Sziasztok!(ez a madridista hszomból lett kilinkelve csak nem akarom újra összefoglalni az összes gondolatomat)
Akk egy pár észrevétel:
-Nem értem azokat akik azt mondják h mennyire megérdemeltétek volna a (pontot,pontokat) .Jószerivel nem volt a meccsnek olyan időszaka amit ti irányítottatok volna,voltak helyzetek igen de legalább ugyanannyi a mi oldalunkon is.
- És nem kedves madridisták ezt a meccset megnyertük és nem elvesztettétek,
mert nem tudtok a játéknak egyetlen olyan elemét sem mondani amiben jobbak lettetek volna.SEMMIBEN
-Puyol,Piqué egész egyszerűen tanárian játszottak, elképesztőek voltak
-Bármily hihetetlen a "CIGÁNY"

Barcelona nem vette meg a bírót, teljesen korrektül fújt, Ibra gólja legfeljebb egy vonal de sztem még az sem volt.
-Kakát olyan szinten kapcsoltuk ki hogy az egész meccsen 2 értelmes megmozdulása nem volt.
-A 2. félidőben kerestétek a labdát kevés sikerrel
- És utoljára kérdem én miért érdemel pontot aki 30 percig emberelőnyben is csak nyomozza a labdát.
-Ez az összeszokás dolog meg annyit erről, hogy ennél sokkal jobban már nem fognak összeszokni. Emberek 5 hónapja eggyütt nyomják mennyi idő kell sztetek 10 év v mi van?:O
Megértem h fórban vunk mivel hogy már jóformán 3 éve uanaz a csapat magja de ettől még nem kell mindig ezzel takarózni.
SZVSZ: Egy kiélezett meccsen nyert a jobbik csapat.Ennyi történt minössze ma este.