Csak nehogy azok száját fogja be, akik még kiállnak mellette. De én is bízok benne, h még lő fontos gólokat majd, de mint ahogy említettem, én inkább már csereként képzelem el.Mikaos írta:Üzletet már nem nagyon lehet belőle csinálni. 32 éves és csatár... az egyik legolcsóbb kombináció.
Ha elfogadja a padozást jövőre, akkor én nagyon örülnék neki. Ő egy olyan játékos, aki padról beállva is képes eldönteni egy meccset (ha formában van) - vagy ha nem is eldönteni, de gyökeresen megváltoztatni a meccs képét.
Én azért még bízom benne, hogy visszanyeri a tavalyi szuper formáját. Végül is egy zseniről van szó. Pep mondta is, hogy Henry befogja még sokak száját. Úgy legyen
Thierry Henry
- t.henry5511
- Jugador del Barça
azért ez picit erös volt
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Es magyarul megmondva adunk a sz@rnak egy pofotmiihii írta:Passzoljuk el a Galaxy-nek es a transzferben hozzuk el Bekemetbarca28 írta:Megköszönjük neki az eddigi munkáját és nyáron mehet USA-ba.Helyére pedig érkezhet valaki......

I <3 FCB
Üzletet már nem nagyon lehet belőle csinálni. 32 éves és csatár... az egyik legolcsóbb kombináció.
Ha elfogadja a padozást jövőre, akkor én nagyon örülnék neki. Ő egy olyan játékos, aki padról beállva is képes eldönteni egy meccset (ha formában van) - vagy ha nem is eldönteni, de gyökeresen megváltoztatni a meccs képét.
Én azért még bízom benne, hogy visszanyeri a tavalyi szuper formáját. Végül is egy zseniről van szó. Pep mondta is, hogy Henry befogja még sokak száját. Úgy legyen

- miihii
- KHAL
Passzoljuk el a Galaxy-nek es a transzferben hozzuk el Bekemetbarca28 írta:Megköszönjük neki az eddigi munkáját és nyáron mehet USA-ba.Helyére pedig érkezhet valaki......

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- barca28
- Jugador d'estrella
Bojan baltámadó,cseréje Jeffren,Ibra közép,cseréje Henry,Messi jobb ,cseréje Pedro.Henry nem a régi és már nem is lesz az,ezen nincs mit ragozni.Szép volt jó volt ennyi volt.Megköszönjük neki az eddigi munkáját és nyáron mehet USA-ba.Helyére pedig érkezhet valaki......
Off:Az új Presidentéééére is kiváncsi leszek...
Off:Az új Presidentéééére is kiváncsi leszek...

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Én is így gondolom, ahogy alattam leírtátok. Ha valóban nem jön bal szélre vki télen, akkor Pedronak szavaznák ott több lehetőséget. De lehetne própálgatni Jeffrent és Bojant is. Iniesta kp-ra kell. Henryt sem kéne elfeledni, de én inkább csereként számítanék rá a továbbiakban. Annak szerintem bőven jó lenne. Larsson szerű szerepkört el tudnám neki is képzelni.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én eddig úgy voltam vele, hogy ha nem is játszik jól, de abban mindenképpen jó, hogy több védőt lefoglal mint azt mondjuk Pedro tenné, de már ebben sem bízom. Ha lendületből vezeti a labdát, akkor is megeszi egy védő. Sajnos sablonos, lassú lett a játéka. Megkapja a labdát és ha becsukom a szemem is tudom mi lesz a vége. Meghúzza szélen, megpróbálja beadni, a védő belelép a besdásba és szöglet. Ezt már annyiszor látni, hogy szinte unalmas. Ha mégis elkezd befelé húzni azt is lassan csinálja és a védők könnyen szerelik. Egy-két olyan lövést láttam amit tavaly többször csinált és rengetegszer eredményesen, de ez se az igazi már. Többnyire a tizenhatos sarkától próbálja laposan a hosszút kilőni, de ezek se olyan veszélyesek már.
Nem akarom bántani, de ez így már kevés ide. Ha pedig Ini játszik ott, a kp is megbomlik, ráadásul azon a poszton ő sem valami gólerős. Henry-nak talán egy jó meccse volt,ami idézte a tavalyi csatárunkat mégpedig Milánóban, bár az Espanol ellen az első félidőben sem volt olyan rossz, de onnan igazán nem lehet senkit kiemelni.
Nem akarom bántani, de ez így már kevés ide. Ha pedig Ini játszik ott, a kp is megbomlik, ráadásul azon a poszton ő sem valami gólerős. Henry-nak talán egy jó meccse volt,ami idézte a tavalyi csatárunkat mégpedig Milánóban, bár az Espanol ellen az első félidőben sem volt olyan rossz, de onnan igazán nem lehet senkit kiemelni.
Forca Barca!!!!
Sajnos ez igazcsaby23 írta:Fölötte is elszállt az idő az én hatalmas sajnálatomra...Élveztem a játékát az Arsenalos korszaka óta egész eddig,de ami tény az tény:Már nem tudja úgy segíteni a Barca játékát mint ahogy azt kellene...Remélem azért még láthatunk tőle szép dolgokat.

