Mikaos írta:
(Meg az is figyelemre méltó, hogy régen alig vártam, hogy hozzá kerüljön a labda (amikor a Real-ban volt), mert tudtam, hogy valahogy elszúrja a szituációt

)
Xavinho írta:1.Azoknak,akik nem látták játszani,biztosan zsákbamacska. Látom neked is.
Azt hittem, világos lesz, amit leírok. Pedig magyarul írtam. Most, hogy így kiemeltem újra, gondolom már nem fog átugrani a szemed még egyszer ezen a soron?!
Xavinho írta:de Calderon alat,ha megfigyelted volna,teljesen más stílusú játékosok és edzők voltak a reálban,mint Pereznél. Capello és Shuster inkább játszott kevésbé látványos támadójátékot,inkább eredmény centrikusak voltak.
Gondolom, bosszantó lehetett nekik, hogy mennyi támadás hal el miatta. És ez egyáltalán nem eredmény-centrikusság vs látványos támadójáték kérdése
Számomra pontosan olyan mértékű zsákbamacska, mint bárki más, aki eddig nem tudott vezéregyéniség lenni egy komoly csapatban. Ő nem tudott, sem a "sztárok nélküli" Real-ban, sem a ManCity-ben.
Az utóbbiban tényleg nem láttam annyit játszani, mint a Real-ban (értsd: nem láttam 30 meccset, csak 20-at a 38-ból egy évben), de az emlékeim hasonlók: nekem pl. Petrov és Ireland munkája sokkal hasznosabbnak tűnt.
De azt azért el kell ismerni, hogy Robinho már kinőtte az "ügyetlen, lökött, cselezgetős gyerek" image-t
Én szívesen fogadom őt, félreértés ne essék: de neki is legalább annyit kellene bizonyítania, mint Suáreznek. Nálam 0-ról indul mindkettő.
Ibránál nagyon nem ez volt a helyzet. 100% biztos voltam benne, hogy óriásit fog dobni a játékunkon (csak a viselkedését kérdőjeleztem meg rövid ideig, de még kevesebb is a baj vele, mint elődjével). De arra emlékszem, hogy te milyen erőszakosan hirdetted az "ellen-igét" Ibrával szemben
szerk.: OFF: elolvastam utolsó hsz-ed. csak annyit fűznék hozzá, hogy ne személyeskedjünk már a fórumon (mert arra csak személyeskedést várhatsz vissza). és vedd észre légy szíves, hogy lényegében ugyanaz a véleményünk, csak én árnyalom a kérdést (lehet más is, nem csak Robinho). és az én véleményem (és bárkié) is van olyan szintű, mint a tiéd, nem kell éreztetni, hogy csak a te véleményed a szent igazság. OFF vége.