Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rooney????ez vicc akar lenni.És hamár itt tartunk akkor hanyadjára irod már le könyörgöm hogy a Messi,Henry,Ibra, páros a legjobb???Tizedjére talán???király barca írta:Robinho minek kéne ezt nem értem ott egy jó müködö képes csatársor Messi,Henry,Ibra trio szerintem náluk jobb nem kell.De hamár átigazolásról beszélunk akkort inkább Rooney érkezen mint robinho.Amugy is kinem sz........le a brazil válogatottat én utálom a brazilokat.
Hat ha te mondod neked elhisszukkirály barca írta:Robinho minek kéne ezt nem értem ott egy jó müködö képes csatársor Messi,Henry,Ibra trio szerintem náluk jobb nem kell.De hamár átigazolásról beszélunk akkort inkább Rooney érkezen mint robinho.Amugy is kinem sz........le a brazil válogatottat én utálom a brazilokat.Régotta a lelkett tartja a barcában xavi iniesta ha föjön pl.iniesta a pályára akkort ugy összetudjátszanni Henry-velés a többiekkel.Szóval szerintem nemkell változtatni a barcán.Deha jövöre téleg visszavonul Henry Akkort egy jolképzet fiatalt kéne igazolni de sztem
még marad egy két évet még Henry. MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!
FORCA BARCA
MESSI ZSENI
Toure és Keita -> afrika kupaMarcelinho írta:Ezt a belső középpályás dolgot fejtse már ki valaki.
Lehet lemaradtam, de szerintem erre a posztra van
6 playa aki eltudja játszani. Xavi, Ini, Toure, Keita,
Busquets és a kis Dos Sanstos is itt játszik ha jól sejtem...
Az árával ráérünk akkor foglalkozni,ha teljesít.Zlatan Boy írta:Fejlemények vannak Binhó ügyben:
A Sport azt irja, hogy tegnap találkozott Abu Dhabiban,Txiki valamint Raul Sanllehí a katalán labdarúgó szövetség igazgatója,a Manchester City ügyvezető igazgatójával Garry Cookal, és Chris Nathaniel, aki Robinhó managere és egyben ügyvédje is.Állitólag Laporta is részt vesz, majd a további tárgyalásokban Abu Dhabiban, a Klubvilágbajnokság ideje alatt.A hirek szerint már ott tart az ügy, hogy a City mégnem tudja hogy véglegesen vagy csak ideglenesen adják el a brazil kiscsillagott a Barcának.Ebben van a differencia a két klubb között, mert állitólag már Pep Guardiola is egyértelművé tette hogy ő csak kölcsönben szeretné a játékost, és ezt már jelezte is az elnöknek.Azonban Laporta és Txiki a lap szerint hajlandó lenne kockáztatni és megvásárolni a játékost, azonban az árra 32,5 millió ami kicsitt sem mondható olcsónak.
Emlékeztetlek hogy Ibra is csak egy név volt és hol is játszik most? Ja bocs.....maister6000cm3 írta:Isstenem! annyira gyerekes ez a dolog...Megemlít a média egy nevet, és már mindenki ugrál, hogy jujj de milyen jó lesz, vagy éppen hogy húdemilyen rossz...Én személy szerint értelmetlennek látom a dolgot, hogy egy szélső érkezzen...Minek?! Itt van Pedrito barátunk, aki idén szép számmal termeli a gólokat és a gólpasszokat. Jövőre Jeffrén és tud ekkorát teljesíteni, és idén sem gyenge a srác, úgyhogy a szélső téma jóideig meg van oldvaA télen egy belső középpályásnak kellene érkeznie, szerintem nem lesz nagy név, és szükségtelen hogy a szélen is ász legyen, mert mint mondtam, van két remek szélsőnk a két ifju titán személyében...
Szerintem meg pont a belső középpálya szorul segítségre...senkialfonz40 írta: Úgy érzem, az überbrutál fizikumú, bekkelő csapatok ellen jelen pillanatban nem elegendő a két tehetséges fiatal, annak ellenére, hogy Pedro barátunk közmegelégedésre fejlődik, nem is akármilyen gyorsasággal. Örülök a játékának, de még simán elférne egy a csapatba egy nemzetközileg is a "topon" jegyzett balszélső és egy középpályás hasonló kvalitásokkal. A fontosabb szerintem a balszelő, a középpálya, ha szerencsénk van ráér a nyáron (sérülésmentesség). Nem felejtettem el Henry barátunkat, de Ő már nem mai "gyerek". Nála a sérülés kis túlzással már az ágyból kikelve is érheti, ezért az eredményesség szempontjából szükség van a szélsőre.
