Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem ez a korral jár.Az idősebb papók szoktak időnként váratlanul be-bealuszkálni.Nazario írta:
miihii, én megértelek, még a 90%-ot is elhiszem:lol: . De pl. Ronaldinho-Deco idejében soha nem aludtam be Barca meccsen. Mióta csak ez a végtelennek tűnő passzolgatás megy, azóta nem olyan élvezetes számomra.
Nazario írta: A Madrid pedig mióta Raúl kikerült a kezdőből, egyre inkább kezd gyorsulni gondolkodásban, meccsről-meccsre látható a fejlődés. Dinamikus játékosok vannak végre a csapatban. Nekem tetszett, amit tegnap láttam. Amit meg speciel te el akarsz hitetni magaddal, az nem változtat a tényeken. Tavaszra jó kis csapat lesz a Madrid.
Természetesen nagy eredmény a Valencia otthonában nyerni, ez vitathatatlan. De ettől még pár madridistával így is nagyon elszállt legnap óta a ló. 1x már leírtam, miért gondolom ezt. Nem fogom még 1x. Persze vannak akik helyén kezelik a sikert, azoknak respektbarca99 írta:Lehet itt fikázni a Madridot, de az a nagy büdös helyzet, hogy miután mi kétszer egymás után x-eltünk a Mestellában, jött a szöveg, hogy "de hát megy majd oda a Real is"... Igen, odament, és megverték őket. Kontráztak? Jézusom, gyújtsuk rájuk a stadiont.
Mivel nem érdekel a Real Madrid, magasról teszek rá, hogy milyen a játékuk. Azt tudom, hogy hozzák a meccseket, méghozzá a két legnagyobb név nélkül.
Ami még mindig nem aggasztana, de ez a Barca csak nyomokban tartalmazza a triplázó csapatot, rengeteg a pontatlanság, nem tudják lezárni a meccseket, és ez előbb utóbb meg fogja magát bosszulni. Csak remélni tudom, hogy a téli szünet meghozza a hatását, és utána tiszta fejjel, sokkal koncentráltabban mindenki hozni fogja, amit tud, mert akkor ha fejre áll a Real sem fog előzni.
Ahhoz viszont oda kell magukat tenni, mert jelenleg úgy érzem mentálisan a Real van jobb formában.
Ez oké. Én poénkodtam is ezzel,hogy hány milla.gekkodan írta:Mi lenne, ha ezt a 250 milliózást egyszer már abbahagyná itt mindenki?![]()
Ha rosszak, akkor azért 250 milka, ha nyernek, akkor azért mert mégis ne csodálkozzunk a 250 milka után, ha megverik a Valenciát idegenben (amire mi még a sztárjainkkal sem voltunk képesek), akkor meg azért 250 milka.
Gondolkozzanak már el egyesek, hogy a pénzt kell-e legyőzni, vagy a Real csapatát? Szerintem teljesen mind1, hogy kik játszanak náluk és mennyibe kerültek. Nyilván én sem értek egyet az átigazolási politikával, de pusztán ezt a dumát elővenni minden esetben kicsit szánalmas sztem
Most olvastam én is!Mielőbbi gyógyulást neki.Bármennyire is számomra nem szimpatikus játékos,azért el kell ismerni, a posztján rendíkívül jó.Sokat vesztetek vele,az egészen biztos.És valóban az ilyen sérülések szerintem is elkerülhetetlenek!ferninho írta:pepe 6 hónap..... keresztszalag-szakadás...
ezen már csak röhögni tudokilyen nincs....
![]()
de még kell valaki pepe mellé mert tavaly diarra és nisty sérültek le ennyi időre szóval még valaki tuti kidől egész szezonra![]()
vicc.... ilyen nincs....
cr-nek is volt 2 hónapja, és most kakának is két hónap...![]()
itt vmi kumma nagy bajok vannak....
nahgyjából 50% volt. ha 51%-ban a madridnál van, akkor meg a Valencia kontrázott??a statisztikák is azt támasztják alá, h a Real kontrázott, mert a Valenciánál volt többet a labda, akkor mi ez az "abszolút futball" kifejezés?
nem tudom miből gondolod, hogy pl engem érdekel, hogy melyik nap mennyivel voltunk jobbak a barcelonánál olyan meccseken, amikor nem is egymás ellen látunk.A Real Madird és a az úri szurkolói büszkék lehetnek, hogy a lassan lejáró 2009-es esztendőben volt egy játéknap amikor jobbak voltak a Barcánál.
