2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Boixos írta:nem kell ezen kiakadni, egy ekkora keccseg brigádot még nem hordott a Föld a hátán! bakker, megsértődtek, h nem ők nyertek![]()
azon miért nem pörögnek, h akkora balfszok voltak a játékosaik, h félórányi emberelőnyt sem tudtak kihasználni, sőt, észre sem lehetett venni, h többen voltak!
veszteni lehet méltósággal és lehet ilyen takony módon is, ahogy most a madrid bemutatja. remélem, sokszor lesz még részük ilyenben, akkor talán felnőnek majd a feladathoz.
szerk. de hogy ne csak szídjam őket, testületileg példát vehetnének xabi alonsoról, mert ugyan ő is be van fordulva a zakójuk miatt, viszont azt is elismeri, h a csapatuk vastagon benne van abban, h megégtek.
Oszd meg velünk mit hallottálSzinte belesúlykolják a szurkolóikba, hogy igazságtalanság történt ...stb. ezzel táplálva az agressziójukat és mintegy lovat adnak alájuk, de a vádaskodásaiknak semmi alapja...
Ne haragudjatok, nem akarom lerágni,(most értem haza) de pont ezt gondolom én is, semmi "csontig hatoló" nincs a viccben, és még jó is szerintem (egy kicsit fényezem magam, úgy se szoktam).Capon írta:Jaaaaj már. Azért nem kéne körbenyalni egymás seggét és kézcsókolommal köszönni minden madridistának aki erre jár. Ép azért lehet viccet csinálni ebből a kisebb balesetből mert szerencsés véget ért. Nem volt veszélyben az élete, csak kicsit megtörte a kocsit. Ha komolyabban megsérűl egész biztos vahyok benne, hogy mindenki öszintén sajnálta volna és hangott is adott volna ennek a véleményének. Hála az égnek erről beszélni is fölösleges mert nem történt meg. Ez egy foci fórum szurkolók beszélgetnek, ne kelljen már könyvtári hangulatban beszélgetnünk. Ez a sok túl érzékeny ember...
Bár lehet, hogy volt, de óriási ez a klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=Icr0dwVmrDA
Drenthe nagyon nagy, meg Ramos beszólása!
A többibe is belenéztem, de elég harmatosak meg eröltetettek.
Drenthe találóFecooo írta:köszi csoki, nagyon nagy videó
"szebb vagyok Brad Pittnél"
Bl-döntő...De a második helyet én is túlzásnak érzem, bár angol bajnoki cím...franc se tudja. Olyasmi, mint Messi tavalyi második helye. Mindkettőnek neve van, őket nyomják.Egyébként meg gratulálok a rinyagép 2. helyéhez, bár nem tudom hogy kapta meg.
mert? CR brilliáns trükkje hatalmas!Marid szurkolóknak nem ajánlott!
Ebben az esetben a sorompó a Barcelonát, Benzema autója meg a Madridot szimbolizálta.senkialfonz40 írta:
Folyamatosan azt nézte (a mérkőzés után) hátha meg"pillantja" benne a Barcelonát, és emiatt nem vette észre a sorompót!![]()
(örülök, hogy nem lett baja)
Ott a pont.Capon írta:Ép azért lehet viccet csinálni ebből a kisebb balesetből mert szerencsés véget ért. Nem volt veszélyben az élete, csak kicsit megtörte a kocsit. Ha komolyabban megsérűl egész biztos vahyok benne, hogy mindenki öszintén sajnálta volna és hangott is adott volna ennek a véleményének. Hála az égnek erről beszélni is fölösleges mert nem történt meg. Ez egy foci fórum szurkolók beszélgetnek, ne kelljen már könyvtári hangulatban beszélgetnünk. Ez a sok túl érzékeny ember...
Figyú. Az én problémám nem az volt hogy leírák hála az égnek semmi baja nincsen. Ez csak természetes. Nekem csak az nem szimpi, hogy miért ne lehetne belőle viccet csinálni ha már úgy sem történt semmi baja. Ennyi nem több.Colin írta:1.: Gratulálok én is Messi aranylabdájához.
2.: Capon, az egymás körbenyalása, és a "szerencsére nem esett baja" között ég és föld a különbség. Kár hogy nem látod. Mindegy.
3.: "(mehetne humor topicba is, annyira jó Very Happy ) " kár hogy nem odaraktad akkor..
peace
Én vagyok a címzett?cibik írta:a hasnló vélemények miatt utálja egymást a két tábor,ideje volna példátvenni
mindkét csapat játékosaitol
Folyamatosan azt nézte (a mérkőzés után) hátha meg"pillantja" benne a Barcelonát, és emiatt nem vette észre a sorompót!Robcsyy írta:vajon mit látott a visszapillantóban?levproff írta:hétfő, 18:52 - Hajnali kettő órakor autójával egy sorompónak ütközött Karim Benzema. A francia a hírek szerint 50 km/h-val sem haladt, ezért szerencsére sértetlenül úszta meg az ütközést, ellenben Audi Q7 típusú személygépkocsiján súlyos károk keletkeztek. Benzema épp hazafele tartott, az El Clásicót követően.
Szerencse, hogy nem lett baja.
Szegény Audi..
Köszönjük szépen!CS0ki írta:Gratula Messinek meg a többieknek az aranylabda eredményhez!
A meccs előtt mondta, amikor mögöttünk álltatok a bajnokságban.Ha jól emlékszem Casillas akart visszapillantani ránk, de nem jött össze neki
En is hulledten olvastam az NSO-n ,szerencsere nem lett baja...levproff írta:hétfő, 18:52 - Hajnali kettő órakor autójával egy sorompónak ütközött Karim Benzema. A francia a hírek szerint 50 km/h-val sem haladt, ezért szerencsére sértetlenül úszta meg az ütközést, ellenben Audi Q7 típusú személygépkocsiján súlyos károk keletkeztek. Benzema épp hazafele tartott, az El Clásicót követően.
Szerencse, hogy nem lett baja.
Szegény Audi..