bali 15 írta: És hát úgyis fiatal kell ő pedig többet tett már le az asztalra mint pl. Pedro,Gai vagy Jeffren. Ráadásul PL-ben edződött. Bár éppen ezért rinyál hogy semmit sem edződik.

Többet tett le az asztalra mint Gai vagy Jeffren? Ne haragudj már de mennyi lehetőséget kaptak? Mert nem sokat. Nem lehet elvárni tizenéves srácoktól hogy ennyi idő alatt történelmet írjanak. Nani rinyál hogy nem játszik eleget? És Gai vagy Jeffren.
Ráadásul minek ide egy újabb fiatal "tehetség". Az pedig nem tudom miért előny hogy a Pl-ben edződött. Teljesen más bajnokság, teljesen más stílus. Ez nem feltétlen előny, sőőt!
Robinhoval is lehet hosszútávra tervezni. Azért nem egy matuzsálem, és a ligában sztem bizonyított. Már amennyi esélyt kapott. Egy kreativ szélső, aki képes villanni, húzni váratlanokat és aki gólerős, ez jelenleg csak a másik oldalon van. Egyelőre ezt csak Robinho-ban látom, aki most mozdítható. Ráadásul játszhat a Bl-ben is.
És télen kellene megszerezni sztem, mert jó lenne hogy ha mire Titi megy az "utódja" már valamilyen szinten beilleszkedne, felvenné a ritmust. Természetesen a kölcsön + opció lenne a legjobb de nem hiszem hogy ez megvalósulhat.
Cesc-t pedig sztem még korai lenne hozni, ráadásul az Arsenalban most ő az ász, csapatkapitány stb. Az ára így is -úgyis horribilis lenne. Nem hiszem, hogy más csapathoz igazolna, legfeljebb iszonyatos áron. Silva pedig nagyon jó játékos, de arra a posztra egy igazi szélső kell. Ahogy láttam ő jobban érzi magát kp-n, nem vérbeli szélső.
Ja, amúgy tud valaki vmit arról, hogy a Real valami előszerződést kötött volna Silvára a nyáron? Asszem az Elmundo hozta le hogy állítólag 25 millában egyeztek meg.