Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

(gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)
 (gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)

Am naon jó a játék főleg a 10.1-es patch-el ami rengeteg mindent javít. Villarreal-al kezdtem egy karriert,6 meccsből eddig 5 győzelem, 1 döntetlen, mind2 EL meccsemet nyertem, és igen sok góllal és tetszetős játékkal
  Am naon jó a játék főleg a 10.1-es patch-el ami rengeteg mindent javít. Villarreal-al kezdtem egy karriert,6 meccsből eddig 5 győzelem, 1 döntetlen, mind2 EL meccsemet nyertem, és igen sok góllal és tetszetős játékkal  
   . Amíg nem fog kijönni patch, addig pihentetem a játékot.
. Amíg nem fog kijönni patch, addig pihentetem a játékot. . Köszi szépen!
 . Köszi szépen!  
   Köszi szépen máris működik! Hálám üldözni fog mindig
  Köszi szépen máris működik! Hálám üldözni fog mindig 

A játék maga elindul ha crack kellene akkor sztem el sem indulna... Bejönnek a cuccok rendesen csak kiírja hogy: Disc not found. Unable to find FM 2010 disc, please make sure it is in the drive.
  A játék maga elindul ha crack kellene akkor sztem el sem indulna... Bejönnek a cuccok rendesen csak kiírja hogy: Disc not found. Unable to find FM 2010 disc, please make sure it is in the drive.