2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljes mértékben igazad van!Nem értem,hogy egy "kis" játék ennyire fontos legyen!Nem azt mondom,hogy jó ez így,hogy ennyit késik az egész,de szerintem ez egy kicsit túlzás!mindorokke_barca írta:
Üdv.
Bár nem vagyok érintett a dologban, azért válaszolok.
Emberek szabadidejüket áldozzák erre az oldalra már több mint 6 éve. Nem is kevesen és nem is keveset. Emelett, dolgoznak, tanulnak, ki mit... Ha valami csúszik időben az oldalon, az abból adódik, hogy nem volt szabadidejük. Ezen kellene inkább Neked elgondolkodnod.
Csőkulcs.
A fentiek neked is szólnak. Addig örülj amíg neked ezek a legfőbb problémáid az életben, hogy nem tudsz tippelni a meccsekre.Lehet neked nem, de másoknak fontos, mindenesre elég idegesítő lehet, hogy valaki azért nem tud tippelni, mert a meccs előtt 10 órával nem voltak fenn a meccsek.
Te miről beszélsz?Miféle manipuláció?Mi a manipuláció ebben?gyapszi1 írta:Köszi a hozzászolást tehát manipuláció van a dolgok mögött!
Üdv.Tippjáték?
Miért kell mindig az utolsó utáni pillanatokban feltenni a tipplistát??? Nem lehetne mondjuk pl. 1 nappal elöbb feltenni ? Nagy fáradságot,időt okozna ? (az emberek nem minden nap tudják elküldeni a tippjeiket ,elöbb-utóbb kevesebb lesz aki tippelni fog mindenre ,s csak töredékük eredménye számít! Vagy ez direkt manipuláció??? Gondolkozzatok el ezen ! Amúgy minden happy minden csúcs pláne a idei CSAPAT !!! szép napot ! csőváz
A fentiek neked is szólnak. Addig örülj amíg neked ezek a legfőbb problémáid az életben, hogy nem tudsz tippelni a meccsekre.Lehet neked nem, de másoknak fontos, mindenesre elég idegesítő lehet, hogy valaki azért nem tud tippelni, mert a meccs előtt 10 órával nem voltak fenn a meccsek.
Mindeki úgy beszél erről a dologról mintha az élet eggyik legfontosabb problémája lenne!gyapszi1 írta:Tippjáték?
Miért kell mindig az utolsó utáni pillanatokban feltenni a tipplistát??? Nem lehetne mondjuk pl. 1 nappal elöbb feltenni ? Nagy fáradságot,időt okozna ? (az emberek nem minden nap tudják elküldeni a tippjeiket ,elöbb-utóbb kevesebb lesz aki tippelni fog mindenre ,s csak töredékük eredménye számít! Vagy ez direkt manipuláció??? Gondolkozzatok el ezen ! Amúgy minden happy minden csúcs pláne a idei CSAPAT !!! szép napot ! csőváz
Alapvetően nem az időrendi sorrend a lényeg, és a bevezetésben is leírtam, hogy az évet illetve Guardiolát mutatja be. Ezt az idézetet az írás befejezésének szántam és egy jellemrajznak, ezért úgy gondolom, nem szükséges az időpont.Rumig írta:Ide talán jó lenne odaírni, h ez a Lyon elleni visszavágó előtt hangzott el, mert egyáltalán nem kapcsolódik az előzőekhez (ezért is új bekezdés), de nincs átvezető szöveg. Kicsit lóg a levegőben így.
Ide talán jó lenne odaírni, h ez a Lyon elleni visszavágó előtt hangzott el, mert egyáltalán nem kapcsolódik az előzőekhez (ezért is új bekezdés), de nincs átvezető szöveg. Kicsit lóg a levegőben így.„1-1-es eredménynél hogyan gondolkozik? Ne kapjunk újabb gólt?” - egy mosollyal az arcán és némi fejcsóválással már az újságíró kérdésének a közepén jelzi Pep, a válasza nem: „Támadjunk. Gólt kell szereznünk.”
Ja igen arra, csak nem is tudom mért balt írtam.MichaaBee írta:Szerintem a jobb oldalra gondoltál.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a site bal oldala ugye nem csak nekem tölt be nagyon lassanAz-az nem az én gépemmel van a baj ugye?
Nekem is picit lassú, de különösebben nem zavar.
Szerintem a jobb oldalra gondoltál.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a site bal oldala ugye nem csak nekem tölt be nagyon lassanAz-az nem az én gépemmel van a baj ugye?
Igazad van. Sima v.Perrero írta:Kuvait az nem sima v a magyarba
Most hogy mondod, beleviszek egy kis humort. HOlnapi olvasóknak tán tetszik majd.menczel írta:Az viszont mekkora humor hogy rövidhír: Ibra és Piqué nélkül. Erre ők lőnek gólt