A Milan szerintem rizikós, a többi viszont könnyen bejöhet.Barcaman14 írta:Utolsó, remélhetőleg nyertes szelvényeim 2009-ben(Mind hétvégére)
Amúgy a klub-vb döntőre nem rak valaki relatíve sok pénzt?

A Milan szerintem rizikós, a többi viszont könnyen bejöhet.Barcaman14 írta:Utolsó, remélhetőleg nyertes szelvényeim 2009-ben(Mind hétvégére)
szerintem a milan nemfog nyerni,de a többi sztem bejöhetBarcaman14 írta:Utolsó, remélhetőleg nyertes szelvényeim 2009-ben(Mind hétvégére)
1.szelvény
Monaco-Lyon V 2,10
Tenerife-Atl.Madrid V 2,25
Blackburn-Tottenham V 2,20
Estudiantes-Barca V 1,45
300ft4520ft
2.szelvény
Fiorentina-Milan V 2,63
Trabzonspor-Fenerbache V 2,50
Auxerre-Touluse H 2,00
Estudiantes-Barca V 1,45
300ft5720ft
Vélemények![]()
madmushroom írta:tettem mára három szelvényt, mik a vélemények ?
A tegnapi ügyesen elúszott, ma három szelvénnyel indulok harcba.
1.Atlante - Barcelona V 1,30
Liverpool-Wigan *(0-1) D 3,80
Tottenham - Man. City V 2,85
2. Cluj - PSV V 2,56
Ath.Bilbao - Werder Bremen D 3,15
Lorient - Marseille V 2,17
Lyon - Boulogne H 1,24
3. Basel - Fulham 2 vagy 3 gól 2,05
Chelsea - Pompey 2 vagy 3 gól 2,25
Tottenham - Man. City 2 vagy 3 gól 2,05
Inter - Livorno H 1,30
Nekem a chelsea vitte el. Ha az az ütődött gyerek a végén képes lett volna az üres kapuba begurítani a zsugát, akkor kettővel nyernek. Nekem az kellett volna. Amúgy minden jött. Hertha, Panathinaikosz, Liverpool, Lyon, Heerenven, Roma...minden. Csak ez nem. Hogy miért vetemedik a pálya közelébe az, aki nem képes eltalálni egy hétméteres kaput, amely ráadásul üres??? Esküszöm részegen, járókerettel belövi akármelyik alkesz a sarki kocsmából...Fernando írta:Igen. Én is az Arsenalon szívtam meg. 1-1... egy tizivel. Inkább ment volna el a Chelsea-n... Nembaj háromból egy bejött.
Sztem se érdemes, persze ha nyersz az nagyon király, de ha buksz...i(L)barcelona írta:De ti ilyen 20ezer forintokkal hogy mertek játszani? :S Én pl. már ezen gondolkodom tök régóta, hogy egy 10est feltegyek-e 1-2 meccsre és mindig annál maradok , hogy ne.Nem merem
javaslom h 8000ft-ot rakj feli(L)barcelona írta:De ti ilyen 20ezer forintokkal hogy mertek játszani? :S Én pl. már ezen gondolkodom tök régóta, hogy egy 10est feltegyek-e 1-2 meccsre és mindig annál maradok , hogy ne.Nem merem