Jól mondják, ha a télen nem érkezik balszélső nagy baj van mert Ini fog ott játszani és megbomlik a kp.
- csaby23
- Jugador del Barça
Fölötte is elszállt az idő az én hatalmas sajnálatomra...Élveztem a játékát az Arsenalos korszaka óta egész eddig,de ami tény az tény:Már nem tudja úgy segíteni a Barca játékát mint ahogy azt kellene...Remélem azért még láthatunk tőle szép dolgokat.
- noname
- Llegenda del Barça
Mondjuk érdekes h Henryról ilyen pozitívan nyilatkozol, miközbe Ibráról negatívan. Hogy ontani fogja a gólokat?
Sztem nem. Ha télen nem érkezik új balszélső, sztem Iniesta rendszeresen játszani fog a balszélen, mert Henry játéka ötlettelen, kiszámítható és lusta. Sztem a francia már nemsokat javulhat. Lesz néhány meccs,ahol lesz kedve játszani, de a meccsek nagy részén csak elhalni fognak rajta a támadások...
Sztem nem. Ha télen nem érkezik új balszélső, sztem Iniesta rendszeresen játszani fog a balszélen, mert Henry játéka ötlettelen, kiszámítható és lusta. Sztem a francia már nemsokat javulhat. Lesz néhány meccs,ahol lesz kedve játszani, de a meccsek nagy részén csak elhalni fognak rajta a támadások...
A Fifa egy szégyen
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
És ez nagyon fontos a Barca játékában, ez határozza meg nagyon nagy százalékban Xavi játékát is! Érzi a beindulásokat, de neki is nehezebb dolga van Ibra miatt, aki lefoglal pár védőt, de nem mozgatja meg őket, ezért könnyebb lesre állítani Henryt. Nem egy ilyen indítást fújtak le les miatt.ziipp írta:Henrynak jelenleg egy igazán pozitív dolog van a játékában: a mélyről való beindulások. Ezeket jól csinálja, csak idén nem találják meg annyira a labdák, mint tavaly.

hollo
nem lehet hogy azért nem teljesít jól mert már mindent megnyert ez az egyik lehetőség a másik hogy csak egy kissebb hulámvölgyben van
mert emjékeztek tavaly mikor úgy volt hogy henry elmegy mert nem tudott jól játsszani aztán fött az espanyol és ott ő egyenlített és aztán jött az henry varázs a valenciai mesterhármas a lyon elleni dupla gyerünk henry bízok benned és remélem ti is bíztok benne
VISCA EL BARCA
nem lehet hogy azért nem teljesít jól mert már mindent megnyert ez az egyik lehetőség a másik hogy csak egy kissebb hulámvölgyben van
mert emjékeztek tavaly mikor úgy volt hogy henry elmegy mert nem tudott jól játsszani aztán fött az espanyol és ott ő egyenlített és aztán jött az henry varázs a valenciai mesterhármas a lyon elleni dupla gyerünk henry bízok benned és remélem ti is bíztok benne
VISCA EL BARCA
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tegnap sem tett hozzá túl sokat a játékhoz. Mostanában egyre többször lehet megfigyelni hogy: Ha egy az egyben vezeti a védőre kiszámítható. Mindig ugyanaz. Tavaly is ezt csinálta, de akkor valahogy több motivációt láttam ezekben a megmozdulásokban. Sokkal gyorsabban csinálta meg ezeket a finom cseleket és pontosan centerezett középre vagy megoldotta egyedül. Idén ezek nem mennek. Többnyire át sem jut a védőn vagy ha igen akkor jön egy pontatlan beadás vagy egy éppen be sem tudja adni mert belelépnek. De a legrosszabb amikor vezetgeti vagy 2 percen keresztül leviszi szinte az alapvonalig majd visszagurít Maxvellnek vagy ugye Abidalnak.
Ezeken kéne változtatnia szvsz
Én kitartok mellette mivel sokra tartom a franciát. Bízom benne, hogy hamarosan megtalálja a legjobb formáját. 

