2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyiban egyetértek, hogy lehetne egy olyan keretet összerakni, amely eljuthatna a négyig...de ez a keret nem olyan. A védelem és a középpálya nem üti meg a kívánt szintet-még a nevek alapján sem...Mikaos írta:Abba gondolj bele, hogy a 2004-es és a 2008-as olimpiát is az argentín csapat nyerte !!! (2004-ben ráadásul nem is volt Messi-jükRivaldo11 írta:Az Argentínokat én abszolút nem tartom erős csapatnak jelenleg-Leo ide vagy oda. a névsor önnmagában erős csapatot sejthetne, de ez a keret minden, csak nem kiegyensúlyozott. Szerintem ha a 8-ig elmennek a vb-n, az már szép lesz tőlük.
...Persze ha kijutnak...)
Szóval nem igaz, hogy ebből nem lehetne egy kiegyensúlyozott, jó teljesítményű csapatot összeszedni![]()
Persze nem úgy van az, hogyha egy adott csapat nyer olimpiát, annak 2 vagy 6 év múlva VB-t kell nyernie...de az szerintem nem lehet nagyon véletlen, hogyha 2 egymás utáni alkalommal is képes egy nemzet olyan fiatalokat felvonultatni, akik tudnak egy nagy tornát nyerni.
Ha csak a neveket nézem, azt kell mondanom, hogy Argentínának a legjobb 4-ben a helye a VB-n, és ennek látszódnia kellene a játékukon is - sajnos ez nem megy. Lehet, hogy nem Maradona a hibás, de motivációs problémák biztos vannak.
Az argentinek addig nem fognak semmilyen komoly eredményt elérni ameddig Maradona lesz a szövetségi kapitány. Abszolút alkalmatlan. Ez a csapat a vébé egyik esélyese kellene legyen elméletileg, de a végén még az is megtörténhet, h ott se lesznek.Mikaos írta: Abba gondolj bele, hogy a 2004-es és a 2008-as olimpiát is az argentín csapat nyerte !!! (2004-ben ráadásul nem is volt Messi-jük)
Szóval nem igaz, hogy ebből nem lehetne egy kiegyensúlyozott, jó teljesítményű csapatot összeszedni![]()
Persze nem úgy van az, hogyha egy adott csapat nyer olimpiát, annak 2 vagy 6 év múlva VB-t kell nyernie...de az szerintem nem lehet nagyon véletlen, hogyha 2 egymás utáni alkalommal is képes egy nemzet olyan fiatalokat felvonultatni, akik tudnak egy nagy tornát nyerni.
Ha csak a neveket nézem, azt kell mondanom, hogy Argentínának a legjobb 4-ben a helye a VB-n, és ennek látszódnia kellene a játékukon is - sajnos ez nem megy. Lehet, hogy nem Maradona a hibás, de motivációs problémák biztos vannak.
Abba gondolj bele, hogy a 2004-es és a 2008-as olimpiát is az argentín csapat nyerte !!! (2004-ben ráadásul nem is volt Messi-jükRivaldo11 írta:Az Argentínokat én abszolút nem tartom erős csapatnak jelenleg-Leo ide vagy oda. a névsor önnmagában erős csapatot sejthetne, de ez a keret minden, csak nem kiegyensúlyozott. Szerintem ha a 8-ig elmennek a vb-n, az már szép lesz tőlük.
...Persze ha kijutnak...
most kérek elnézést, egy általam megbízható (eddig) vélt oldalról néztem a jelenlegi állást,és mint kiderült nem frissítették,így amikor tegnapbouba írta:Az igaz hogy a norvégok sz.rok , de azért nem tök utolsók, pótselejtezőre odaértek....ozsimiki írta: Mivel a 2000es évek eleje óta folyamatosan lettek rosszabbak a Norvégokkal egyetemben, viszont a Dánok most újítani tudtak, Norvégok nem úgy tűnik. (tök utolsók,győzelem nélkül a csoportjukban...)
