Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ezt írja ki, viszont már nincs meg a fájl amit be lehetne mountolni, csak a telepítőmappa. Ilyenkor mi a teendő, ki kell írnom, vagy esetleg van más megoldás?Perrero írta:ejjjjj a vaslogika... Kiírja, hogy tedd be a lemezt... nincs crack, de reloaded verzió akik jók.. szóval nem a crackelés a para.. mi lenne ha betennétek a lemezt(gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)
Amit kicsomagolták, 2.31 gb-k kell lennie.MésQueUnClubBarca írta:Lécci segítsetek Melyik fájlt tegyem be a daemon-ba?
OhhLM10 írta:http://www.sigames.com/static/index.phpVictorValdes19 írta:Na, nekem most lett elegem... meccsenként 2 tizit fújnak be ellenem...![]()
. Amíg nem fog kijönni patch, addig pihentetem a játékot.
http://www.sigames.com/static/index.phpVictorValdes19 írta:Na, nekem most lett elegem... meccsenként 2 tizit fújnak be ellenem...![]()
. Amíg nem fog kijönni patch, addig pihentetem a játékot.
Életet mentettél!!Perrero írta:ejjjjj a vaslogika... Kiírja, hogy tedd be a lemezt... nincs crack, de reloaded verzió akik jók.. szóval nem a crackelés a para.. mi lenne ha betennétek a lemezt(gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)
Most nincs, nem kell crack. (Reloaded verziónál)sjd írta:Én még csak most töltöm (így nem tudom biztosan), de a RELOADED verziókban általában szokott lenni crackMésQueUnClubBarca írta:Én pont azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek működő crack-je?
Én még csak most töltöm (így nem tudom biztosan), de a RELOADED verziókban általában szokott lenni crackMésQueUnClubBarca írta:Én pont azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek működő crack-je?
A gondodra a crackelés a megoldás:Dssili írta:Még egy kérdésem lenne: Kell crackelni?![]()
Mert most tök jó elindul már bentvagyok a főmenüben de még sem mert kiírja hogy a lemez nem található![]()
![]()
És akkor vagy újrakeresem vagy bezárom a játékot ez a két opció van![]()
Tudom, hogy kicsit problémás vagyok de aki tud légyszíves segítsen!![]()
Köszi!
Mikor telepíti a directx-et emnni kell a net-nek.
Mikor telepíti a directx-et emnni kell a net-nek.ssili írta:Egy kis segítség kéne plsletöltöttem mind az FM 10 demóját mind az FM10-et fel is raktam egyszerűen nem indul.
![]()
Ahogy megpróbálom elindítani kijön egy rendszerüzenet hogy " Az alkamazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_41.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ha valakinek van ötlete legyen szíves segíteni!Előre is köszi!