2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak nehogy azok száját fogja be, akik még kiállnak mellette. De én is bízok benne, h még lő fontos gólokat majd, de mint ahogy említettem, én inkább már csereként képzelem el.Mikaos írta:Üzletet már nem nagyon lehet belőle csinálni. 32 éves és csatár... az egyik legolcsóbb kombináció.
Ha elfogadja a padozást jövőre, akkor én nagyon örülnék neki. Ő egy olyan játékos, aki padról beállva is képes eldönteni egy meccset (ha formában van) - vagy ha nem is eldönteni, de gyökeresen megváltoztatni a meccs képét.
Én azért még bízom benne, hogy visszanyeri a tavalyi szuper formáját. Végül is egy zseniről van szó. Pep mondta is, hogy Henry befogja még sokak száját. Úgy legyen
Es magyarul megmondva adunk a sz@rnak egy pofotmiihii írta:Passzoljuk el a Galaxy-nek es a transzferben hozzuk el Bekemetbarca28 írta:Megköszönjük neki az eddigi munkáját és nyáron mehet USA-ba.Helyére pedig érkezhet valaki......
Passzoljuk el a Galaxy-nek es a transzferben hozzuk el Bekemetbarca28 írta:Megköszönjük neki az eddigi munkáját és nyáron mehet USA-ba.Helyére pedig érkezhet valaki......
Sajnos ez igazcsaby23 írta:Fölötte is elszállt az idő az én hatalmas sajnálatomra...Élveztem a játékát az Arsenalos korszaka óta egész eddig,de ami tény az tény:Már nem tudja úgy segíteni a Barca játékát mint ahogy azt kellene...Remélem azért még láthatunk tőle szép dolgokat.
És ez nagyon fontos a Barca játékában, ez határozza meg nagyon nagy százalékban Xavi játékát is! Érzi a beindulásokat, de neki is nehezebb dolga van Ibra miatt, aki lefoglal pár védőt, de nem mozgatja meg őket, ezért könnyebb lesre állítani Henryt. Nem egy ilyen indítást fújtak le les miatt.ziipp írta:Henrynak jelenleg egy igazán pozitív dolog van a játékában: a mélyről való beindulások. Ezeket jól csinálja, csak idén nem találják meg annyira a labdák, mint tavaly.
Szerintem ez a Barcelona hatás.Itt mindenki elfelejt messziről lőni, mindig az a tizenhatósból akarunk lőni, vagy szinte mindig csak gurítani.Kivéve persze Alvest, meg Ibrát de Ibra most jött remélem ő megmarad nehéztüzérnek.Kell a változatosság a csapatba.danko94 írta:De egy-két dolog érthetetlen. Az az Henry aki az Arsenalban akkora gólokat vert mint a ház, szabadrúgásból, akcióból, 20-25 méterről, hova tűnt? Henry elfelejtett rúgni, a mai ziccerét, 3 éve úgy verte volna a hosszu felsőbe mint az állat, most meg láthatjuk mi van. Szerintetek mi lehet ennek az oka??
Igen, sajnos teljesen igazad van...ötlettelen a játéka, ha hozzá kerül a labda, akkor vagy hátrapasszol, vagy belevágja a védőbe:(...sajnos...ziipp írta:Henry nagy baja, hogy elvesztette a robbanékonyságát. Régebben gyors ritmusváltásokkal oldott meg sok mindent. Mostanra csak a ritmusváltások maradtak meg, ami még így is bejön néha-néha, de könyörgöm, ha hozzákerül a labda, akkor max. egy szöglet vagy egy közepes beadásra számítson az ember?
De egy-két dolog érthetetlen. Az az Henry aki az Arsenalban akkora gólokat vert mint a ház, szabadrúgásból, akcióból, 20-25 méterről, hova tűnt? Henry elfelejtett rúgni, a mai ziccerét, 3 éve úgy verte volna a hosszu felsőbe mint az állat, most meg láthatjuk mi van. Szerintetek mi lehet ennek az oka??Andris írta:A játékának bizonyos elemei továbbra is teljesen haszontalanok, de ma szerintem eddig legalábbis elég jól tolja.
Lehet rájött h egyáltalán nincs biztos helye a kezdőben már.
szajko írta:Én már úgy vagyok vele, hogy mehet. Nem akarom megbántani az Henry fanokat, de ez már nem az ő szintje.
Kell helyette vennünk egy David Silvát vagy egy Robinhot.
Én kedvelem Henryt, de sajnos ez van.
Az, h nem lövi az elvárt gólokat, és rengeteg támadás elakad miatta, nekem elég a kritikára. És az, h a többiek hozzák helyette a meccseket, az szted felmenti őt a rossz játék alól?Fernando írta:Én addig nem szapulnám amíg nem vét akkora hibát ami sorsdöntő. Több góllal hozzuk a meccseinket. Vezetjük a bajnokságot, továbbjutásra állunk a BL-ben. Idén a Kazany-t leszámítva veretlenek vagyunk.