Úgy érzem, az überbrutál fizikumú, bekkelő csapatok ellen jelen pillanatban nem elegendő a két tehetséges fiatal, annak ellenére, hogy Pedro barátunk közmegelégedésre fejlődik, nem is akármilyen gyorsasággal. Örülök a játékának, de még simán elférne egy a csapatba egy nemzetközileg is a "topon" jegyzett balszélső és egy középpályás hasonló kvalitásokkal. A fontosabb szerintem a balszelő, a középpálya, ha szerencsénk van ráér a nyáron (sérülésmentesség). Nem felejtettem el Henry barátunkat, de Ő már nem mai "gyerek". Nála a sérülés kis túlzással már az ágyból kikelve is érheti, ezért az eredményesség szempontjából szükség van a szélsőre.maister6000cm3 írta:Isstenem! annyira gyerekes ez a dolog...Megemlít a média egy nevet, és már mindenki ugrál, hogy jujj de milyen jó lesz, vagy éppen hogy húdemilyen rossz...Én személy szerint értelmetlennek látom a dolgot, hogy egy szélső érkezzen...Minek?! Itt van Pedrito barátunk, aki idén szép számmal termeli a gólokat és a gólpasszokat. Jövőre Jeffrén és tud ekkorát teljesíteni, és idén sem gyenge a srác, úgyhogy a szélső téma jóideig meg van oldvaA télen egy belső középpályásnak kellene érkeznie, szerintem nem lesz nagy név, és szükségtelen hogy a szélen is ász legyen, mert mint mondtam, van két remek szélsőnk a két ifju titán személyében...
Ha valaki Ribery-t vagy Silvát szeretné inkább, mint Robinho-t azt meg tudom valahol érteni, még ha én más véleményen vagyok is.Mindenkinek más a szimpatikus.király barca írta:Inkább Rooney érkezen mint az a pancser robinho
Ismered Diego Buonanotte-t? River Plate játékos...El fanático írta:Mata nem lenne rossz választás
Amúgy - tőlem nem meglepően - szívesen látnám, hogy merünk az argentín bajnokságból játékost igazolni - nem kockázatosabb, mint máshonnan, látjátok - az olaszok nem restek lecsapni az Apertura végén a tehetségesebbekre - Bolatti megy a Palermoba, Otamendi az Interbe, csak ha a közelmúltat nézzük.
Miért jobb nekünk a német, olasz, francia bajnokságokból közvetve vásárolni?![]()
Oké, hogy kell most egy azonnal mélyvízbe dobható balszélső és azt jobb olyat venni, aki megszokta az európai focit, de padra is kellene pár ember és nem mindegy kit-mennyiért sikerül megszerezni...
cáceres14 új néven randalírozik!robert-enke32 írta:mit szolnátok Luis Suárezhez?gólerös gyors és jól teljesit tucatjával lövi a gólokat .de szerintem henry távozik
Teljesen igazad van és a nevek is korrektek, csak ahogy írtam nem akartam belemenni több találgatásba. A Pedro dologban is 100%-osan egyetértek, írtam is a hsz-m elején,h benne lehet bízni és épp ezért preferálnék jobban egy olyan játékost, akinek egyik poszt sem okoz gondot és a középpálya az alapprofilja. Csak,ha nagy szükség van(tegyük fel Henry és Pedro is sérült),akkor tudja azt az űrt is pótolni. Sztem teljesen felesleges ide két ember, télen azt az egy hónapot kibírjuk Busquetssel. Előtte jegelni kell őt pár hétig, vagy egy hónapig,h meg ne sérüljön és akkor ki fogja bírni. Ha ne adj Isten mégsem, akkor Marquez a vkp.LG írta:Meg ilyen Mata is, én őt is nagyon szívesen látnám. De nem hinném, h Valenciából sikerülne vkit elhozni, nagyon ragaszkodnak a kulcsembereikhez. Hozzá teszem, nagyon helyesen teszik, hosszútávon meg lesz a gyümölcse. Meg kell tartani a jó embereket, és évente egy-két új igazolás, akkor aztán fokozatosan feljöhetnek a két nagyra.Én is amondó vagyok,h középpályás kell,de olyan, aki szélsőt is tud játszani szükség esetén (lásd Ini),de gólerősebb, mint Iniesta.
...a nagy nevek közül ilyen Silva
De ha már gólerős szélsőnél tartunk, meg kell említeni Pedrot! Ha tudja ezt a szintet tartani, akkor nem is kell balszélső...
Ja még vmi...
Sokan mondják, h semmikép nem szeretné itt látni Riberyt, amiatt, mert nyáron benyallt a RM-nak.
Egy bizonyos Zinedine Zidane-nak meg a Barca volt a kedvenc csapata....sztetek hány madridistát érdekel ez ma, vagy érdekelt akkor, amikor minden idők legnagyobb gólját lőtte a Bayernek???