Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még jó, hogy a PES készítői nem olyan csőlátásúak, mint te, és mint évek óta azért fejlődik ez a játék, mert a fanok kritikáit figyelembe veszik és ez alapján fejlesztik továbbKardi írta:abraka megkérdezném tőled, hogy a topc nevénél azt látod hogy "fikázzuk a pes-t"?....komolyan mondom minden hsz-edben csak negatív van. Amúgy a BL-es csapatokra kitérve mivel nagyon sok csapattal nincs meg a licensz így gondolom az ebben található csapatok közül is csak 20nak van a játékkal, a többit meg nemakarták szintén állneves, és mezes csapatokkal helyettesíteni és ezzel elrontani a BL-feelinget!
Pár évnek el kell telnie a master leauguben, hogy ténylegesen is tudj igazolniBarcaádám írta: tapasztalgatom a master league-t de igazolni még nem sikerüld rányomtam hogy apply for transfer telik telik az idő jönnek ki a hírek hogy áll a tárgyalás aztán broken, semmi..
mi ennek a titka?
Olyan patch már most is elérhető a 2010-hez, ami kijavítja a bajnokságok hiányzó csapatait+játékosait+csapatlogóit.LM10 írta:Az tökjó...chonggy írta:LM10 írta: H érted h nem leeht máshová menni?
úgy,hogy ha pl a Barcával kezdesz,akk ott is maradsz örökre...vis,nem tudsz csapatot váltani...Alig várom, hogy holnap kipróbálhassam a teljes game-et. Tvaaly mennyi időt kelelttt várni a patch-re? És ti a hivatalost ajáljátok vagy a gamingacces-et?
Zopex írta:vki egy használható cd kulcsot tudna nekem püben küldeni a 2010es peshez?
előre is köszönöm
Olvass vissza pár hsz-t..........Zopex írta:vki egy használható cd kulcsot tudna nekem püben küldeni a 2010es peshez?
előre is köszönöm
Az tökjó...chonggy írta:LM10 írta: H érted h nem leeht máshová menni?
úgy,hogy ha pl a Barcával kezdesz,akk ott is maradsz örökre...vis,nem tudsz csapatot váltani...
LM10 írta: H érted h nem leeht máshová menni?
H érted h nem leeht máshová menni? És a Barcával lehet lenni?MessiFan írta:Master Leage. Csak annyiban különbözik hogy jobbLM10 írta:Am a PES-ben vnan olyasmi mód mint a Fifában a manager mód? Pl h a Barcával vagyok és igazolhatok is meg ijesmiket.és hogy nem lehet másik csapathoz menni edzősködni.
Master Leage. Csak annyiban különbözik hogy jobbLM10 írta:Am a PES-ben vnan olyasmi mód mint a Fifában a manager mód? Pl h a Barcával vagyok és igazolhatok is meg ijesmiket.
Most lehet keverem amire gondolsz, de ha bemész a system settings menübe(akár főmenüből, akár játék közben) -> On screen display -> Stamina gauge: ON-al betudod kapcsolni. Mérkőzés közben, ott lesz a játékosok neve alatt az erőnlétük.bowlinggolyo írta:Engem csak egyetlen egy dolog zavar a 2010ben az pedig az h miért vették ki az erőnlét mutatótSzerintem az nagyon jó volt a 2009ben azt hagyhatták volna úgy ahogy van