Akkor 90marci. írta:Ami csak 90 ugye mert a sz.r meg a b.zi nem játszott.A Real meg végre 1x jobb volt a Barcánál, 250milióért 90perc, nem rossz
Az Espanol elleni első félidőben simán jobbak voltunk, mint a Real.Sanama írta:Xaviról annyit,hogy ha valaki akkor ő nem fog szinészkedni.
Lehet,hogy nem volt 11es a szitu, de,hogy Xavi direkt azért esett el,hogy hátha befújják azt kétlem.
A Real meg végre 1x jobb volt a Barcánál, 250milióért 90perc, nem rossz
Gondolom, abszolút védekező futballFecooo írta:tudom, h nem illik a madridistával jönni, de kicsit sztem túlzásba estek...
"abszolút futball", "szezon legjobbját nyújtó Valencia"???
a statisztikák is azt támasztják alá, h a Real kontrázott, mert a Valenciánál volt többet a labda, akkor mi ez az "abszolút futball" kifejezés?
Ez nekem is szúrta a szemem.Fecooo írta:tudom, h nem illik a madridistával jönni, de kicsit sztem túlzásba estek...
"abszolút futball", "szezon legjobbját nyújtó Valencia"???
a statisztikák is azt támasztják alá, h a Real kontrázott, mert a Valenciánál volt többet a labda, akkor mi ez az "abszolút futball" kifejezés?
Hogy szembesüljetek az igazsággal...PEEtör írta:Ez most vajon minek kellett?
![]()
![]()
Ez most vajon minek kellett?A Real Madird és a az úri szurkolói büszkék lehetnek, hogy a lassan lejáró 2009 esztendőben volt egy játéknap amikor jobbak voltak a Barcánál.
Kamu 11-es oda, kamu 11-es ide.
Amíg az összes többi meccsen mi vagyunk a meggyőzőbbek, addig nem tudok feszengeni a Madrid elképesztő, fantasztikus, csodálatos, galaktikus tegnapi teljesítményén..
Azért nehogy kihozzuk már a végén h szabályos tizenegyes voltHát, de azt is tegyük, hozzá, hogy Xavi nem egy nagy darab játékos.Az igaz, hogy nem mindenki esik el ilyenkor, de azért általában ilyenkor a legtöbben elesnek és nem is annyira jogtalanul
Igazából ezekkel nem tudnak mit csinálni sztem az orvosok se.Kaka sérülését nem tudom milyen de CR-é meg Pepe sérülése se olyan amiről komolyan tehetne az orvosi stáb sztem.Nem izomsérülés nem húzódás nem fáradás okozta a sérülésüket.Szóval sztem ez egyszerű pech.ferninho írta:pepe 6 hónap..... keresztszalag-szakadás...
![]()
de még kell valaki pepe mellé mert tavaly diarra és nisty sérültek le ennyi időre szóval még valaki tuti kidől egész szezonra![]()
vicc.... ilyen nincs....
cr-nek is volt 2 hónapja, és most kakának is két hónap...![]()
itt vmi kumma nagy bajok vannak....
Dehogy nincs..ferninho írta:pepe 6 hónap..... keresztszalag-szakadás...
![]()
Hát akkor én sem, mert akkoriban izgultam h ne kapjunk ki, ebből a szempontból, tényleg unalmas a mostani Barca, h mindig mindenkit csak megverNazario írta:
miihii, én megértelek, még a 90%-ot is elhiszem:lol: . De pl. Ronaldinho-Deco idejében soha nem aludtam be Barca meccsen. Mióta csak ez a végtelennek tűnő passzolgatás megy, azóta nem olyan élvezetes számomra.