Bakker. 1 órája a szomszéd asszony jött és szólt hogy le kell mérni a vízórákat. Övét is meg a miénket is. Kimegyek az udvarra ,kiemelem a műanyag csövet amin az óra van ( egy hordó szerű aknából, elég új,), megnézem az órán a számokat és lediktálom a szomszéd nőnek, majd visszaraktam az aknába. Ekkor hallom hogy valami sistereg odalenn, lenyúltam érte hogy mi az, erre a cső (olyan cső mint a slag) leszakadt a csapról (amin az óra is van) és elkezdett ömleni belőle a víz. Én persze semmit nem értek ezekhez, egy kicsit megijedtem, majd megpróbáltam visszadugni a csövet, de túl nagy volt a nyomás és állandóan arcon csapott a víz. Bőrig eláztam és egyedül szenvedtem a csővel, "segítségképp" a folyosón ott voltak a húgaim, a barátnőik, a szomszéd nő és a lánya.

Szerencsére egyikőjüknek eszébe jutott hogy zárjam el a vizet, kimentem az utcára, 2 házzal arréb van a közös akna. Ott lemásztam, de több cső és csap is volt ott. Fogalmam sem volt hogy melyik a miénk.

Kicsit gondolkoztam majd úgy döntöttem hogy elzárom az egész csapot és majd a lányok adják a drótot hogy melyiknél áll el a víz. Harmadjára eltaláltam és elállt a víz, viszont az udvart és a vízmérő aknánkat elöntötte. Szerencsére az utcában valaki ért ezekhez a csövekhez és visszacsavarozta a helyére. Én vödörrel kiszedtem a vizet az aknából majd mehettem zuhanyozni. Idegesítő 45 perc volt

Még jó hogy anyum nincs itthon és nem látta. Biztos kiakadt volna.