Ha sztárkodunk én Bojan ellen játszottam. Az más kérdés, hogy ő 9 éves volt én 13 és lefocizottRezi Torres írta:Ma egy ex Barcas labdarúgó ellen játszhattam:D:D:D

Ha sztárkodunk én Bojan ellen játszottam. Az más kérdés, hogy ő 9 éves volt én 13 és lefocizottRezi Torres írta:Ma egy ex Barcas labdarúgó ellen játszhattam:D:D:D
Bocs, hogy késtem ezzel, mert MA készült el a keretezés végreCapon írta:Ilúvatar fogadd irtó nagy irigységemet a dedikált képed miattbiztos marha jó lehet. Valami képet nyomathatnál nekünk róla.
LM10 írta:Ezt hogy érted?Rezi Torres írta:Ma egy ex Barcas labdarúgó ellen játszhattam:D:D:D
A 110 év Barca-t megvettem és nekem sem jött be annyiraColos írta:Nemrég érkezett meg a 110 év, 110 Barca, valamint a Lionel Messi című könyv az Aréna2000 kiadótól. Hát... ha valaki igényesebb olvasmányra vágyik, ezeket ne vegye meg! Igazából egyáltalán nem informatívak, külsejük is igénytelen, inkább tiniknek való. Nagyot csalódtam. Ha valaki feltétlenül akar valami Barca-olvasnivalót, annak a Kormanik-Moncz féle Barcelonát ajánlom (2006).
Az az igazság h. én csornai vagyok és Győrben rendeltünk sapkát de sajnos nemjöt 1sem..FtcSikiHun írta:qki írta:Sziasztok!
Szükségem lenne 1 télisapkára Barcelona felirattal lehetőleg még karácsonyig.Ha valaki tud segítsen.ELőre is köszönöm.
Budapest,Miskolc,Győr,Debrecen stb. ezekben a nagyvárosokban biztos van valami sport bolt ahol ilyeneket lehet kapni
qki írta:Sziasztok!
Szükségem lenne 1 télisapkára Barcelona felirattal lehetőleg még karácsonyig.Ha valaki tud segítsen.ELőre is köszönöm.