Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.19. 10:37:33

Realista24 írta:A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.
Tökéletes példa a "ha csendben maradtál volna..."-ra. :D

Gondolom Te sosem szidtad a Pavon, Raul Bravo féle klasszisokat a temérdek fantasztikus megmozdulásuk után. :) Vagy akkor éppen nagyobb játékos voltál, mint ők, ezért megtehetted.
hau30
Capitá del Barça

2009.10.19. 09:56:21

Érdekes számomra Pep és Pellegrini közti nyilatkozat különbség.Teljesen más stílusban nyomják. Míg Pep a győzelmek után is totál realista marad,addig a madridi oldalon kicsit elvakítják magukat.Mindig lenyilatkozzák,hogy van hova fejlődniük,de valahogy nem látszik a játékukon.Itt azt értem,hogy nem dominálnak olyan mértékben egy Real-Valladolid meccsen hazai pályán,mint ahogy azt egy ilyen kaliberű csapatnak kellene.Pellegrini ilyet nyilatkozik:
"A Valladolidnak tizenkét szöglete volt, és ezekből nem tudtak gólt szerezni, ami azt mutatja, hogy jól védekeztünk."

Nem értem,hogy lehet ilyet nyilatkozni.Persze a védekezéshez tartozik az is,hogy pontrúgásból nem kapnak gólt,de 12 SZÖGLET!!! :shock:
Hogy az Istenbe rúghat 12 szögletet egy Valladolid a Real ellen idegenben. A jó védekezés nem itt kezdődik. A jó védekezés ott kezdődik,hogy alig jut el az ellenfél a kapuig.Ha nem tudnak megújulni a következő 3 hónapban,akkor szerintem nagyon kevés az esélyük európai porondon és talán spanyol honban is.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.19. 09:18:31

zsuni írta: Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
Igaz, de mégis nekem úgy tűnik masszívabb az egész csapat, mint tavaly és egyenlőre nem bánom a góltalanságot, örülök a védelem jó produkciójának. Az előző szezonban a "gálák" ellenére néha nagyon nem voltam nyugodt, bizonytalanabbnak éreztem a hátsó alakzatot a mostanihoz képest. Nem mondom, hogy nincs egy két helyzet, de szerintem olyan csapat nincs a világon, aki ellen nem lehet kialakítani egy- két lehetőséget. Bárki megfürödhet, ha a koncentráció lohad,(Sevilla, Chelsea, Inter...) vagy elpártol a szerencse. :( Egy nagyon kiegyensúlyozott csapat esetén ez ritkábban fordul elő és megnyerheti a bajnokságot. Remélem ezek mi leszünk! :D
dmar
Barça B

2009.10.19. 09:09:22

Realista24 írta: A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.
Ez a leggázabb szöveg a világon, látszik ez is egy nagy Madridista fejéből pattant ki..
ez kb ugyanolyan, mint a zenélésben, hogy csinálj jobbat, holott a kritika sem azért van h vissza kelljen ugatni, csak vélemény nyilvánítás.
Cooh
Jugador del Barça

2009.10.19. 08:58:50

Realista24 írta:
A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.
A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.

itt inkább erre "reagálnék": "csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra" ennyi erővel senki se szólhatna meg senkit se realos se barcás mert a fociban senki nem tett le többet az asztalra az itt fórumozók között...
Realista24
Jugador del Barça

2009.10.19. 08:50:53

A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.
A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.10.19. 00:59:09

danikaa10 írta:Szerintem nagy bajok lennétek, ha nem vertétek volna meg a tabella utolsó helyén álló Villarrealt, a 19. Xerezt, a Tenerifét a Valladolidot stb..
A galaktikus korszakban ezek sem voltak egyértelmű győzelmek.
És igen, nagy bajok lennénk, de mivel hoztuk ezeket ezért nem vagyunk azok
Ott van pl az a "fantasztikus" sevilla, jól felszívták magukat ellenünk, gr at, utána meg kikapnak a deportól 1-0ra(azzal az energiával meg tudnának nyerni 5 másik meccset)... ők nem voltak képesek megnyerni 6 meccset megnyerni, csak ti és mi, pedig elég egységesek voltak ellenünk (a többi meccsüket nem láttam, lehet a depor ellen is "megérdemelték volna" vagy nemtudom, de a fociban ilyen nincs...)

igen, megvertük ezeket a csapatokat, nem voltak nagy ellenfelek, de le kellett játszani a meccseket.
egyébként teljesen igazad van, majd kíváncsi leszek a kövi komolyabb ellenfelünkre, hogy mit kezdünk vele, de azért is csak 3 pontot adnak, mint ahogy ezekért is...
a lényeg majd a 38. forduló után jön, győzzön a jobbik!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.18. 22:07:09

Real Madrid 5 írta:
Rivaldo11 írta:Mellesleg meg felesleges is erről beszélni. Titeket már megruháztak, minket még nem. :lol:
ami késik az nem siet...
én ha választhatnék hogy kitől kapjunk ki a bajnokságban akkor biztos a sevillát választanám, persze még mi is ki fogunk kapni de ez belefér...
pláne hogy mi csak egy ponttal produkáltunk kevesebbet 7 meccs után mint ti úgy hogy nektek már kész csapatotok volt
Szerintem nagy bajok lennétek, ha nem vertétek volna meg a tabella utolsó helyén álló Villarrealt, a 19. Xerezt, a Tenerifét a Valladolidot stb..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.10.18. 21:59:55

