2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bírom az ilyetEazzy írta: Ráadásul Henry el is ismerte. Nem kell ezt túl spilázni.
Ráadásul? Mit tudott volna mondani? A nyilatkozatás kár elővenni, akkor lett volna érdekes, ha letagadja(na, a tényleg vicces lett volna!Ráadásul Henry el is ismerte.
Az egy dolog,ha valaki leírja a véleményét,de a stílus önmagáért beszél,mint egy óvodás gyerek,akinek ellopták a játékát. Azt utál,akit akar,de vannak dolgok,amit annak sem kívánok, pl,h fel se épüljön..... Ha nem szeretek valakit, akkor annak örülök,ha a pályán bizonyul gyengének,gyengébbnek és sportszerű körülmények közt, de nagyon leég. Ez esetben nem szurkolhat a barca ellen,de mondjuk mennyivel tisztább lenne annak szurkolni,h valaki kiszorítsa őt tisztességes versenyben a kezdőből. Többek közt, de persze nem kell kimoderálni ezért,amit írt,csak minősíti a színvonalát. homokozó....LG írta:Én is így gondolom...sőt inkább azokat a fórumozókat nem kedvelem, akik ha szidják a kedvencüket, akkor rögtön pattognak.Capon írta:Szerintem szíve joga utálni bárkit is. Miért ne utálhatná pl. Henry-t?
Keményen írta le a véleményét a gyerek, de semmi olyan nem tett, amit tiltanának a fórum szabályai! Ellenben azokkal akik erre válaszul személyeskedtek....
Csak nézd, meg a két utolsó mondatát és rá is jössz..senkialfonz40 írta:Azt megkérdezhetem, miért utálod Henryt?barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Én is így gondolom...sőt inkább azokat a fórumozókat nem kedvelem, akik ha szidják a kedvencüket, akkor rögtön pattognak.Capon írta:Szerintem szíve joga utálni bárkit is. Miért ne utálhatná pl. Henry-t?
Én sem szeretem különösebben a franciákat, sőt, inkább az íreknek drukkoltam, de azért ilyet irni, hogy valaki maradjon sérült, ráadásul egy olyan játékosra aki a BARCÁBAN játszik az szerintem sok. Ráadásul tavaly szerintem nagyon jó formában futballozott és benne volt abban hogy meglegyen a triplázás. Én mingis is kedveltem a játékát, főleg mióta ide igazolt. Ez a gól pedig nem az ő hibája volt hanem azé, aki megadta. Ő csak próbálta segíteni hazája válogatottját.istyke6 írta:Az elso het ev otthon.......barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Szeretned , ha pl beteg lennel, s drukkolna mindenki h maradj is az ???
Ne haragudj , de szanalmas...
Az elso het ev otthon.......barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Azt megkérdezhetem, miért utálod Henryt?barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Tényleg szánalmas és szégyen,h ilyen emberek vannak itt. A nevében az 9188 vagy nem az életkorára utal, vagy elírták és 1998 az. Persze,ha 11 éves az sem mentség...maister6000cm3 írta:Ember, te normális körülmények közt jöttél világra??? Az oké, hogy útálod Henry-t, szíved joga. DE ezt ÍGY előadni egy BARCA fórumon... Meg egyébként is milyen gerinctelen ember kíván olyat egy embertársának (akit nem is ismer) hogy bárcsak ne épülne fel....szánalom. És modik! Komolyan mondom, hogy így semmi értelme a strigulázásaitoknak, ha az ilyen 10 év körüli (ha csak agyi szinten is) fórumozókat hagyjátok termelni. Tudom ez akkora OFF h törölni fogjátok, de ramélem elgondolkoztok.barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Ember, te normális körülmények közt jöttél világra??? Az oké, hogy útálod Henry-t, szíved joga. DE ezt ÍGY előadni egy BARCA fórumon... Meg egyébként is milyen gerinctelen ember kíván olyat egy embertársának (akit nem is ismer) hogy bárcsak ne épülne fel....szánalom. És modik! Komolyan mondom, hogy így semmi értelme a strigulázásaitoknak, ha az ilyen 10 év körüli (ha csak agyi szinten is) fórumozókat hagyjátok termelni. Tudom ez akkora OFF h törölni fogjátok, de ramélem elgondolkoztok.barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Te egy Barca játékosról beszélsz ám öreg.Nem szégyelled magad?Még ha ekkora nagy b...ó is vagy, azt nem kell tudni mindenkinek.barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Ritka nagy gyökér vagy öregem......barcafan1988 írta:Na, ezek a sze.....áda franciák csak kijutottak. Végig ellenük szurkoltam mert rühellem őket, ezek után meg végképp..... Henryt is utáltam mindig, már az arsenalben is, akkor azt hittem vízhordónak hozzák. Kár h felépült, elégszarul is játszott, (játszik), ha a szezon végén úgyis elmegy addig inkább pihenjen. Remélem a vébén nem jutnak tovább a szánalmas csoportjukból sem és szégyenszemre utazhatnak haza az első héten. Este még jobban idegesített a dolog, de most már csak az Íreket sajnálom, meg Robbie Keane-t. Fújjjj Francia válogatott, fújjjjjj!!!
Ennyit:Bányász írta:
Szóval érdekel mit fog mondani ha rákérdeznek a dolgokra.