Ezeken kéne változtatnia szvsz

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Henrynak jelenleg egy igazán pozitív dolog van a játékában: a mélyről való beindulások. Ezeket jól csinálja, csak idén nem találják meg annyira a labdák, mint tavaly.
- matyi25
- Capitá del Barça
Szerintem ez a Barcelona hatás.Itt mindenki elfelejt messziről lőni, mindig az a tizenhatósból akarunk lőni, vagy szinte mindig csak gurítani.Kivéve persze Alvest, meg Ibrát de Ibra most jött remélem ő megmarad nehéztüzérnek.Kell a változatosság a csapatba.danko94 írta:De egy-két dolog érthetetlen. Az az Henry aki az Arsenalban akkora gólokat vert mint a ház, szabadrúgásból, akcióból, 20-25 méterről, hova tűnt? Henry elfelejtett rúgni, a mai ziccerét, 3 éve úgy verte volna a hosszu felsőbe mint az állat, most meg láthatjuk mi van. Szerintetek mi lehet ennek az oka??

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Igen, sajnos teljesen igazad van...ötlettelen a játéka, ha hozzá kerül a labda, akkor vagy hátrapasszol, vagy belevágja a védőbe:(...sajnos...ziipp írta:Henry nagy baja, hogy elvesztette a robbanékonyságát. Régebben gyors ritmusváltásokkal oldott meg sok mindent. Mostanra csak a ritmusváltások maradtak meg, ami még így is bejön néha-néha, de könyörgöm, ha hozzákerül a labda, akkor max. egy szöglet vagy egy közepes beadásra számítson az ember?

Visca el Barça! Visca Catalunya!
Henry nagy baja, hogy elvesztette a robbanékonyságát. Régebben gyors ritmusváltásokkal oldott meg sok mindent. Mostanra csak a ritmusváltások maradtak meg, ami még így is bejön néha-néha, de könyörgöm, ha hozzákerül a labda, akkor max. egy szöglet vagy egy közepes beadásra számítson az ember?
- danko94
- Entrenador del Barça
De egy-két dolog érthetetlen. Az az Henry aki az Arsenalban akkora gólokat vert mint a ház, szabadrúgásból, akcióból, 20-25 méterről, hova tűnt? Henry elfelejtett rúgni, a mai ziccerét, 3 éve úgy verte volna a hosszu felsőbe mint az állat, most meg láthatjuk mi van. Szerintetek mi lehet ennek az oka??Andris írta:A játékának bizonyos elemei továbbra is teljesen haszontalanok, de ma szerintem eddig legalábbis elég jól tolja.
Lehet rájött h egyáltalán nincs biztos helye a kezdőben már.
- Andris
- Adminisztrátor
A játékának bizonyos elemei továbbra is teljesen haszontalanok, de ma szerintem eddig legalábbis elég jól tolja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
szajko írta:Én már úgy vagyok vele, hogy mehet. Nem akarom megbántani az Henry fanokat, de ez már nem az ő szintje.
Kell helyette vennünk egy David Silvát vagy egy Robinhot.
Én kedvelem Henryt, de sajnos ez van.
Egyetértek! Egy Robinho sokkal több lendületet vihetne a támadásainkba Henry inkább már lelassítja a gyors akciókat is...

-
- Barça B
hozzászólásom előtt leszögezem, hogy én nagyon nagy henry fan vagyok , ő a kedvenc játékosom már évek óta barca szurkoló is nagyrészt miatta vagyok
de
henry nem illik a barcába ezt már az első szezonjába lehetett tudni
az ő jáétékstílusának a kétcsatáros, feltolt védelem elleni játék fekszik, mert neki a beindulásai a fő fegyvere
ennek ellenére ő egy nagyszerű játékos és én becsülöm, hogy még így is tudott egy ilyen szezont futni mint a tavalyi
nagyon nagy karriert futott be és mivel már ő nagyon sokat volt fent a csúcson ezért ő már 32 éves korában kiégett szerintem ez is közrejátszott gyengébb barcelonai karrierjében
de
henry nem illik a barcába ezt már az első szezonjába lehetett tudni
az ő jáétékstílusának a kétcsatáros, feltolt védelem elleni játék fekszik, mert neki a beindulásai a fő fegyvere
ennek ellenére ő egy nagyszerű játékos és én becsülöm, hogy még így is tudott egy ilyen szezont futni mint a tavalyi
nagyon nagy karriert futott be és mivel már ő nagyon sokat volt fent a csúcson ezért ő már 32 éves korában kiégett szerintem ez is közrejátszott gyengébb barcelonai karrierjében
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
ennyi a lényeg
Én már úgy vagyok vele, hogy mehet. Nem akarom megbántani az Henry fanokat, de ez már nem az ő szintje.
Az, h nem lövi az elvárt gólokat, és rengeteg támadás elakad miatta, nekem elég a kritikára. És az, h a többiek hozzák helyette a meccseket, az szted felmenti őt a rossz játék alól?Fernando írta:Én addig nem szapulnám amíg nem vét akkora hibát ami sorsdöntő. Több góllal hozzuk a meccseinket. Vezetjük a bajnokságot, továbbjutásra állunk a BL-ben. Idén a Kazany-t leszámítva veretlenek vagyunk.