1. Hollandia 8 8 – – 16– 2 +14 24
2. Norvégia 8 2 4 2 9– 7 +2 10
3. Skócia 8 3 1 4 6–10 –4 10
4. Macedónia 8 2 1 5 5–11 –6 7
5. Izland 8 1 2 5 7–13 –6 5
Így már vágom,köszi.langpeter14 írta:Azért az nem pont igy van! A 9 2. helyen végző csapatból 8 játszhat pótselejtezőt , és ezt ugy oldották meg , hogy mivel ebben a csoportban csak 5 csapat van, a többiben nem számolják a csoport2.nak a csoport utolsó ellen elért 2 eredményét, igy mindenkinek ugyanannyi meccse lesz, és itt számolják ki, hogy ki lett a legrosszabb csopor2. !gianni írta: Én úgy tudom,hogy ebben a csoportban nincs pótselejtező.![]()
Remélem érthető voltam...![]()
Pl: Nálunk portugáliának nem 19 pontja lesz( ebbe már belevettem h megverik máltát), hanem 13 mert az utolsó(Málta)elleni meccsek nem számítanak...
Azért az nem pont igy van! A 9 2. helyen végző csapatból 8 játszhat pótselejtezőt , és ezt ugy oldották meg , hogy mivel ebben a csoportban csak 5 csapat van, a többiben nem számolják a csoport2.nak a csoport utolsó ellen elért 2 eredményét, igy mindenkinek ugyanannyi meccse lesz, és itt számolják ki, hogy ki lett a legrosszabb csopor2. !gianni írta: Én úgy tudom,hogy ebben a csoportban nincs pótselejtező.
Én úgy tudom,hogy ebben a csoportban nincs pótselejtező.bouba írta:Az igaz hogy a norvégok sz.rok , de azért nem tök utolsók, pótselejtezőre odaértek....ozsimiki írta: Mivel a 2000es évek eleje óta folyamatosan lettek rosszabbak a Norvégokkal egyetemben, viszont a Dánok most újítani tudtak, Norvégok nem úgy tűnik. (tök utolsók,győzelem nélkül a csoportjukban...)
1. Hollandia 8 8 – – 16– 2 +14 24
2. Norvégia 8 2 4 2 9– 7 +2 10
3. Skócia 8 3 1 4 6–10 –4 10
4. Macedónia 8 2 1 5 5–11 –6 7
5. Izland 8 1 2 5 7–13 –6 5
Az igaz hogy a norvégok sz.rok , de azért nem tök utolsók, pótselejtezőre odaértek....ozsimiki írta: Mivel a 2000es évek eleje óta folyamatosan lettek rosszabbak a Norvégokkal egyetemben, viszont a Dánok most újítani tudtak, Norvégok nem úgy tűnik. (tök utolsók,győzelem nélkül a csoportjukban...)
Atya ég, hogy örült MaradonaEl fanático írta:Argentina-Peru 2-1!!!
Gólok: Higuain / 50.perc/ Palermo - aki Enzo cseréje volt félidőben / 88.perc/
Higuain gólja
Palermo gólja
Highlight's
ferninho írta:volt még egy meccs ahol CR feldobta magát és tizenegyes lett.(vmi apróbb sérülése lehet, és úgy gondolta, ő túl értékes ahhoz, h lesérüljön a "durva magyarok" ellen...) a lecserélése igen érdekes körülmények között ment végbe... vki megtenné helyettem, h részletezi...?
A Marseille ellen, ahol le is cserélték, mert eljátszotta, hogy lesérült.
és utána még tovább színészkedett eljátszotta, hogy fáj a bokája, poénból napi 6 órát edzett és kihagyta a hétvégi sevilla elleni meccset. és most már megunta a színészkedést és játszani akart a magyarok ellen, de mégiscsak rájött, hogy mégis jobb nézni a meccset a kispadról ezért eljátszotta, hogy a nem létező sérülése kiújult...remélem így érthető volt
volt még egy meccs ahol CR feldobta magát és tizenegyes lett.(vmi apróbb sérülése lehet, és úgy gondolta, ő túl értékes ahhoz, h lesérüljön a "durva magyarok" ellen...) a lecserélése igen érdekes körülmények között ment végbe... vki megtenné helyettem, h részletezi...?
könnyen megeshet ,h az egész nem lesz ott...Henry is pótselejtezdanikaa10 írta:Amúgy az azért szép lenne, ha Ibra és Messi személyben majdnem az egész csatársorunk nem lenne kinn a VB-n.