2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tunce3y írta:Kik szerezték a spanyol gólokat?
Előre is köszi!!!!!!!!
Igazad van, csak a Te hozzászólásodat olvastam el, azt nem, amire reagáltál, igy azért félre érthető volt.ozsimiki írta:
az ők több pontot szereztek-et szlovákiára értettem.
mi nem valószínű? ugyanazt írtuk szntem...
Pique góljának megint örülök![]()
éjféltől meglesem Argentinokat, de csak Messi miatt.
Franciaország 1-0 Ausztriaozsimiki írta:Franciák meg ki se jussanak.
Yeee van Digisportom!ozsimiki írta: Digisport adja![]()
Hihetetleeen.danikaa10 írta:Már 2-0.Rivaldo11 írta:Nem sül le a bőr az olaszok képéről? Ciprus 1:0-ra vezet ellenük.
Digisport adjalevproff írta:ozsimiki írta:éjféltől meglesem Argentinokat, de csak Messi miatt.
Nem adja semmi?nem?
ozsimiki írta:éjféltől meglesem Argentinokat, de csak Messi miatt.
az ők több pontot szereztek-et szlovákiára értettem.LG írta:Hát nagyon nem valószinűcseh és lengyelország semmivel sem erősebb mint svéd,dán,és portugál csapat.
szntem még gyengébbek is, ettől függetlenül ők több pontot szereztek,ki is jutnak valószínű![]()
Szlovénia, v. Szlovákia jut ki abból a csoportból, ezeknek meg közük nincs hozzá.
Mar 6-1lui1698 írta:Berbatovék 5-1re mennek, így 39 perc után.
Hát nagyon nem valószinűcseh és lengyelország semmivel sem erősebb mint svéd,dán,és portugál csapat.
szntem még gyengébbek is, ettől függetlenül ők több pontot szereztek,ki is jutnak valószínű
Casillas, Pique, Albiol, Busquets, Iniesta, Negredo, Silva, Capdevila, Alonso, Iraola, Rieragergo9 írta:Spanyol kezdőcsapatot tud vki írni nekem? Vagy a várhatót.....
x esetén is potselejtezőt játszanak a szlovákok. Amugy meg sok múlik a lengyeleken, h mennyire veszik komolyan a meccset, mert az utóbbi pár meccsüket le se [auto_cenzúra]. De gondolom szeretnének szépen búcsuzni legalább.barca99 írta:Viszont ha Forlanák ma nyernek, és Ecuador is győz, akkor Argentína ugye csak 6. lesz, ergo még pótselejtezni sem fog (de nem állítom 100%-ra).
A szlovákok helyzete tényleg vicces, 2 fordulóval a vége előtt 5 pont fórjuk volt, most meg ha nyernek a lengyelek (nem elképzelhetetlen) akkor pótselejtezniük kell. Kellemetlen.
cseh és lengyelország semmivel sem erősebb mint svéd,dán,és portugál csapat.bottlikakos írta:Azért én Koeoeaeoman helyett elgondolkodnék azon ,hogy egy 20 éves "történelem nélkülibarca99 írta:Viszont ha Forlanák ma nyernek, és Ecuador is győz, akkor Argentína ugye csak 6. lesz, ergo még pótselejtezni sem fog (de nem állítom 100%-ra).
A szlovákok helyzete tényleg vicces, 2 fordulóval a vége előtt 5 pont fórjuk volt, most meg ha nyernek a lengyelek (nem elképzelhetetlen) akkor pótselejtezniük kell. Kellemetlen.![]()
".....szlovák válogatott kijut úgy a vb-re,hogy abban a cs.-ban ott volt cseho. és lengyelo. is.
![]()