Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már tudsz.sneco7 írta:Meg tudná mondani valamelyik admin vagy modi,hogy miért nem tudok privát üzenetet küldeni?Sorry,hogy itt kérdezem,de mivel nem tudok privit küldeni,csak ez maradt.
Előre is köszi!:)
Ha nem gond válaszolok, korábban olvastam, hogy lehetne, mint pl. egyik moderátor is megváltoztatta, de nekünk "halandóknak" nincs ehhez jogunk.bali 15 írta:Meg lehet változtatni a felhasználónevet?
Hali!csabimo írta:A következő kérdésem lenne!
Ugye nyakunkon van az elnökválasztás, és Laporta távozik a posztjáról. Rengeteg kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, és azt szeretném kérdezni hogy nem lesz-e ennek külön topikja? vagy hol lehet erről a témáról kérdezni-fórumozni stb...
Nem előbbit akartál írni?Andris írta: A közúton bárki mehet autóval, bárki használhatja, ha van autója. A gitáromon viszont csak az játszik, akinek megengedem.
A két példa közül (bár nyilván egyik sem tökéletes) az utóbbihoz áll közelebb az eurobarca.
Nos, először is azért változtattam meg, mert az előzőt kicsit személytelennek éreztem ahhoz képest, hogy viszonylag sok időt szánok a fórumra. Bár mostanában nem effektíve a fórumozásra, de ez most lényegtelen.G-Jay írta:Ja értem. És nem gondolod hogy akkor ez most kicsit olyan hogy most akkor hogy is van ez?
Egyrészt neked miért kellett változtatni? Másrészt miért volt akkora világvége amikor VT nagybetűsre változtatta, valamint Homérra Rhynn?
Mondjuk ha most én azt mondom hogy szeretném hogy Jánoska legyen a nevem, hogy ne kellejen újra regelnem emiatt, akkor pl erre kapásból nemet fogsz mondani? (gondolom így teszel, hisze akkor mindenki hozzád fordulna hogy válts neki nevet, nade akkor én felteszem a kérdést, hogy ha neked lehetett, akkor én is követelem, hiszen a szabályzat nem hiszem hogy engedné azt, hogy amit lehet egyvalakinek azt másnak nem, hiszen az máris nem demokrácia.)
Az ezt megelőző hsz-em tartalmazott olyat ami miatt azt törölni is lehetett, de nem rögtön utána írtam, hanem már mások reakcióira. Viszont ettől még ha az elsőt törlik is, a második teljesen megfelelő volt, törlésre nem alkalmas...Andris írta:Nos ezesetben passz, majd az illetékes jelentkezik.
Káromkodás, ilyesmi nem lehetett? vagy több hsz egymás után?
Hát Ibra jobb is jelenleg,mint Henry, Úgyhogy talán Henry topikjában jogosan mennek a kritikák.G-Jay írta:Most akkor mért is törlődött a második hozzászólásom az Ibra topicból?
Jah csak nem azért mert nem ajnároztam oda-vissza? Vagy mondjuk az Henry topicba kellett volna írnom, oda elfér?