Nekem is ezt írja ki, viszont már nincs meg a fájl amit be lehetne mountolni, csak a telepítőmappa. Ilyenkor mi a teendő, ki kell írnom, vagy esetleg van más megoldás?Perrero írta:ejjjjj a vaslogika... Kiírja, hogy tedd be a lemezt... nincs crack, de reloaded verzió akik jók.. szóval nem a crackelés a para.. mi lenne ha betennétek a lemezt(gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)
Championship/Football Manager
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Amit kicsomagolták, 2.31 gb-k kell lennie.MésQueUnClubBarca írta:Lécci segítsetek Melyik fájlt tegyem be a daemon-ba?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- MésQueUnClubBarca
- Barça B
- Kapcsolat:
Lécci segítsetek Melyik fájlt tegyem be a daemon-ba? 

- LM10
- Director del Fútbol
Nincs mit VV19
Am naon jó a játék főleg a 10.1-es patch-el ami rengeteg mindent javít. Villarreal-al kezdtem egy karriert,6 meccsből eddig 5 győzelem, 1 döntetlen, mind2 EL meccsemet nyertem, és igen sok góllal és tetszetős játékkal 

- VictorValdes19
OhhLM10 írta:http://www.sigames.com/static/index.phpVictorValdes19 írta:Na, nekem most lett elegem... meccsenként 2 tizit fújnak be ellenem...![]()
. Amíg nem fog kijönni patch, addig pihentetem a játékot.

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.sigames.com/static/index.phpVictorValdes19 írta:Na, nekem most lett elegem... meccsenként 2 tizit fújnak be ellenem...![]()

- VictorValdes19
Na, nekem most lett elegem... meccsenként 2 tizit fújnak be ellenem...

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
Életet mentettél!!Perrero írta:ejjjjj a vaslogika... Kiírja, hogy tedd be a lemezt... nincs crack, de reloaded verzió akik jók.. szóval nem a crackelés a para.. mi lenne ha betennétek a lemezt(gy.k.: azt a k.rva nagy fájlt daemon toolsba)

Találtam egy oldalt ami megoldhatja mindenki crack és serial problémáit:
http://cdgalaxis.hu/PC/16776/football-manager-2010.html
http://cdgalaxis.hu/PC/16776/football-manager-2010.html
- van Bommel
- Capitá del Barça
Nem tudna valaki hozzámvágni egy product keyt?
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok.Az FM 10-be hova kell bemásolni a játékosok képeit?Az FM 09-ben a data/graphic/pictures/players-be kellett de ez az FM 10-ben nem működik!KÖSZI A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Nem tudom mi a hiba
A játék maga elindul ha crack kellene akkor sztem el sem indulna... Bejönnek a cuccok rendesen csak kiírja hogy: Disc not found. Unable to find FM 2010 disc, please make sure it is in the drive.
Tehát maga a játék indul csak mielőtt játszani kezdhetnék kiírja
Aki tud segítsen pls!

Tehát maga a játék indul csak mielőtt játszani kezdhetnék kiírja

Aki tud segítsen pls!

-
Most nincs, nem kell crack. (Reloaded verziónál)sjd írta:Én még csak most töltöm (így nem tudom biztosan), de a RELOADED verziókban általában szokott lenni crackMésQueUnClubBarca írta:Én pont azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek működő crack-je?
Nem folytatom az Alkmaaros karrieremet egyelőre, nincs nagyon védelmem, inkább új csapatot keresek.

Én még csak most töltöm (így nem tudom biztosan), de a RELOADED verziókban általában szokott lenni crackMésQueUnClubBarca írta:Én pont azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek működő crack-je?
- MésQueUnClubBarca
- Barça B
- Kapcsolat:
Én pont azt szeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek működő crack-je?