Rivaldo11 írta:Mellesleg meg felesleges is erről beszélni. Titeket már megruháztak, minket még nem. :lol:
ami késik az nem siet...
én ha választhatnék hogy kitől kapjunk ki a bajnokságban akkor biztos a sevillát választanám, persze még mi is ki fogunk kapni de ez belefér...
pláne hogy mi csak egy ponttal produkáltunk kevesebbet 7 meccs után mint ti úgy hogy nektek már kész csapatotok volt
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.18. 17:20:22

Rivaldo11 írta: Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Megnevettettél, tetszett! :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.18. 13:50:32

zsuni írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nocomment.
Ja bocs, elfelejtettem, hogy nektek ő a világ legjobbja. :lol:
De ez jelez is sokmindent. Mellesleg meg felesleges is erről beszélni. Titeket már megruháztak, minket még nem. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.18. 13:48:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nocomment.
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.18. 13:48:44

Hagyjátok már ezt. Örüljetek hogy nem kaptunk ki és hogy megvan még az előny bár az csak egy pontocska. :D Könnyű meccsek következnek azokat simán behúzzuk. Örüljetek hogy helyt állt a csapat a Mestalla-ban és gondoljatok arra hogy a Madrid eddig csak egy rangadót játszott de még azon is pofára esett. Szánalom....
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.18. 13:46:38

Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.18. 13:43:34

A tegnapi madridot( meg a sevilla ellenit) nagyon megruházta volna a tegnapi Valencia a mestallában, úgyhogy nincs miről beszélni. Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
a Real elleni Sevilla meg a tegnapi Barca-t ruházta volna meg ennyi erővel. semmi értelme ennek a sok kalkulációnak, nincs ha. ha játszik villa ha.ha.ha. pff.
és ne fogd az Ibra-Henry kettős hiányzására, hogy a Barca nem tudott egész meccsen mutatni valamit. egyáltalán nem azon múlt.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.18. 13:42:52

Rivaldo11 írta:A tegnapi madridot( meg a sevilla ellenit) nagyon megruházta volna a tegnapi Valencia a mestallában, úgyhogy nincs miről beszélni. Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Én is ugyanezt gondolom. A madridot eltaposta volna a Valencia. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.18. 13:38:50

A tegnapi madridot( meg a sevilla ellenit) nagyon megruházta volna a tegnapi Valencia a mestallában, úgyhogy nincs miről beszélni. Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.18. 13:28:41

zsuni írta: Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
Sztem a Valencia és az Inter otthonából nem szégyen az egy pont, sőt, sztem nagyon sok csapat kiegyezne vele.
socio66

2009.10.18. 12:56:03

Az alap,hogy a játékosok többsége a Barca és a Real elleni meccsekre pörög fel a legjobban,hiszen nekik ezek az év meccsei.
Azon tehát nem kell csodálkozni,hogy jobbat nyújtanak ellenünk,vagy ellenetek,mint máskor,egy relatíve hétköznapi meccsen.
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.18. 12:25:04

Jajj de bírom ami megin megy a Madridistán. Állításuk szerint Mi csak beképzeljük, hogy mindenféle senkik ellenük lövik életük legnagyobb gólját.
szóval a Barca tábor képzeli be azt, hogy a Real ellen a senkik lövik életük legnagyobb gólját?

egyébkéntm eg a szabadrugás óriási gól volt. így kellene lőni mindig.

amúgy meg mit számít az, hogy pár ember mit irogat? ha 2en irják le, akkor már az egész madridistát belevonod.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.18. 12:09:45

Jajj de bírom ami megin megy a Madridistán. :lol: Állításuk szerint Mi csak beképzeljük, hogy mindenféle senkik ellenük lövik életük legnagyobb gólját. :)

De hát ismerjük->
Real ellen védi a kapus élete formáját.
Real ellen nyújtanak 120%-ot
Real ellen lövik életük gólját. Ellenünk meg telegatyával mennek ki és ezért rázzuk meg őket ;)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.18. 11:53:36

Olvasom a Madridistán hogy Raul így meg úgy "kiöregedett" meg stb.
Szerintem azért még belefér a "vén Raul". Azért emlékezzenek hogy tavaly egy még vénebb Del Piero tiporta őket a porba a BL-ben. :D
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.18. 11:42:51

Nem vitafolytatásként,de ilyen alapon a Real meg 1 komoly erőpróbán vett részt,ahol bizony meg lett rendesen verve a madrid a játék képét tekintve
igen, ezt jól tudom, olvastam 70szer, és ezért irtam amit irtam.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.10.18. 11:27:42

Nem vitafolytatásként,de ilyen alapon a Real meg 1 komoly erőpróbán vett részt,ahol bizony meg lett rendesen verve a madrid a játék képét tekintve :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.18. 11:06:38

Igen. Ha csak az eredményt nézzük, ugy tűnik, laza meccs volt, de közel volt a Valladolid. Nagyon
Nekem egy percig nem volt kérdéses a 3 pont megszerzése. Talán-talán idén a legjobbat nyújtották a középpályán, gyors és pontos paszok, ellenfél letámadása. persze voltak kihagyások a 2 kapott gól után a Valladolid nagyon ügyesen játszott és 10-15 percekre átvette az irányitást. Egyértelmű győzelem volt.

A Valencia-Barca meg egy unalmas hajtós csata volt, amit CSAK Pablo Hernandez dönthetett volna el, ha nem úgy gondolja, hogy félmagasan kötényt ad Valdesnek.
Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
Lezárt