Brian 20 írta:
Lyon-Liverpool V osztottam-szoroztam a Liverpoolnak nyerni kell, a Lyon megengedhet egy botlást
Dinamo Kiev- Inter V hiszek a nagy csapatok továbbjutásában és az Inter is egyre jobb..
Rubin-Barca V visszavágó a javából a barca a hétvégén akár 2-3 gólt is rúghatott volna a kapus védett.
Machabi - Juventus V undorító [auto_cenzúra] csapat a Juve a régi milanra emlékeztet ami mindig 1-0-ás meccseket játszott, csak éppen a Juve nem képes lehozni a mérkőzést kapott gól nélkül
Poolt nem tenném meg, Lyon sincs annyira tuti továbbjutó helyzetben,főleg nem engedheti meg,h a Pooltól kapjon ki,aki még beleszólhat,h az első két hely valamelyikéről kiüsse őket, szóval x-es a téma.
Inter nagyon hosszú idő óta tré a Blben, Jose előtt is az volt,vele is az, nagy bátorság behúzni ezt a meccset vendégre,egyéb indokom nincs.
Barca: tény,h kötelező lenne a győzelem,szerintem is meglesz,de nálam hozzájön,h saját csapat is,és mégbosszantóbb lenne ha rajtuk menne el, időjárási és talaj viszonyokat pedig még nem ismerjük teljesen,de valószínű nem nekünk kedvez.
Juve: rulett, idén több gólos előnyről is képesek kikapni otthon,ami sose volt rájuk jellemző, Machabi nem egy nagyon nagy csapat,de kifutjáj majd a belüket is hazai pályán, ez is bőven necces.
A többi szntem jöhet, Atma már nem koncentrál a blre, Chelsea meg minél előbb biztosítani akarja szntem az elsőséget, az jó tipp. többi is.