Puyol-Pique áááááá

Ibra jeeeeeeee
Valdes óóóóóó
Nem jatszottunk jol de ha azt mondja valaki hogy nem erdemelte meg az :

Tehat : VISCA AL BAÇAAA!!!!!!
Remelem nem off

Mondjuk Magyaro. egyik legjobb együtteséről beszélsz, szal érthető, h sokat játszották. Az volt max a hiba, h mindig ugyanazt az 5-8 számot a 150-ből...bali 15 írta:Az mondjuk igaz hogy a sláger rádió bikini számaitól már a f.szom kivanbarca99 írta:Lehet, hogy én értelmeztem félre, de mind a két nagy kereskedelmi rádió kb. 12 éves, ami alatt az a 193 dal nem nagy változatosságra utal.
Nem-e?
Az mondjuk igaz hogy a sláger rádió bikini számaitól már a f.szom kivanbarca99 írta:Lehet, hogy én értelmeztem félre, de mind a két nagy kereskedelmi rádió kb. 12 éves, ami alatt az a 193 dal nem nagy változatosságra utal.
Nem-e?
barca99 írta:Azért ez elég morbid tréfa.Tim írta:Hírdetés
Azért ez elég morbid tréfa.Tim írta:Hírdetés
Sok sikert Krojf Koma!Krojf írta: Egyébként én is dédelgetek egy rádiós tervet. Ha nyerek a lottón, akkor lesz rádiója Balassagyarmatnak!
K.
Kár, hogy lottónyereménytől függ a dolog... Amúgy tuti igényesebb rádiót csinálnál, mint amilyen a városi tv nívója, mert az 0.Krojf írta: Egyébként én is dédelgetek egy rádiós tervet. Ha nyerek a lottón, akkor lesz rádiója Balassagyarmatnak!
K.
Az a helyzet, hogy ez a döntés tényleg egyenlő a két néprádiónak a megszűnéssel, ugyanis az általuk eddig használt frekvenciasáv tömött, új frekvenciára pedig egy vagon rádió pályázik, a CCIR-sáv pedig véges.lui1698 írta:Te is Blikk előfizető vagy?bali 15 írta:Biztos hallottátok már hogy véget ér a sláger és a danubius rádió és politikai adók lesznek a helyükön. A slágeren egy jobb oldali, a danubius frekvenciáján egy baloldali rádió lesz.Hát nem tök király?
'Idösanyám' is ezzel fogadott mikor keltem. (kb. 10 perce)
Nem nagyon kell komolyan venni. Tegnap vki írta az offban, hogy nem biztos, hogy megszűnik. Lehet, hogy csak más frekvencián lesz majd.
http://www.origo.hu/itthon/20091028-sla ... encia.htmllui1698 írta:Te is Blikk előfizető vagy?bali 15 írta:Biztos hallottátok már hogy véget ér a sláger és a danubius rádió és politikai adók lesznek a helyükön. A slágeren egy jobb oldali, a danubius frekvenciáján egy baloldali rádió lesz.Hát nem tök király?
'Idösanyám' is ezzel fogadott mikor keltem. (kb. 10 perce)
Nem nagyon kell komolyan venni. Tegnap vki írta az offban, hogy nem biztos, hogy megszűnik. Lehet, hogy csak más frekvencián lesz majd.
Te is Blikk előfizető vagy?bali 15 írta:Biztos hallottátok már hogy véget ér a sláger és a danubius rádió és politikai adók lesznek a helyükön. A slágeren egy jobb oldali, a danubius frekvenciáján egy baloldali rádió lesz.Hát nem tök király?
Igen-igen BMTH lett volna fő cél, de August Burns Red-et is szeretem. Sehogy se sikerült eldönteni, hogy menjünk ki és lemaradtunk.Saviola írta:Fű,pedig az August Burns Red az adja nagyon,de ők voltak nyáron itthon is,nem?Gondolom te a BMTH-ra izgultál rá inkább.Sajnállak.
Bécsben lett volna Bring Me The Horizon/August Burns Red/A Day To RememberKrojf írta:Melyik zenekar "telt be"???La Pulga írta:Életem koncertjére nem mehetek![]()
![]()
![]()
Hivatalos oldalon sold out van
K.