..:Poldi:.. írta:Nekem is jó a photobucket, de minden képre ezt írja

de miért

Kaptál e-mailt a pb-től arra a címre, amivel regeltél... nekem is volt már szerencsém ehhez a problémakörhöz. Az a para, hogy ingyenes reg-nél meg van határozva egy max. havi letöltési limit, asszem 25 giga a "hotlinkeléshez" - erre utal a Bandwith Exceeded kifejezés is

. Ha ezt túlléped (tehát ha mondjuk egy 10 megás képedet több mint 2500 alkalommal "hívják le"), akkor arra a hónapra ez a hibaüzenet fog jelentkezni. Alapvetően soknak tűnik a 25 giga, de ha belegondolsz hogy csak ezen az oldalon hány képed van jelen, és hogy ezt az oldalt vajon hányszor tekintették meg, máris nem olyan kecsegtető az adatmennyiség. Elméletileg január elsején, gyakorlatban pár nappal utána minden rendben lesz megint.
Én mivel szeretem a photobucketet, online galériának sztem. tökéletes, úgy küszöböltem ki a dolgot, hogy ha kér valaki siget, azt másik képfeltöltőről linkelem be (pl. google-picasa tökéletes), a photobucketet meg csak ilyen nézelődőnek használom
Egyébként Poldi segítsége nélkül is megtaláljátok az ilyen sigeket:
jobb katt az avatarra (amin most nem az van ami kéne), tulajdonságok, a címet kimásoljátok, és azt pakoljátok a címsorba... Így meg tudjátok nézni, és le is tudjátok menteni magatoknak:
House,
Kardi - a linkek nem biztos hogy működnek