G-Jay írta:Ja értem. És nem gondolod hogy akkor ez most kicsit olyan hogy most akkor hogy is van ez?
Egyrészt neked miért kellett változtatni? Másrészt miért volt akkora világvége amikor VT nagybetűsre változtatta, valamint Homérra Rhynn?
Mondjuk ha most én azt mondom hogy szeretném hogy Jánoska legyen a nevem, hogy ne kellejen újra regelnem emiatt, akkor pl erre kapásból nemet fogsz mondani? (gondolom így teszel, hisze akkor mindenki hozzád fordulna hogy válts neki nevet, nade akkor én felteszem a kérdést, hogy ha neked lehetett, akkor én is követelem, hiszen a szabályzat nem hiszem hogy engedné azt, hogy amit lehet egyvalakinek azt másnak nem, hiszen az máris nem demokrácia.)
Nos, először is azért változtattam meg, mert az előzőt kicsit személytelennek éreztem ahhoz képest, hogy viszonylag sok időt szánok a fórumra. Bár mostanában nem effektíve a fórumozásra, de ez most lényegtelen.
Nem emlékszem, miért volt világvége, de természetesen minden szerkesztőnek, 'munkatársnak' megváltoztatjuk, aki kéri. Így VT, Shark, Kovi ésatöbbi.
Egyébként ez számtalanszor le lett már kaparva ide.
Ahogy az is, hogy azért nem változtatunk mindenkinek, mert az lavinát indítana, és átláthatatlanná válna a fórum is tőle.
Természetesen nincs demokrácia. Nemtom látszik-e, de az oldal működésébe az égvilágon semmi beleszólása nincs rajtunk kívül senkinek, sőt a fórumnak a szabályzatát is mi írjuk, amit aztán betartatunk.
A közúton bárki mehet autóval, bárki használhatja, ha van autója. A gitáromon viszont csak az játszik, akinek megengedem.
A két példa közül (bár nyilván egyik sem tökéletes) az utóbbihoz áll közelebb az eurobarca.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila