Még jó, hogy a PES készítői nem olyan csőlátásúak, mint te, és mint évek óta azért fejlődik ez a játék, mert a fanok kritikáit figyelembe veszik és ez alapján fejlesztik továbbKardi írta:abraka megkérdezném tőled, hogy a topc nevénél azt látod hogy "fikázzuk a pes-t"?....komolyan mondom minden hsz-edben csak negatív van. Amúgy a BL-es csapatokra kitérve mivel nagyon sok csapattal nincs meg a licensz így gondolom az ebben található csapatok közül is csak 20nak van a játékkal, a többit meg nemakarták szintén állneves, és mezes csapatokkal helyettesíteni és ezzel elrontani a BL-feelinget!

Ne keverd össze az építő jellegű kritikákat a Te általad megfogalmazott "fikázás" szóval. Csak a jó játékokat lehet kritizálni! Nem írtam olyat, hogy xaar ez a játék, csak azt, hogy egy-két dolog máshogy is szerepelhetett volna benne.
Attól, hogy nem látod a fától az erdőt, próbáld meg átlátni a dolgokat és olvass el egy hozzászólást többször inkább mint, hogy fingreszeléseket irkálsz!!

Ha már ingyen élősködtél és letöltötted, akkor játssz vele és nyugi.
Én amiért kiadtam 10e forintot, természetes dolog, amiket a videókban meg képeken láttam, hogy zavar pár olyan dolog, amit nagyobb ráfordítással megcsinálhattak volna.
Már megbocsáss, de Te sehogy nem jössz a képbe, hogy a felállított kritikáimat valamiben is megszóld.
Érthető sztem...
Nem támadó jelleggel írtam ezt a hsz-t, csak azzal a stílussal válaszoltam, amivel te nem értésedet fejezted ki

Na ezen nem veszünk össze

Köszi, béke, peace.