Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
levproff írta:Látom nem érted. 2barcafan2 volt az aki más munkáját mutatta magáénak vagy egy icipicit át dolgozva!egy időre eltűnt de most már remélem ezek télleg az ő munkái!gygerike írta:Xd érzek benne 1 enyhe kritikát
Látom nem érted. 2barcafan2 volt az aki más munkáját mutatta magáénak vagy egy icipicit át dolgozva!egy időre eltűnt de most már remélem ezek télleg az ő munkái!gygerike írta:Xd érzek benne 1 enyhe kritikát
House írta:2barcafan2 írta:Mi a véleményetek erről a 2 sigről?:
Hát te már megint itt vagy?danikaa10 írta:Nagyon jjók.Te csináltad??
Gondolod?
csináltam egyet én is:Forcabarca8 írta:Mesterek!
nem tudom mennyi anyag van hozzá (szóval hogy mennyire könnyű megcsinálni) de lenne egy kérésem: a magyar u20-as válogatott kapcsolatosan egy ava illetve egy sig lenne a kérésem. ha összejönne, az nagyon tuti lenne
nagyon hálás lennék érte!
Szerintem is nagyon jók!Gyakran csinálj ilyeneket és akkor lehet, hogy használni fogom valamelyiket!2barcafan2 írta:Mi a véleményetek erről a 2 sigről?:
Köszi....Hát én csináltam,de úgy hogy egy "profi" képszereksztő segített:Ddanikaa10 írta:Nagyon jjók.2barcafan2 írta:Mi a véleményetek erről a 2 sigről?:
Te csináltad??
Elképesztő, nagyon igényes, szép munka.Slither írta:Legújabb:
Írtó jó lett Slither!Slither írta:Legújabb:
Higany koma te tudsz vmithigany írta:Kardi, kesz a sig amit kertel.
Kivancsi vagyok mennyire fog tetszeni, mert ramentem Kane (hokis <->jeg,hideg) es Ronaldino (brazil< - >tuz, hev) kozti ellentetre, es ez alapjan csinaltam meg a kepet.
Ha nem tetszik atdolgozhatom simara![]()
Fú nagyon köszi szépenRataccess írta: Parancsolj!
Parancsolj!FCBMessi19 írta:Uh akkor köszi!Rataccess írta: Ha ezt tudom alapból nagyobban dolgozom - így sajnos a nagyítás hatására romlani fog a minősége. De ha gondolod holnap újragyártom Neked nagyban!