- sjay
- Entrenador del Barça
A gondodra a crackelés a megoldás:Dssili írta:Még egy kérdésem lenne: Kell crackelni?![]()
Mert most tök jó elindul már bentvagyok a főmenüben de még sem mert kiírja hogy a lemez nem található![]()
![]()
És akkor vagy újrakeresem vagy bezárom a játékot ez a két opció van![]()
Tudom, hogy kicsit problémás vagyok de aki tud légyszíves segítsen!![]()
Köszi!
Még egy kérdésem lenne: Kell crackelni?
Mert most tök jó elindul már bentvagyok a főmenüben de még sem mert kiírja hogy a lemez nem található
És akkor vagy újrakeresem vagy bezárom a játékot ez a két opció van
Tudom, hogy kicsit problémás vagyok de aki tud légyszíves segítsen!
Köszi!

Mert most tök jó elindul már bentvagyok a főmenüben de még sem mert kiírja hogy a lemez nem található

És akkor vagy újrakeresem vagy bezárom a játékot ez a két opció van

Tudom, hogy kicsit problémás vagyok de aki tud légyszíves segítsen!

- LM10
- Director del Fútbol
Nincs mit ssili
Valaki tudna egy leírást adni, milyen a Fifa manager 10? Még a total club manager 2004-től keztem el vele játszani, és nagyon jó időtöltés volt. De a 09 nekem már nagy csalódás volt, mind taktikailag, mind a játékrendszerben. Remélem a 10 sokat fejlődött.

Valaki tudna egy leírást adni, milyen a Fifa manager 10? Még a total club manager 2004-től keztem el vele játszani, és nagyon jó időtöltés volt. De a 09 nekem már nagy csalódás volt, mind taktikailag, mind a játékrendszerben. Remélem a 10 sokat fejlődött.
Mikor telepíti a directx-et emnni kell a net-nek.
Hú köszi szépen

- LM10
- Director del Fútbol
Mikor telepíti a directx-et emnni kell a net-nek.ssili írta:Egy kis segítség kéne plsletöltöttem mind az FM 10 demóját mind az FM10-et fel is raktam egyszerűen nem indul.
![]()
Ahogy megpróbálom elindítani kijön egy rendszerüzenet hogy " Az alkamazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_41.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ha valakinek van ötlete legyen szíves segíteni!Előre is köszi!

Perrero, te már kipróbáltad a Fifa manager10-et is igaz? Most jól ellett találva? 2004-től azzal játszottam, de a 09 naon nemjött be, ez most milyen lett? Van ehez demo?
SZERK:MÁr szedem is a demot

Egy kis segítség kéne pls
letöltöttem mind az FM 10 demóját mind az FM10-et fel is raktam egyszerűen nem indul.
Ahogy megpróbálom elindítani kijön egy rendszerüzenet hogy " Az alkamazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_41.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ha valakinek van ötlete legyen szíves segíteni!
Előre is köszi!

Ha valakinek van ötlete legyen szíves segíteni!

- LM10
- Director del Fútbol
Nagyon sok eddig nálam is a sérült. Egyszerűen nemtudok a Barcával szépen játszani. Nemértem miért. De ezvolt az eddigi játékokkal is, hogy mással tökjó voltam+volt játékom is, de pont a Barcával nemmegy. Van olyan aki a Barcával van fm-ben és még jól is játszik, nemcsak eredményesen? Asszem ezt a feladatot a gépen is megkell hagyni Pepre 
SZERK: Ha elkedzek most valakivel egy elmentést, és később felteszem a kiegészítőt, akkor az érvényes is az elmentésemre?

SZERK: Ha elkedzek most valakivel egy elmentést, és később felteszem a kiegészítőt, akkor az érvényes is az elmentésemre?
-
Eddig tetszik a dolog, a menürendszer furcsa, de idővel biztos meg lehet szokni.
Alkmaarral kezdtem, pénz nincs, vezetőség azt várja, hogy nyerjem meg a bajnokságot, keret nem a legerősebb, szóval nem állok túl jól. Most jön a Heerenveen elleni szk. döntő, remélem behúzom.
Jah, a két szerb: Ninkovic és Perovic.
Alkmaarral kezdtem, pénz nincs, vezetőség azt várja, hogy nyerjem meg a bajnokságot, keret nem a legerősebb, szóval nem állok túl jól. Most jön a Heerenveen elleni szk. döntő, remélem behúzom.
Jah, a két szerb: Ninkovic és Perovic.