is fontos, de a legjobban annak örülök, hogy nem történt súlyos sérülés! ezt a weligton srácot kellene eltiltani vagy 5 évre (utána meg úgyis vissza kellene vonulnia :twisted: )

WANTED:
http://transfermarkt.de/de/spieler/2255 ... rofil.html
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.09.27. 14:13:51

sjd írta: És azt azért meg kell jegyeznem, h a vb-döntőn Zidanet is visszajátszásról állították ki.
Mi? Bár nem ide tartozik, de ez szerintem nem igaz. Tudtommal nem alkalmaznak soha sehol meccs közben videóbírót.
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.27. 13:08:27

MQuC írta:A bírót nem érdemes szidni, mert azok mind gyökerek :lol: Tisztelet a kivételnek. És ők sem láthatnak mindent.
Szerintem meg pont azért van kevesebb szabálytalanság és lap Angilában, mert ott az ilyen Weligtonok már a meccs elején piros lappal mennének le, ezért nem is próbálkoznak.
És azt azért meg kell jegyeznem, h a vb-döntőn Zidanet is visszajátszásról állították ki.
De itt nem csak arról az egy szituációról volt szó, egyszerűen azt sem fújta be ami az orra előtt történt, ezzel teret adva durva játéknak
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.27. 13:00:02

A bírókról lehet vitatkozni, meg halál listát vezetni. De egy meccset nem tizenegyessel kell megnyerni, szvsz. Lőni kell 4 gólt és nem kapni, ennyi. A bírót nem érdemes szidni, mert azok mind gyökerek :lol: Tisztelet a kivételnek. És ők sem láthatnak mindent.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.27. 12:14:08

Zsolti írta:Jóisten...lassan számolni kellene,hogy hány jogos tizit nem kaptunk meg eddig a szezonban...sztem már tuti 7 fölött járunk...:/
...de hál istennek nem ezen múlik a dolog.. 8)
Én tavaly a bírókról akartam halállistát vezetni, de az is számolhatatlanul hosszúra nyúlt volna
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.27. 12:09:00

Nem volt parádé, de a győzelem így is megérdemelt volt természetesen. Nem értettem minek kötekszik a Malaga...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.27. 12:01:29

Jóisten...lassan számolni kellene,hogy hány jogos tizit nem kaptunk meg eddig a szezonban...sztem már tuti 7 fölött járunk...:/
...de hál istennek nem ezen múlik a dolog.. 8)
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.27. 11:54:00

Tudtam, hogy hiányzott vmi ebből a szezonból, és az a tavalyihoz hasonló tragikus játékvezetés. Remélem a spanyol szövetségben is osztanak utólagos eltiltásokat, azt meg méginkább, h a bírónak is (pár éve volt olyan, h két kamutizi megadása miatt az olaszok leküldtek egy bírót a másodosztályba)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.27. 10:58:39

Örülnék, ha Weligton-t eltiltanák pár meccsre.
Ha ezt nem teszi meg a spanyol szövetség, akkor gyakorlatilag engedélyezni fogja ezt a játékot, ami ugye óriási hiba lenne.
És az alattomos kiscsapatok, "kis" játékosok ezt bátran csinálhatnák majd. Elhiszem, hogy a falábúak nem lehetnek közel sem olyan jó játékosok, mint Messi, de nem ez a módja annak, hogy elégtételt vegyenek.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.27. 10:54:43

Igen az ilyen győzelmek nagyon fontosak és nagyon nehezek. Csalódtam a Malagában, a tavalyi év során szimpatikus csapat volt, mint ahogy a tavalyi két meccs egyikén sem csinálták ezt. Támadó és jó felfogású gárdát ismertem meg bennük tavaly, ez most kicsit elúszott. Weligton meg.... :evil:
A csapatról: Alapvetően sztem a rossz pálya, a rossz ellenfél, a naggyon rossz bíró és a nehéz sorozat miatt dekoncentráltak voltunk, nem folyt annyira a játék, de ez benne van, tavaly is attól voltunk órási csapat ( a gálák mellett :lol: :lol: ), hogy az ilyen meccseket mind behúztuk. Egyéneket nem emelnék ki,mert nem volt senki sem csúcsformában (zárójeles megjegyzésként azért, hogy Puyol,Pique és Ibra talán kiemelkedett, más véleményem szerint nem, legalábbis önmagukhoz képest nem)
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.09.27. 10:12:12

A tegnapi meccsen nem játszottunk jól, de aligha kell magyaráznom hogy miért. A pálya pocsék, a bíró no comment, az ellenfél pedig.....alattomos :x És így még enyhén fogalmaztam.
De így is nyertünk 2:0-ra :D, és ez bizonyítja igazán a csapatunk erősségét. Nem az ilyen meccseken kell parádézni. A visszavágón viszont meg kéne mutatni ezeknek, hogy milyen is a nagybetűs futball!Mert azt csak hírből ismerik :lol:

Értékes győzelem! Bízzunk benne hogy ennél csak intelligensebb gárdával fogunk találkozni a későbbiekben! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.27. 10:11:37

Tavaly az Espanyol ellen azért rosszabbul jöttünk ki ebből a rugdosós pofázós 'fociból'. Ezzel tényleg ki lehet zökkenteni a csapatot a ritmusból. Viszont úgy látszik, ez a bíró is banánban kapja a fizetését. Nem szabadott volna hagyni a Malaga játékát.

Az viszont pozitívum, hogy a végére így is kitömhettük volna őket, mert a helyzetek megvotlak.
Lezárt