2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tökéletes példa a "ha csendben maradtál volna..."-ra.Realista24 írta:A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.
Igaz, de mégis nekem úgy tűnik masszívabb az egész csapat, mint tavaly és egyenlőre nem bánom a góltalanságot, örülök a védelem jó produkciójának. Az előző szezonban a "gálák" ellenére néha nagyon nem voltam nyugodt, bizonytalanabbnak éreztem a hátsó alakzatot a mostanihoz képest. Nem mondom, hogy nincs egy két helyzet, de szerintem olyan csapat nincs a világon, aki ellen nem lehet kialakítani egy- két lehetőséget. Bárki megfürödhet, ha a koncentráció lohad,(Sevilla, Chelsea, Inter...) vagy elpártol a szerencse.zsuni írta: Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
Ez a leggázabb szöveg a világon, látszik ez is egy nagy Madridista fejéből pattant ki..Realista24 írta: A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.
Realista24 írta:A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.
A balek Pepe a világ egyik legjobb csapatában játszik, míg a te fejed kockul a monitor mögött...csak olyat szólj le akinél többet tettél le az asztalra.A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.
A galaktikus korszakban ezek sem voltak egyértelmű győzelmek.danikaa10 írta:Szerintem nagy bajok lennétek, ha nem vertétek volna meg a tabella utolsó helyén álló Villarrealt, a 19. Xerezt, a Tenerifét a Valladolidot stb..
Szerintem nagy bajok lennétek, ha nem vertétek volna meg a tabella utolsó helyén álló Villarrealt, a 19. Xerezt, a Tenerifét a Valladolidot stb..Real Madrid 5 írta:ami késik az nem siet...Rivaldo11 írta:Mellesleg meg felesleges is erről beszélni. Titeket már megruháztak, minket még nem.
én ha választhatnék hogy kitől kapjunk ki a bajnokságban akkor biztos a sevillát választanám, persze még mi is ki fogunk kapni de ez belefér...
pláne hogy mi csak egy ponttal produkáltunk kevesebbet 7 meccs után mint ti úgy hogy nektek már kész csapatotok volt
ami késik az nem siet...Rivaldo11 írta:Mellesleg meg felesleges is erről beszélni. Titeket már megruháztak, minket még nem.
Megnevettettél, tetszett!Rivaldo11 írta: Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Ja bocs, elfelejtettem, hogy nektek ő a világ legjobbja.zsuni írta:A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nocomment.
A sevillánál kb feleannyira lett volna a labda mint a madrid ellen. Ráadásul nálunk nem ilyen förmedvény balek pepék a középső bekkek, akik hátbalövik magukat a labdával.
a Real elleni Sevilla meg a tegnapi Barca-t ruházta volna meg ennyi erővel. semmi értelme ennek a sok kalkulációnak, nincs ha. ha játszik villa ha.ha.ha. pff.A tegnapi madridot( meg a sevilla ellenit) nagyon megruházta volna a tegnapi Valencia a mestallában, úgyhogy nincs miről beszélni. Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Én is ugyanezt gondolom. A madridot eltaposta volna a Valencia.Rivaldo11 írta:A tegnapi madridot( meg a sevilla ellenit) nagyon megruházta volna a tegnapi Valencia a mestallában, úgyhogy nincs miről beszélni. Nálunk az Ibra-Henry kettős hiánya ezt eredményezni, a madridnál elég ha a hisztis nem játszik.
Sztem a Valencia és az Inter otthonából nem szégyen az egy pont, sőt, sztem nagyon sok csapat kiegyezne vele.zsuni írta: Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
szóval a Barca tábor képzeli be azt, hogy a Real ellen a senkik lövik életük legnagyobb gólját?Jajj de bírom ami megin megy a Madridistán. Állításuk szerint Mi csak beképzeljük, hogy mindenféle senkik ellenük lövik életük legnagyobb gólját.
igen, ezt jól tudom, olvastam 70szer, és ezért irtam amit irtam.Nem vitafolytatásként,de ilyen alapon a Real meg 1 komoly erőpróbán vett részt,ahol bizony meg lett rendesen verve a madrid a játék képét tekintve
Nem vitafolytatásként,de ilyen alapon a Real meg 1 komoly erőpróbán vett részt,ahol bizony meg lett rendesen verve a madrid a játék képét tekintvezsuni írta: Nem vitainditásként, de megjegyezném - ami sokszor előjött már itt a Madrid kapcsán - a Barca 2 igazi ellenféllel találkozott idén és egyiknek sem tudott gólt rúgni, bár nem is kaptak, ami a védelmet dícséri.
Nekem egy percig nem volt kérdéses a 3 pont megszerzése. Talán-talán idén a legjobbat nyújtották a középpályán, gyors és pontos paszok, ellenfél letámadása. persze voltak kihagyások a 2 kapott gól után a Valladolid nagyon ügyesen játszott és 10-15 percekre átvette az irányitást. Egyértelmű győzelem volt.Igen. Ha csak az eredményt nézzük, ugy tűnik, laza meccs volt, de közel volt a Valladolid. Nagyon