Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rakd be sportgfx-en a football signatures topicba a fórumba Csanii topicjába.MichaaBee írta:Pedro
Ebből tudna valaki egy rendert csinálni nekem?![]()
@barca28: a mostani siged bejövősebb![]()
Úgy érted vágjuk ki Neked? Másra hagynád a büdös melót?MichaaBee írta:Pedro
Ebből tudna valaki egy rendert csinálni nekem?![]()
@barca28: a mostani siged bejövősebb![]()
Jah...ok! (barca28 írta: birom a zenéjüket.......
Minek?soadroli írta:Rákatintottam.De minek?barca28 írta:Ezt a képet ki tudná nekem átalakitani sigformára?![]()
![]()
http://image.hotdog.hu/_data/members0/4 ... 20Club.jpg![]()
Rákatintottam.De minek?barca28 írta:Ezt a képet ki tudná nekem átalakitani sigformára?![]()
![]()
http://image.hotdog.hu/_data/members0/4 ... 20Club.jpg
Majd msn-en..:Poldi:.. írta:Valami elképzelés?Master19 írta: Télleg.Nem is olvastam a kérést ezért raktam be magam,de már veszem is ki.Hát ha ráérsz akkor dobhatsz nekem is össze valamit
Valami elképzelés?Master19 írta:Télleg.Nem is olvastam a kérést ezért raktam be magam,de már veszem is ki.Hát ha ráérsz akkor dobhatsz nekem is össze valamit..:Poldi:.. írta:az én hibám, mert nem írtam oda, a kérés meg már eléggé hátul volt. bocsánat
Télleg.Nem is olvastam a kérést ezért raktam be magam,de már veszem is ki.Hát ha ráérsz akkor dobhatsz nekem is össze valamit..:Poldi:.. írta:az én hibám, mert nem írtam oda, a kérés meg már eléggé hátul volt. bocsánat
köszi Poldi isten vagy, megint hoztad a tőled megszokottat..:Poldi:.. írta:az én hibám, mert nem írtam oda, a kérés meg már eléggé hátul volt. bocsánat
Bocsi, de most előre kért munka volt.Master19 írta:Fantasztikus..:Poldi:.. írta:Ez is és a sig is.Ezt viszont használatba is veszem
Master19 írta:Fantasztikus..:Poldi:.. írta:Ez is és a sig is.Ezt viszont használatba is veszem
ez sztem kérésre lett csinálva, ezért ne vedd használatba szvszKardi írta:Megkérném valamelyik mestert, hogy készítsen nekem egy avatart, a mérete ha lehet akkor 130x160pixel legyen.....azt szeretném hogy ne csak egy játékosról szóljon ne csak egy személy legyen rajta hanem valamilyen egységes dolog, esetleg a címer kicsit feltuningolva a háttérel és talán a El barca es mes que un club szöveggel....ezt rátok bízom! Aki megcsinálja azt nagyon megköszönöm!
az úgy nem annyira jó mert Kardi kérését teljesítettemMaster19 írta:Fantasztikus..:Poldi:.. írta:Ez is és a sig is.Ezt viszont használatba is veszem